E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τζάστιν Μπίμπερ: «Η πίστη μου στον Θεό με οδήγησε στην αποχή από το σeξ»

H πίστη του και ο γάμος με τη Χέιλι Μπάλντουιν

Τζάστιν Μπίμπερ: «Η πίστη μου στον Θεό με οδήγησε στην αποχή από το σeξ»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/2/2019 | 11:47

Μετά από μόλις λίγους μήνες γνωριμίας, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν παντρεύτηκαν σε δημαρχείο της Νέας Υόρκης το φθινόπωρο, όπως αναφέρουν συγγενείς του ζευγαριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι ενώ πολλοί θαυμαστές του Μπίμπερ σχολίασαν αρκετά τον γάμο-αστραπή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια συνέντευξη στο τεύχος της Vogue Μαρτίου, αποκαλύπτει έναν από τους λόγους που οι δυο τους πήραν τη μεγάλη απόφαση: το σeξ.

Το ζευγάρι έδωσε την πρώτη του κοινή συνέντευξη, στην οποία συζητά τον ρομαντισμό στη σχέση του, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από φωτογραφίες και δημόσιες εξόδους. Ο Μπίμπερ και η Μπάλντουιν γνωρίζονται εδώ και μια δεκαετία και διατηρούσαν μια σύντομη σχέση πριν το γάμο. Όμως, όπως παραδέχτηκε ο Μπίμπερ, οι δυο τους δεν είχαν κάνει σεξ πριν το γάμο οπότε η επιθυμία να κάνουν, τους οδήγησε γρήγορα στο δημαρχείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

As newlyweds, @justinbieber and @haileybieber have learned is that they are pretty happy homebodies. They like to lounge around the house, watch movies, listen to music and dance in their kitchen. But it hasn't been blissful 100% of the time. "The thing is, marriage is very hard,” says Hailey. “That is the sentence you should lead with. It’s really effing hard.” Tap the link in our bio to learn about their relationship background, their struggles, and why they're committed to growing together. Photographed by #AnnieLeibovitz, styled by @tonnegood, @michael_philouze, and @karlawelchstylist. written by @robertjhaskell, Vogue, March 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine) στις

Στο σύντομα διάστημα που ήταν μαζί, o διάσημος τραγουδιστής και το μοντέλο, χώρισαν. «Υπήρχε μια περίοδος που όταν έμπαινα σε ένα δωμάτιο, εκείνος έβγαινε», είπε η Μπάλντουιν. Ο Μπίμπερ δήλωσε ότι η σχέση του με τη θρησκεία, τον οδήγησε στην αποχή από το σεξ για περισσότερο από ένα χρόνο.

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι έχει πρόβλημα με το σεξ και απείχε από τέτοιου είδους απολαύσης για να αισθάνεται πιο κοντά στον Θεό. Όμως και η Μπάλντουιν πιστεύει στη θρησκεία. «Ο Θεός δεν μας ζητά να μην κάνουμε σeξ εξαιτίας του επειδή θέλει κανόνες και πόνο. Θέλει να μας προστατεύσει από τον πόνο. Νομίζω ότι το σeξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σeξ επειδή δεν αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Δεν έχουν αυτοεκτίμηση. Ήθελα να αφιερωθώ ξανά στο Θεό με αυτό τον τρόπο επειδή αισθάνθηκα ότι θα καλυτέρευε την ψυχή μου. Και πιστεύω ότι ο Θεός με ευλόγησε με τη Χέιλι ως αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά και αυτός δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που ο τραγουδιστής ζήτησε από την Χέιλι να τον παντρευτεί. «Όταν την είδα τον περασμένο Ιούνιο, ξέχασα πόσο πολύ την αγαπώ, πόσο μου έχει λείψει και πόσο θετικό αντίκτυπο είχε στη ζωή μου. Έλεγα: Αυτό έψαχνα στη ζωή μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Newlyweds @justinbieber and @haileybieber are our March issue cover stars! Tap the link in our bio to read their full interview. Photographed by #AnnieLeibovitz, styled by @tonnegood, @karlawelchstylist and @michael_philouze, written by @robertjhaskell, Vogue, March 2019.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine) στις

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Σήμερα

Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Σήμερα

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Σήμερα

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Σήμερα

Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Σήμερα

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Σαρλίζ Θερόν: Χωρίς μπλούζα στην Εβδομάδα Μόδας

Χτες

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Χτες

Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.