E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη: Πορεία έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης

Θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι

Θεσσαλονίκη: Πορεία έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/2/2019 | 11:01

Πορεία πραγματοποίησαν σήμερα οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου, που καλούν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να δώσουν το «παρών» στην Καμάρα, στις 2 το μεσημέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πορεία, που έγινε την ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα θα κατευθυνθεί προς τον Λευκό Πύργο, ενώ είχε ως στόχο να δείξει την αντίθεση των οπαδών στον νέο αθλητικό νόμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ «Θύρα 4»:

Η ποδοσφαιρική ομάδα συνεχίζει την προέλασή της και ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα περιμένει τη στιγμή που θα έρθει το νταμπλ στο Λευκό Πύργο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Μετά την εμφατική ισοπέδωση της ομάδας του δημοσίου στην κολασμένη Τούμπα, ακόμα και οι πιο καλοπληρωμένες μαριονέτες της εγκληματικής οργάνωσης αναγκάστηκαν να υποκλιθούν στην ανωτερότητα του ασπρόμαυρου τρένου. Το κλίμα είναι πανηγυρικό σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης, αλλά υπάρχει κάτι που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα προτού πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Κάτι που μας αφορά σαν οπαδούς, αλλά και σαν σκεπτόμενα άτομα.

Σε προηγούμενο κείμενό μας αναφερθήκαμε στους 29 φίλους του Π.Α.Ο.Κ που κατηγορήθηκαν εκ των υστέρων και δικάστηκαν πρόσφατα στις αρχές Φεβρουαρίου για το περιβόητο ματς κυπέλλου που είχε γίνει στις 2/3/2016, καθώς επίσης και για τους 16 που συνελήφθησαν τη μέρα του αγώνα. Μιλήσαμε για την προκλητική επιλεκτική ευαισθησία των αρχών που μέχρι σήμερα δεν έψαξε να μάθει ποιοι είχαν ποντάρει 13 εκατομμύρια δολάρια σε χώρες της Ασίας, αλλά κατηγόρησε το σύνδεσμο για “παρότρυνση επεισοδίων” με αφορμή ανακοίνωση που έβγαλε μετά το παιχνίδι. Είναι η ίδια δικαιοσύνη που δέχτηκε ότι στη δίκη του πρεζοκάραβου "Noor 1" 2,1 τόνοι ηρωίνης γυρνούσαν ανέμελοι και ξέγνοιαστοι τον πλανήτη πίνοντας μοχίτο, χωρίς να υπάρχει κάποια αρχηγική ομάδα υπεύθυνη για τη μεταφορά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερθήκαμε και στο άθλιο σκεπτικό του νέου αθλητικού νόμου που θέλει να επιβάλλει το περίφημο «παρών» από την πρώτη στιγμή, πριν καν αποδειχθεί η ενοχή ή όχι του εκάστοτε κατηγορουμένου. Στην ουσία, πρόκειται για μια προκαταβολική ποινή που πρέπει να εκτίσεις χωρίς το δικαστήριο να έχει αποφασίσει αν είσαι ένοχος ή όχι. Σε πολύ δύσκολες εποχές οικονομικά για όλους μας, αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο να ξοδέψουμε εκατοντάδες ώρες από τη ζωή μας στα αστυνομικά τμήματα, να χάσουμε τις δουλειές μας, να παρατήσουμε τις σπουδές μας και να ζούμε με δανεικό χρόνο.

Μπορεί, ας πούμε, να κατηγορηθείς για μία παράνομη πράξη σε αγώνα ποδοσφαίρου και να υποχρεωθείς να πηγαίνεις για χρόνια στο τμήμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε αγώνα που δίνει η ομάδα σου σε κάθε ομαδικό άθλημα! Εδώ δεν μιλάμε για μια απλή απαγόρευση εισόδου, όπου κάποιος που έχει βρεθεί τελεσίδικα ένοχος δεν μπορεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να εισέρχεται στο γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα του. Εδώ μιλάμε για κάτι εντελώς παράλογο που φανερώνει ότι οι οπαδοί των ομάδων συνεχίζουν να αντιμετωπίζονται από το κράτος σαν μία ειδική κατηγορία ανθρώπων με ειδικούς νόμους και διατάξεις.

