Μεγιστάνας «ταχταρίζει» στα γόνατά του μια υπάλληλο και την αποκαλεί «ατακτούλα»
Μπελάδες για τον μεγιστάνα

Δημοσίευση 4/3/2019 | 10:50
Σε νέους μπελάδες βρίσκεται ο Σερ Φίλιπ Γκριν, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος και πρόεδρος του ομίλου Arcadia Group (στον οποίοι ανήκουν πολλές επικερδείς αλυσίδες καταστημάτων, όπως τα Topshop και τα Miss Selfridge) μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που τον δείχνει να «ταχταρίζει» στα γόνατά του μια υπάλληλό του και να την... γαργαλάει.
Το βίντεο που δημοσιεύει η Sun δείχνει τον 66χρονο μεγιστάνα να αποκαλεί την γυναίκα υπάλληλό του «ατακτούλα» και να της λέει: «Δεν το περίμενες ότι θα στεκόσουν τόσο τυχερή, έτσι;».
Καθισμένος στον καναπέ, κρατώντας ένα μπουκάλι σαμπάνια, ο Σερ Φίλιπ Γκριν φαίνεται να γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται, και παρ' όλα αυτά επιδεικνύει αυτήν την άκρως ανάρμοστη συμπεριφορά.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το βίντεο γυρίστηκε με αφορμή το αποχαιρετιστήριο πάρτι μιας υπαλλήλου.
Στο κλιπ ο Βρετανός «σερ» (που διατηρεί τον τίτλο του παρά τις πρόσφατες καταγγελίες για σeξουαλική παρενόχληση ή ακόμα και βίαιη συμπεριφορά, εις βάρος εργαζομένων του) τραβάει την γυναίκα προς το μέρος του και την βάζει να καθίσει στα γόνατά του με το κεφάλι της στον ώμο του.
«Φρόνιμα ατακτούλα, δεν ξέρεις τι πρόκειται να πω στη συνέχεια», ακούγεται να λέει ο Γκριν, ανακατεύοντας τρυφερά τα μαλλιά της υπαλλήλου του. Αφού φιλάει τη γυναίκα, που συνεχίζει να κάθεται στα γόνατά του, λέει «Η ατακτούλα από εδώ θα με φροντίζει τώρα που θα φύγεις».
Σε αυτό το σημείο η γυναίκα πάει να σηκωθεί από την αγκαλιά του Γκριν και εκείνος της κάνει νόημα να καθίσει ξανά δίπλα του. Τραβώντας την κοντά του, συμπληρώνει «Τι τυχερός που είμαι».