E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαγνησία: 13χρονη έπεσε από γέφυρα και την έσωσε αστυνομικος πιάνοντας την στον αέρα

Η κοπέλα πήδηξε στο κενό από την πεζογέφυρα στον Περιφερειακό

Μαγνησία: 13χρονη έπεσε από γέφυρα και την έσωσε αστυνομικος πιάνοντας την στον αέρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/4/2019 | 17:31

Παραλίγο τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στον περιφερειακό του Βόλου, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι, ωστόσο στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που με αυτοθυσία έβαλαν τα χέρια τους, για να ανακόψουν την πτώση της και αποδείχτηκαν «άγιοι» για την 13χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν η ανήλικη, που είναι ρομά, ανέβηκε στην πεζογέφυρα του περιφερειακού του Βόλου, που βρίσκεται πριν την οδό Ιωλκού, δίπλα από τον οικισμό ρομά Αγ. Παρασκευής και απειλούσε να πέσει για να αυτοκτονήσει.

Ο κόσμος, που συγκεντρώθηκε, προσπαθούσε να την πείσει να μην το κάνει, ενώ κοντά στο σημείο βρισκόταν μια υποομάδα της Ομάδας ΔΙΑΣ, που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, πήγε στο σημείο, ειδοποίησε και στη συνέχεια έφτασαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ενώ η ώρα περνούσε και η 13χρονη ήταν ακόμη πάνω στην πεζογέφυρα, που βρίσκεται σε μεγάλο ύψος από το δρόμο, κάποια στιγμή πήδηξε στο κενό…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτω της ακριβώς βρισκόταν οι αστυνομικοί, που δε δίστασαν λεπτό, και βλέποντας το κορίτσι να πέφτει στο κενό, έβαλαν ταυτόχρονα τα χέρια τους, για να ανακόψουν την πτώση…

Ως εκ θαύματος, η ανήλικη ήταν ζωντανή, είχε τις αισθήσεις της, αλλά υπέστη σοκ. Καλά στην υγεία τους είναι και οι αστυνομικοί, που αποδείχτηκαν ο φύλακας άγγελός της.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου, για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν έπαθε το παραμικρό από την πτώση. Με πόνους στα χέρια, στο Νοσοκομείο πήγαν και οι αστυνομικοί, προληπτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη ήθελε να θέσει τέλος στη ζωή της, λόγω ερωτικής απογοήτευσης, ενώ στο Νοσοκομείο Βόλου θα την παρακολουθήσει παιδοψυχολόγος.

Όσον αφορά στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δύο αρχιφύλακες και ένας υπαρχιφύλακας, ενώ είναι οι ίδιοι που είχαν συλλάβει την περασμένη Τετάρτη έναν Ρουμάνο και έναν Γεωργιανό που αποδείχτηκε ότι είχαν κάνει κλοπές και ληστεία στο Βόλο και στη Λάρισα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boeing: Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη

Χτες

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε αυτοκτονήσει πρώην υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τα πρότυπα παραγωγής και ασφαλείας

Φωτιά τώρα στη Βοιωτία ‑ Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Χτες

Μεγάλη φωτιά στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας

Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο

Χτες

Η τιμή των πουλερικών αυξήθηκε αφενός λόγω των σημαντικών εισαγωγών από χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και λόγω της μείωσης της παραγωγής

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

Χτες

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 π.μ. στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν μπορεί ο ιός της γρίπης των πτηνών να προκαλέσει, προς το παρόν, πανδημία

Χτες

Διευκρινίσεις από τον αναπληρωτή καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκα Μαγιορκίνη

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.