E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το μίνι φόρεμα της Χατζηβασιλείου που άναψε «φωτιές»

Το σχόλιο του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια και η απάντηση της παρουσιάστριας

Το μίνι φόρεμα της Χατζηβασιλείου που άναψε «φωτιές»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/3/2019 | 09:55

«Φωτιές» άναψε το μίνι φόρεμα που φόρεσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην τελευταία της εκπομπή στο «Πάμε Πακέτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook άσκησε σκληρή κριτική επικρίνοντας το στιλ της.

Η ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια:

«Προσπαθώ να μην κρίνω…αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει σοβαρά στην κατά τα άλλα πανέμορφη κυρία Χατζηβασιλείου σχετικά με το ντύσιμό της για την συγκεκριμένη εκπομπή "Πάμε πακέτο"…. Κάποιος πρέπει με τρόπο να της πει μερικά απλά πράγματα…. Ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση και αυτά είναι πολύ δυνατά στοιχεία που θα έπρεπε να επαρκούν. Φορώντας λοιπόν ένα απλό φόρεμα σαν αυτά που φόραγε η Τζάκυ θα ήταν αρκετό για αυτή την εκπομπή με αυτή την ιδιόμορφη θεματολογία. Κατά κάποιο τρόπο η εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους που περνούν μια δύσκολη –συνήθως- δοκιμασία που καταλήγει σε κλάμα… Είναι κάπως αστείο να τους παρηγορεί προσπαθώντας να ισορροπήσει σε πανύψηλα πέδιλα και μίνι …. Κρίμα γιατί σίγουρα δεν της αξίζει να μιλούν άσχημα κάποιοι για το ντύσιμό της ενώ κάνει μια αξιόλογη και τόσο πετυχημένη εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα.Αυτά με όλη μου την εκτίμηση…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάντηση - ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου:

«Ενημερώθηκα μόλις ότι γνωστός σχεδιαστής με επέκρινε (με καλή πρόθεση πάντα..) Για το προχθεσινό κοντό μου φόρεμα. Αρχικά μου κάνει εντύπωση η δημόσια τοποθέτηση του! Θα μπορούσε, αν ήθελε όντως να με «προστατεύσει», να μου πει κατ’ ιδίαν τη γνώμη του, την οποία θα άκουγα με πολύ σεβασμό. Με αναγκάζει όμως έτσι να απαντήσω και εγώ δημόσια! (Με καλή πρόθεση πάντα…) Εν πρώτοις χαίρομαι πολύ που σε μία τόσο δύσκολη εκπομπή, με ιδιαίτερα ευαίσθητους χειρισμούς, το μόνο που ενόχλησε 14 χρόνια τώρα, ήταν το μήκος του προχθεσινού φορέματος!! Το οποίο για να πω την αλήθεια κι εμένα μου ήταν κάπως άβολο, αλλά δεν θα επιπλήξω και την ταλαντούχα στυλίστρια μου γιατί δεν πήρε μία φορά την μεζούρα… Εν πάσει περιπτώσει, αν στις 1000 εμφανίσεις χάσαμε τη μία, τότε πανηγυρίζουμε το εξαιρετικό ποσοστό του ένα τοις χιλίοις!! Εύχομαι το ίδιο ποσοστό αποτυχίας στις δημιουργίες όσων με κατέκριναν. Σημασία πάντως δεν έχει πως ισορροπείς στα ψηλοτάκουνα (άλλωστε το ’χω ευκολάκι ως πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής), αλλά πως ισορροπείς τις ψυχές των ανθρώπων που σου εμπιστεύονται το μεγαλύτερο τους πόνο! Και αυτό μόνο θα συνεχίσει να με απασχολεί. ΥΓ (Ζητώ την κατανόηση των συναδέλφων δημοσιογράφων που δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε έναν έκαστο εξ’ αυτών, αλλά ας σεβαστούμε το αγαθό της εργονομίας..?)#αγάπη μόνο».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

Σήμερα

Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

Σήμερα

Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

Σήμερα

Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids

Νότης Σφακιανάκης: Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα υπήρχε κανένας μας, είναι το μικρό μας, το αγαπημένο μας

Σήμερα

Όταν έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα, ήμουν για έναν μήνα άρρωστη, μου έλειψε πάρα πολύ, έλεγε η αδερφή του τραγουδιστή σε συνέντευξή της

Παγώνια προκαλούν.... εμφύλιο σε ιταλικό χωριό

Σήμερα

«Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές», δείτε βίντεο

Η Πόπη Μαλιωτάκη ποζάρει στην παραλία: «Η ζωή με μπικίνι είναι πάντα πιο καλή»

Σήμερα

Η τραγουδίστρια μετράει αντίστροφα για να μπει ο Ιούνιος

Κοψιάλης: Συγκλονίζει για την υπόθεση Φιντιρίκου – «Έχασα την παιδική ηλικία του γιου μου»

Σήμερα

Όπως ανέφερε, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές όταν το όνομά του συνδέθηκε με την υπόθεση

Η νέα star του μπάσκετ που δεν μάσησε τα λόγια της ‑ Τι είπε και βρήκε το μπελά της

Σήμερα

Η κορυφαία επιλογή του draft βρίσκει ρυθμό… και ανοίγει συζητήσεις

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με κόκκινο παντελόνι σε ξέφρενες στιγμές από τη δεκαετία του ’90 στο Alekos Bar

Χτες

Μια δόση νοσταλγίας από τις χρυσές εποχές της αθηναϊκής νύχτας και την τολμηρή εμφάνιση στο Alekos Bar

Ψυχρολουσία για τις Pussycat Dolls: Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Αμερική, στα αζήτητα τα εισιτήρια

Χτες

Το συγκρότημα επέστρεψε ως τρίο για τα 20 χρόνια του, ανακοινώνοντας την περιοδεία PCD Forever Tour

Νένα Μεντή για Αννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν ήμασταν φίλες, δεν ταιριάζαμε – Είχε ανασφάλειες στη δουλειά»

Χτες

Η Νένα Μεντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τρίτη 5 Μαΐου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.