ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Καταλειφό στο θέατρο Εμπορικόν

Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα «Το Τέλος» του Σάμουελ Μπέκετ, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Καταλειφό στο θέατρο Εμπορικόν για 15 μόνο παραστάσεις. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Σκεύας.
Πρόκειται για ένα αφήγημα σε πρώτο πρόσωπο στο οποίο παρακολουθούμε τη σταδιακή αποξένωση και εξουθένωση (σωματική, ψυχική και πνευματική) του ήρωα.
Η πλοκή της ζωής του έχει προηγηθεί και την πορεία προς το τέλος διατρέχει η γλώσσα και το ύφος του Μπέκετ: Ο λόγος τολμηρός, ωμός· σαρκασμός χιούμορ, ειρωνεία· γλώσσα υπαινικτική, ανατρεπτική, ανελέητη, ποιητική.
Ο Σάμουελ Μπέκετ έγραψε «Το Τέλος» το 1946. Ένα από τα ωραιότερα και πιο δυνατά κείμενα του συγγραφέα. Ένα αφήγημα που προσφέρεται για πολλαπλή ανάγνωση.
Θέατρο Εμπορικόν
Σαρρή 11, Αθήνα
Τηλέφωνο : 210-3211750
Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη : 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 21:00
Κυριακή : 20:00
Γενική Είσοδος : 15 Ευρώ.
Αγορά Εισιτηρίων : Viva.gr
Παραγωγή: ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ Α.Ε.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
PAPER
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΤΑΞΙΔΙΑ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
TRUE STORIES
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
TRUE STORIES
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
CELEBS