Είναι σα να λέμε ότι κάποιος που έχει κατηγορηθεί για επεισόδια κατά τη διάρκεια μιας πορείας πρέπει να πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του μια ώρα πριν από κάθε πορεία που γίνεται για πολιτικά/κοινωνικά/οικονομικά ζητήματα και να φεύγει μετά το τέλος της πορείας. Και όλα αυτά πριν γίνει το δικαστήριο που είναι αρμόδιο να αποφασίσει αν είσαι ένοχος ή αθώος για την πράξη που κατηγορείσαι. Δεν γίνεται να ανεχτούμε κάτι τέτοιο αδιαμαρτύρητα. Όπως δεν δεχτήκαμε το μεσαιωνικό νόμο Ορφανού, έτσι δεν θα δεχτούμε και το παρών. Δεν είμαστε πειραματόζωα στα χέρια κάθε κυβέρνησης που θέλει να παράξει γρήγορο έργο για να ικανοποιήσει το κατασκεύασμα της κοινής γνώμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όλους αυτούς τους λόγους, καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ , οργανωμένο και μη , να συμμετέχει στην πορεία που θα γίνει την Κυριακή 24/2 πριν από το ματς με το κίτρινο παράρτημα των κόκκινων στις 14.00 στην Καμάρα. Η πορεία θα ξεκινήσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα κινηθεί στο κέντρο και θα τελειώσει στο Λευκό Πύργο. Δεν θέλουμε να δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να σκεφτεί ότι βάζουμε τους εαυτούς μας πάνω από την ομάδα.

ΥΓ: ΠΑΡΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ

Μετά τιμής,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Συγκλονιστικό βίντεο από το πιλοτήριο αεροσκάφους

Σήμερα

Εκτεταμένες ζημιές στο αεροδρόμιο της Περέιρα – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Ραζνάτοβιτς για πρόταση Παναθηναϊκού στον Γιόκιτς: «Σε 30 χρόνια δεν έχω δει κάτι τέτοιο»

Σήμερα

Ο μάνατζερ του Σέρβου σταρ επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Γιαννακόπουλος

Φωτιά Πικέρμι: Ανδρας η απανθρακωμένη σορός στο ΙΧ από το οποίο φέρεται να εκδηλώθηκε η πυρκαγιά

Σήμερα

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, η πυρκαγιά φέρεται να εκκίνησε από το ΙΧ και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε χαμηλή βλάστηση της περιοχής

Περσείδες 2026: Πώς να παρακολουθήσετε από την Ελλάδα το καλοκαιρινό «βροχομάνι» αστεριών

Σήμερα

Η πιο διάσημη βροχή διαττόντων του καλοκαιριού φτάνει στην κορύφωσή της τη νύχτα 12 προς 13 Αυγούστου – Φέτος οι συνθήκες ευνοούν ιδιαίτερα την παρατήρηση – Live streaming από τη NASA

Καιρός: Δεκαπενταύγουστος με μελτέμια και χαμηλές θερμοκρασίες – Τι λέει ο Θοδωρής Κολυδάς

Σήμερα

Δροσερές συνθήκες και ενισχυμένοι βοριάδες στην Αθήνα, πριν επιστρέψει η ζέστη

Φάουτσι: Τι έγραφε σε μηνύματα για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και την εγκυμοσύνη

Σήμερα

Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές δημοσιοποίησαν συνομιλίες από το iPhone του πρώην επικεφαλής του NIAID, στις οποίες συζητά για τα διαθέσιμα δεδομένα ασφαλείας των εμβολίων το 2021.

Marfin: Σε προφυλάκιση η 46χρονη κατηγορούμενη για την εμπρηστική επίθεση

Σήμερα

Με κοινή απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα η 46χρονη Ελληνίδα που κατηγορείται για την εμπρηστική επίθεση στη Marfin με τους τρεις νεκρούς

Τρόμος σε πτήση της American Airlines: Πουλιά προκάλεσαν φωτιά σε κινητήρα Boeing 737

Σήμερα

Το αεροσκάφος με 181 επιβαίνοντες αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Μιρτλ Μπιτς μετά τη σύγκρουση με πουλιά κατά την απογείωση.

Νεκρός από φωτιά στα Σπάτα: Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ΙΧ του θύματος

Σήμερα

Η σορός αγνώστου εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στον Ήμερο Πεύκο - 121 πυροσβέστες και 5 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες.

Φινλανδία: Βίντεο‑σοκ με αστυνομικό να εμβολίζει 15χρονο οδηγό μηχανής μετά από καταδίωξη

Σήμερα

Το περιστατικό στην Τουούσουλα, κοντά στο Ελσίνκι, έχει πυροδοτήσει μεγάλες αντιδράσεις και δύο ξεχωριστές ποινικές έρευνες από τις φινλανδικές αρχές.

Δημοσίευμα «βόμβα» από την Ιταλία: Ο Μέσι αναστέλλει επ` αόριστον την καριέρα του μετά τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ παραμένει στη χώρα του δίπλα στην οικογένειά του και δεν έχει ορίσει ημερομηνία επιστροφής στην Ίντερ Μαϊάμι.

Νεκρός αστυνομικός στον Αγιο Δημήτριο: Κλειδί και μπουκάλι αλκοόλ βρέθηκαν μέσα στο κλειδωμένο όχημα

Σήμερα

Ο θάνατος του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. παραμένει υπό διερεύνηση - η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν σαφείς απαντήσεις για τα αίτια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.