E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Η Ελένη μαρτύρησε στη Ρόδο, την βίασαν και την εκβίαζαν»

«Υπάρχουν σφραγισμένα χείλη που ξέρουν και δεν μιλούν για την υπόθεση»

«Η Ελένη μαρτύρησε στη Ρόδο, την βίασαν και την εκβίαζαν»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/3/2019 | 08:13

«Υπάρχουν σφραγισμένα χείλη που ξέρουν και δεν μιλούν για την υπόθεση», δηλώνει ο δικηγόρος και θείος της Ελένης Τοπαλούδη, Βαγγέλης Γκιούκης, διαμηνύοντας πως η οικογένεια θα συνεχίσει να αναζητά την αλήθεια μέχρι να βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Γκιούκης επεσήμανε πως «το λάπτοπ της είναι κλειδωμένο, δεν μπορούμε να δούμε τι έχει μέσα» και τόνισε πως «υπάρχουν νέα στοιχεία αλλά δεν έχουμε ακόμα αποδείξεις».

Μάλιστα, τονίζει πως «υπάρχει στοιχείο που αποδεικνύει ότι υπήρχε πρόσβαση στο σπίτι της», ενώ αποκαλύπτει πως ένας από τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού της Ελένης παραδέχτηκε την ύπαρξη βίντεο από τη στιγμή του βιασμού.

«Τη βίασαν και την εκβίασαν. Ήθελε και ψυχολογική στήριξη. Ήταν μαρτυρικός ο τελευταίος χρόνος της Ελένης. Αν τα έλεγε στους γονείς της θα ήταν ζωντανή. Το είπε στις φιλενάδες της με τον όρο να μην το πούνε παραπέρα» είπε ο κ. Γκιούκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος σε ερώτηση για το αν υπάρχουν κυκλώματα στη Ρόδο που εκμεταλλεύονται νεαρές ο κ. Γκιούκης δεν θέλησε να απαντήσει.

«Λύγισε» ο 19χρονος από τη Ρόδο: Ναι, τραβούσαμε βίντεο την Ελένη Τοπαλούδη
Να άλλαξε την κατάθεσή του φέρεται ο 19χρονος από την παρέα των τριών φίλων που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν την άγρια δολοφονία της, στη Ρόδο. Αντίθετα με ό,τι είχε αρχικά ισχυριστεί, φέρεται να ομολόγησε πως είχε βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τον βιασμό.

Ο νεαρός είχε πει στην αρχή πως έκαναν πλάκα στη φοιτήτρια σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε πως την είχαν τραβήξει το 2017 και πως είχε προσποιηθεί ότι βιντεοσκοπούσε την ερωτική της συνεύρεση με τον 20χρονο της παρέας. Και στη συνέχεια έδωσε το κινητό του στην Ελένη για να δει πως δεν είχε καταγράψει κάτι.

Όπως όμως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και δημοσιεύει σήμερα η Espresso, οι τρεις φίλοι δεν είχαν πει την αλήθεια. Σε συμπληρωματική του κατάθεση, ο 19χρονος φέρεται να παραδέχτηκε πως είχε βιντεοσκοπήσει τη φοιτήτρια και να ισχυρίστηκε πως η συνεύρεση είχε γίνει με τη συναίνεσή της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία: Η Δυτική Ελλάδα μετρά τις πληγές της

Χτες

Ποιοι δήμοι κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Συγκινητικό βίντεο: Καρέ καρέ η διάσωση αλόγου που είχε «βουλιάξει» σε λασπόνερα στη Φιλιππιάδα

Χτες

Το άτυχο άλογο είχε ακινητοποιηθεί μέσα στα νερά, αδυνατώντας να μετακινηθεί

Παγκράτι: Ελεύθεροι μετά τη δίωξη οι 2 οδηγοί για τον θάνατο 72χρονης ‑ Τραγική φιγούρα η κόρη της

Χτες

Χάθηκε ο μοναδικός άνθρωπος που τη φρόντιζε - Προσωρινά η κοπέλα θα φιλοξενηθεί στο «Αιγινήτειο»

Λουτράκι: «Δεν ξαναμιλάω με δημοσιογράφο» ‑ Έφυγε από εκπομπή η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο

Χτες

Η συμπεριφορά της δασκάλας προκάλεσε έντονη δυσφορία στους παρουσιαστές της εκπομπής

Τον Δεκέμβριο θα απολογηθούν Τριαντόπουλος και Αγοραστός στην ανακρίτρια για το «μπάζωμα» στα Τέμπη

Χτες

Μετά το τέλος των απολογιών η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου

«Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» ‑ Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι με το σχέδιο για την Ουκρανία

Χτες

Το αμερικανικό 28-σημείο σχέδιο περιλαμβάνει χρήση των παγωμένων ρωσικών assets με κέρδος 50% για τις ΗΠΑ

Μπενφίκα: Βρέθηκε νεκρός ο αρχηγός των οργανωμένων κοντά στο «Ντα Λουζ»

Χτες

Η είδηση του θανάτου του Σέρτζιο Καετάνο, ηγέτη των «Red Devils» της Μπενφίκα, επισκίασε την πρόκριση των Αετών στους «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας, με την υπογραφή Βαγγέλη Παυλίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.