E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γονείς κρατούσαν την 14χρονη κόρη τους σε κλουβί σκύλου

Tην άφησαν να λιμοκτονήσει

Γονείς κρατούσαν την 14χρονη κόρη τους σε κλουβί σκύλου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/3/2019 | 14:53

Η Άμπι Μπράουν, ερευνητής της υπόθεσης, ανέφερε στο δικαστήριο του Έφινγκχαμ πως η μικρή Μέρι κρατείτο κλειδωμένη στο σπιτάκι του σκύλου πολλές φορές και για περισσότερες από 24 ώρες.
Πατέρας και μητριά κακοποιούσαν επί σειρά ετών την 14χρονη κόρη τους, στη συνέχεια τη σκότωσαν και έθαψαν το νεκρό σώμα της στην αυλή του σπιτιού. Όσο ήταν ζωντανή η νεαρή ζούσε περιορισμένη μέσα στο κλουβί του σκύλου, σύμφωνα με πόρισμα δικαστηρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μέρι Κρόκερ ήταν δεμένη και κλειδωμένη σε ένα πολύ μικρό χώρο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, που το σώμα της παραμορφώθηκε, αφού έπρεπε να καμπουριάζει για να χωρέσει στο κλουβί.

Την ανάγκαζαν μάλιστα να κάνεις όλες τις εργασίες του σπιτιού και συχνά δεν της έδιναν ούτε φαγητό, ενώ τα μέλη της οικογένειας καθοδηγούμενα από τον πατέρα και την μητριά της νεαρής την χτυπούσαν με σειρά προτεραιότητας, όπως αποκάλυψε το δικαστήριο της Τζόρτζια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν τελικά απεβίωσε, έσκαψαν έναν λάκκο στην αυλή και την έθαψαν μέσα. Οι αρχές βρήκαν σοκαρισμένες και τα απομεινάρια του μεγαλύτερου αδελφού της, Έλγουιν Κρόκερ Τζούνιορ, θαμμένα ακριβώς δίπλα.

Οι γονείς των δύο θυμάτων, Έλγουιν και Κάντις Κρόκερ, καθώς και άλλα τρία ενήλικα μέλη της οικογένειας κατηγορούνται πλέον για φόνο και για βάναυση μεταχείριση των τέκνων σε μια υπόθεση, η οποία φαίνεται να έχει σοκάρει όλη την Αμερική σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση παιδιών.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, φαίνεται ότι και ο ο αδελφός της Μέρι είχε πέσει θύμα της κτηνώδους βαρβαρότητας των δύο γονέων και πιστεύεται ότι απεβίωσε το 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Άμπι Μπράουν, ερευνητής της υπόθεσης, ανέφερε στο δικαστήριο του Έφινγκχαμ πως η μικρή Μέρι κρατείτο κλειδωμένη στο σπιτάκι του σκύλου πολλές φορές και για περισσότερες από 24 ώρες.

Την χτυπούσαν μάλιστα με αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, μεταξύ αυτών και τηγάνια και της έδιναν σπανίως λιτά γεύματα ίσα για να την κρατάνε ζωντανή, τα οποία πότιζαν με έντονες ουσίες, όπως ρύζι με ξύδι. Πλενόταν μόνον, εάν ο πατέρας της την έβγαζε από το κλουβί και την έσερνε μέχρι το μπάνιο.

Μετά από ένα σημείο οι αρθρώσεις της μικρής είχαν καταστραφεί τόσο πολύ από την κακομεταχείριση που τέντωσαν και την έδεσαν με ταινία σε μία σκάλα για να διαπιστώσουν, αν έτσι θα θα θεραπευτούν οι κακώσεις, αποκάλυψε η Μπράουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο κινητό του πατέρα της βρέθηκε μια γυμνή της φωτογραφία, τραβηγμένη σύντομα μετά το θάνατό της, μαζί με άλλα μηνύματα που εκείνος αντάλλαζε με την μητριά, στα οποία περηφανεύονταν για το πως τυραννούσαν τα παιδιά τους.

Μεταξύ άλλων αποδεικτικών στοιχείων που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας, καταλυτικό ρόλο την υπόθεση έχει παίξει και η αποκάλυψη του 11χρονου αδελφού των θυμάτων, Τζέιμς, ο οποίο ισχυρίστηκε ότι τον ανάγκαζαν και αυτόν να χτυπά τα αδέλφια του με διάφορα αντικείμενα.

Όπως αποκαλύπτουν οι αρχές τα παιδιά εκπαιδεύονταν κατ’ οίκον και έτσι δεν υπήρχε κανένας σχεδόν τρόπος για να μαρτυρήσουν όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Η υπόθεση ήλθε στο φως πολύ καιρό μετά, όταν μια συγγενής πληροφορήθηκε για το θάνατο της Μέρι και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ξέθαψε τα πτώμα από τον κήπο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικης από συνομήλικές της

Πριν 6 ώρες

Προβληματισμό προκαλεί το μένος με το οποίο χτυπούν με χέρια και πόδια τα τέσσερα κορίτσια το θύμα τους

Τραγωδία στο Βόλο: Ένοχος μόνο για πλημμελήματα ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε παππού και βρέφος

Πριν 6 ώρες

Το δικαστήριο τον απάλλαξε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης - Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Χτες

Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Χτες

«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Χτες

Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Χτες

Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Χτες

Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.