E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα και λαντζέρα σε club»

Γ. Διαμαντή: Οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες, δεν είχαν να με ταΐσουν

«Ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα και λαντζέρα σε club»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη δική της άποψη για την οικονομική κρίση μοιράστηκε η λαμπερή ραδιοφωνική παραγωγός, Γιολάντα Διαμαντή, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανέμορφη Γιολάντα εκμυστηρεύεται πως έχει περάσει δύσκολα παιδικά και νεανικά χρόνια και εξαιτίας αυτών των δυσκολιών παραμένει και σήμερα, εν μέσω κρίσης, αισιόδοξη για την επόμενη μέρα και αποφασισμένη ν' αγωνιστεί και να τα καταφέρει.

«Δεν έχω ζητήσει ποτέ χρήματα, ούτε καν από τους γονείς μου. Από την άλλη στην παρούσα φάση αν μπορούσε ο άντρας μου να με χαρτζιλικώσει και είχα τη δυνατότητα να δώσω τη θέση εργασίας μου σε κάποιον άλλον, θα το έκανα» ,παραδέχεται η Γιολάντα Διαμαντή. Εννοείται ότι δεν χαίρομαι όταν έρχεται το τέλος του μήνα και δεν έχω χρήματα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Επειδή όμως όλοι όσοι γνωρίζω αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, είμαι αισιόδοξη ότι θα βγει κάτι καινούριο μέσα από αυτό. Ίσως χρειαστεί να τα μαζέψουμε με τον άντρα μου και να μετακομίσουμε στη Λευκάδα. Δεν με πειράζει. Θα τη βρω την άκρη μου», δηλώνει η όμορφη παραγωγός.

«Έτσι κι αλλιώς δεν μεγάλωσα σε κανένα παλάτι. Οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες και όταν ήρθαν στην Ελλάδα και απέκτησαν εμένα, δεν είχαν να με ταΐσουν. Ακόμα και όταν ήμουν στο prime time του ΑΝΤ1, εγώ δούλευα λαντζέρα σε club στη Σαντορίνη και όλοι πίστευαν ότι είναι δικό μου. Και όταν ακόμα είχα το δικό μου bar στου Ψυρρή, επειδή είχα βάλει υποθήκη το σπίτι μου για να πάρω δάνειο, έπλενα ποτήρια και ταυτόχρονα σέρβιρα ποτά, γιατί δεν είχα την πολυτέλεια να έχω προσωπικό. Έχω δουλέψει τόσο σκληρά στη ζωή μου, που δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια», καταλήγει η δυναμική Γιολάντα στη συνέντευξή της στο «Hello».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Hilary Duff «έσπασε» 18 χρόνια σιωπής – Το τραγούδι που μιλάει για τον καβγά με την αδερφή της

Πριν 7 ώρες

Με το συγκινητικό «We Don’t Talk» η ηθοποιός αφήνει αιχμές για τη ρήξη με τη Haylie Duff και απλώνει δημόσια κλαδί ελιάς για συμφιλίωση

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Χτες

«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Χτες

Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας

Αγελάδα στην Αυστρία πήρε ένα σκουπόξυλο για να ξυστεί: «Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό χρήσης εργαλείου από βοοειδές»

Χτες

«Τα βοοειδή μπορεί να είναι πιο ικανά νοητικά από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»

Marseaux: Η απάντησή της στην Εύη Δρούτσα για το απαράδεκτο σχόλιο για το σώμα της

Χτες

Η στιχουργός σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας λέγοντας ότι «δεν έχει το υπέροχο σώμα για να το βγάλει έξω»

Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής

Χτες

Στο νοσοκομείο τον συνόδευσαν η σύζυγός του και ένας φίλος

Αλλος άνθρωπος: Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της

Χτες

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.