E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ερντογάν: «Η Αγιά Σοφιά δεν θα γίνει ποτέ εκκλησία»

Η απάντηση του στον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας

Ερντογάν: «Η Αγιά Σοφιά δεν θα γίνει ποτέ εκκλησία»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/3/2019 | 17:48

Απάντησε ο Ταγίπ Ερντογάν στον μακελάρη της Ν.Ζηλανδίας, που έγραψε οτι θέλει να πάει στην Κωνσταντινούπολη και να γκρεμίσει τους μιναρέδες από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας σε προεκλογική του ομιλία στην πόλη Γκαζίαντεπ, έδωσε απάντηση στο μανιφέστο του τρομοκράτη της Νέας Ζηλανδίας.

«Aυτός ο αλήτης τί λεει για την 'Ιστανμπουλ' ; Αδέλφια μου, την αποκαλεί Κωνσταντινούπολη! Θα κάνει, θα μετατρέψει λέει την Αγία Σοφία πάλι σε εκκλησία. Όσο υπάρχει αυτός ο λαός, όσο υπάρχει αυτή η ψυχή, δεν θα το επιτρέψει αυτό δεν θα συμβεί αυτό».

Παράλληλα ο Ερντογάν δήλωσε και για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ: «Από την άλλη υπάρχει ο πρωθυπουργός που κατηγορείται για διαφθορά. Ο γιος του ανέβασε ενα μήνυμα στο twitter η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα του Βυζαντίου και είναι υπό τουρκική κατάληψη. Αλήτη, ανήθικε! Eσείς κάνατε εισβολή σε όλη την Παλαιστίνη!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τρομοκρατικό του μανιφέστο, έγραψε ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας για τους Τούρκους, την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά:

«Μπορείτε να ζείτε ειρηνικά στα δικά σας εδάφη και μπορεί να μην σας πειράξει κανείς. Στην ανατολική πλευρά του Βοσπόρου. Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε σε ευρωπαϊκά εδάφη, οπουδήποτε δυτικά του Βοσπόρου, θα σας σκοτώσουμε και θα σας διώξουμε από τα εδάφη μας. Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και κάθε μιναρέ στην πόλη. Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα ανήκει ξανά δικαιωματικά τους χριστιανούς. Φύγετε όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.