E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα και λαντζέρα σε club»

Γ. Διαμαντή: Οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες, δεν είχαν να με ταΐσουν

«Ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα και λαντζέρα σε club»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη δική της άποψη για την οικονομική κρίση μοιράστηκε η λαμπερή ραδιοφωνική παραγωγός, Γιολάντα Διαμαντή, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανέμορφη Γιολάντα εκμυστηρεύεται πως έχει περάσει δύσκολα παιδικά και νεανικά χρόνια και εξαιτίας αυτών των δυσκολιών παραμένει και σήμερα, εν μέσω κρίσης, αισιόδοξη για την επόμενη μέρα και αποφασισμένη ν' αγωνιστεί και να τα καταφέρει.

«Δεν έχω ζητήσει ποτέ χρήματα, ούτε καν από τους γονείς μου. Από την άλλη στην παρούσα φάση αν μπορούσε ο άντρας μου να με χαρτζιλικώσει και είχα τη δυνατότητα να δώσω τη θέση εργασίας μου σε κάποιον άλλον, θα το έκανα» ,παραδέχεται η Γιολάντα Διαμαντή. Εννοείται ότι δεν χαίρομαι όταν έρχεται το τέλος του μήνα και δεν έχω χρήματα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Επειδή όμως όλοι όσοι γνωρίζω αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, είμαι αισιόδοξη ότι θα βγει κάτι καινούριο μέσα από αυτό. Ίσως χρειαστεί να τα μαζέψουμε με τον άντρα μου και να μετακομίσουμε στη Λευκάδα. Δεν με πειράζει. Θα τη βρω την άκρη μου», δηλώνει η όμορφη παραγωγός.

«Έτσι κι αλλιώς δεν μεγάλωσα σε κανένα παλάτι. Οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες και όταν ήρθαν στην Ελλάδα και απέκτησαν εμένα, δεν είχαν να με ταΐσουν. Ακόμα και όταν ήμουν στο prime time του ΑΝΤ1, εγώ δούλευα λαντζέρα σε club στη Σαντορίνη και όλοι πίστευαν ότι είναι δικό μου. Και όταν ακόμα είχα το δικό μου bar στου Ψυρρή, επειδή είχα βάλει υποθήκη το σπίτι μου για να πάρω δάνειο, έπλενα ποτήρια και ταυτόχρονα σέρβιρα ποτά, γιατί δεν είχα την πολυτέλεια να έχω προσωπικό. Έχω δουλέψει τόσο σκληρά στη ζωή μου, που δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια», καταλήγει η δυναμική Γιολάντα στη συνέντευξή της στο «Hello».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Σταρόβας: «Με εξοργίζει που δε μπορώ να τραγουδήσω μετά το εγκεφαλικό»

Σήμερα

Όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για την περιπέτεια της υγείας του

Όταν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton ήταν μάρτυρες ενός Hollywood δράματος

Σήμερα

Βίντεο, κραυγές και celebrity θεατές σε ένα από τα πιο τρελά επεισόδια της δεκαετίας 2000

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

Σήμερα

Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Σήμερα

Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Συγκινεί ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχαμε σχέση και πέθανε από ναρκωτικά, μου στοίχισε πολύ»

Χτες

«Στην καλλιτεχνική μου πορεία μου έδιναν σχήματα για να ‘μαι πρώτο όνομα εγώ και να πάνε οι άλλοι μετά, αλλά ήμουν πάντα δεύτερο όνομα εγώ»

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η γνωριμία, το πρώτο φιλί και το «μην το πεις σε κανέναν»

Χτες

Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο και μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους.

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Χτες

Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Προχτές

Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.