E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Προκαλεί το κτήνος της Ξάνθης

Σοκ και αποτροπιασμός από τις δηλώσεις του 27χρονου δολοφόνου

Προκαλεί το κτήνος της Ξάνθης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/1/2013 | 00:00

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι δηλώσεις του 27χρονου δολοφόνου της Ζωής Δαλακλίδου, ο οποίος υποστηρίζει πως έκανε ό,τι έκανε στην άτυχη κοπέλα με τη θέλησή της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάναμε ό,τι κάναμε με τη θέλησή της. Εγώ δεν την πίεσα σε τίποτα. Κάποια στιγμή τραβήχτηκα γιατί κατάλαβα ότι αυτό που είχα κάνει δεν ήταν σωστό» είπε ο δράστης σε συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές, που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Star μέσα από την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Όπως αποκάλυψε ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου, τρόμαξε και πανικοβλήθηκε μόλις η Ζωή του είπε ότι θα τον κλείσει στη φυλακή.

«Εγώ φοβήθηκα. Είχα θολώσει γιατί ήμουν σουρωμένος και δεν ήθελα να πάω φυλακή και δεν ήθελα να πάω φυλακή, γιατί ήξερα τι θα πει φυλακή. Είχα θολώσει εκείνη τη στιγμή, που λέω καλύτερα εσύ παρά εγώ. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινα τι έκανα, ήμουν δηλαδή σε άλλο κόσμο, σε άλλο πλανήτη. Δεν ήμουν φυσιολογικός εκείνη τη στιγμή» είπε ο δράστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια ο δολοφόνος της Ξάνθης αποφάσισε ότι έπρεπε να κάψει την 34χρονη για να καλύψει τα ίχνη του.

«Της έβαλα φωτιά και έφυγα. ¶κουσα μια τσιρίδα. Δεν επέστρεψα να τη βοηθήσω. Πίστευα ότι θα πάει κατευθείαν στην αστυνομία και θα με καταγγείλει», είπε ο 27χρονος ο οποίος με την αποτρόπαια πράξη του σόκαρε το πανελλήνιο.

Όπως ανέφερε, τη βενζίνη την έβγαλε εύκολα από το σωληνάκι γιατί ξέρει από μηχανάκια, καθώς δούλευε σε συνεργείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι μετά το βιασμό και τη δολοφονία της κοπέλας, ο δράστης πήγε σπίτι του και κοιμήθηκε, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

«Πήγα σπίτι μου, κοιμήθηκα, σαν να μη τρέχει τίποτα. Η ποινή που μου αξίζει είναι η θανατική. Το λάθος που έχω κάνει είναι πολύ μεγάλο» παραδέχεται ο 27χρονος.

Όπως λέει, έχει μετανιώσει φρικτά, ενώ υποστηρίζει ότι θα έδινε ακόμα και τη ζωή του για να γυρίσει πίσω η Ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζητά επίσης συγγνώμη από την οικογένειά της, η οποία, όπως είπε, είναι «μια πολύ τίμια οικογένεια».

Όσον αφορά την προηγούμενη υπόθεση της 21χρονης κοπέλας η οποία πριν από ένα περίπου χρόνο τον κατηγόρησε για απόπειρα βιασμού, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε μαζί της «κάποια ντράβαλα».

«Με έπαιρνε να χωρίσω με τη δικιά μου για να τα φτιάξω μαζί της και εκεί την χτύπησα εγώ, γιατί έλεγε ότι θα τα πει στην κοπέλα μου με την οποία έχω πέντε χρόνια σχέση», είπε ο δράστης.

Πάντως, ο αδελφός του δολοφόνου υποστηρίζει ότι ο 27χρονος είχε πέσει θύμα εκβιασμού και ότι η κοπέλα που είχε αποπειραθεί να βιάσει είχε παράλληλη σχέση με εκείνον και του ζητούσε 40.000 ευρώ για να μην το καταγγείλει.

Υπενθυμίζεται ότι το «κτήνος της Ξάνθης» είχε καταδικαστεί για ελαφριά σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ αθωώθηκε για την απόπειρα βιασμού. Δεν μπήκε φυλακή, καθώς είχε εκτίσει τους πέντε μήνες και πλήρωσε τον έκτο.

Τι είπε όμως η κοπέλα του για όλα αυτά; Όπως αποκάλυψε ο δράστης, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης, η σύντροφός του του είπε ότι δεν θέλει να την ξαναπάρει τηλέφωνο.

«Εντάξει, ήταν κάτι το συνταρακτικό αυτό που έγινε και πιστεύω ότι έχει δίκιο», είπε ο 27χρονος.

«Έχω ψυχολογικά προβλήματα»

Ψυχολογικά προβλήματα από την προηγούμενη προφυλάκισή του δηλώνει ότι έχει ο 27χρονος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον αδελφό του δράστη, μόλις έγινε το δικαστήριο και αθωώθηκε «ήταν μες στην τρελή χαρά».

«Μετά άρχισε να λέει τρελά πράγματα. Έχει ψυχολογικά προβλήματα μετά τη φυλακή. Έλεγα στους φίλους του να τον προσέχουν» είπε, ενώ αποκάλυψε ότι το Σάββατο πριν τη δολοφονία τού έλεγε για το μανάβικο και εκείνος του απαντούσε ότι πρέπει να… βάψουμε τα παπούτσια.

«Τρομοκρατήθηκα, είπα να τον πάω σε ψυχίατρο» είπε ο αδελφός του δράστη και αποκάλυψε ότι όταν την επόμενη ημέρα τον έπαιρνε τηλέφωνο και εκείνος δεν απαντούσε, κατάλαβε ότι ήταν εκείνος ο δολοφόνος.

«Λιποθύμησα εγώ και οι γονείς μου μπήκαν στο νοσοκομείο» είπε, αλλά ξεκαθάρισε ότι εξακολουθεί να αγαπάει τον αδερφό του «ό,τι και αν έκανε».

Όσον αφορά το προκλητικό του προφίλ στο Facebook και τη φράση «ποια θα γ…ω σήμερα;» ο  Χρ. Παπάζογλου είπε ότι έμπαιναν στο λογαριασμό του διάφοροι φίλοι του, με τους οποίους τον διατηρούσε από κοινού.

«Έμπνευση» ενός φίλου του υποστήριξε πως ήταν και η ταμπέλα του μανάβικού του «ΜΆ ανάβεις στην κρίση»…

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 25
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.