E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έκανε πλαστική στήθους ξύπνησε από την αναισθησία και την βiαζε ο αναισθησιολόγος

Την ώρα που ανάρρωνε

Έκανε πλαστική στήθους ξύπνησε από την αναισθησία και την βiαζε ο αναισθησιολόγος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/2/2019 | 11:52

Ένας αναισθησιολόγος από τη Ρωσία φυλακίστηκε επειδή βiασε μία ασθενή του την ώρα που ανάρρωνε από την πλαστική χειρουργική επέμβαση στο στήθος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 60χρονος Δρ. Yury Chernikov, προσέφερε στο θύμα του ένα κομμάτι σοκολάτας και ένα χάπι της επόμενης ημέρας, μετά τη βίαιη σeξουαλική επίθεσή του.

Το θύμα, η 33χρονη Erika Bykova, κατήγγειλε δημόσια τον 60χρονο γιατρό, ο οποίος υποστήριξε πως το σeξ μαζί της ήταν συναινετικό και η ίδια να τονίζει πως τη στιγμή του βιασμού της δεν μπορούσε ούτε καν να μιλήσει.

Ο Δρ. Chernikov φυλακίστηκε για τρία χρόνια και δύο μήνες, ποινή μειωμένη αφού πλήρωσε 12.000€ εγγύηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Ήμουν στο δωμάτιό μου και εκείνος ήρθε να με εξετάσει, αλλά η εξέτασή του δεν ήταν αυτή ενός γιατρού. Μετά άπλωσε το χέρι και με βiασε,” είπε η 33χρονη.

“Ήμουν αβοήθητη. Μπορεί τα βλέφαρά μου να ήταν πολύ βαριά και να μη μπορούσα να τ’ ανοίξω τελείως, όμως τα κατάλαβα όλα. Προσπάθησα να τον απομακρύνω με τα πόδια μου, αλλά δεν τα κατάφερα.”

“Λυπάμαι για το γεγονός ότι μοιράζομαι αυτές τις λεπτομέρειες, αλλά μιλάω για να βοηθήσω τις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση μ’ εμένα και δεν μπορούν να μιλήσουν σε κανέναν γι’ αυτό.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα του αναισθησιολόγου, κα Tatiana, είπε στους δημοσιογράφους: “Ο άντρας μου δεν είναι βiαστής, αυτό είναι σίγουρο. Ήταν μια στιγμή ανθρώπινης αδυναμίας.”

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.