E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι διακοπές στην Κέρκυρα ήταν κόλαση: Καταγγελίες Βρετανών τουριστών

Την άσχημη πλευρά του ελληνικού τουρισμού αποκαλύπτει κύριο δημοσίευμα της Daily Mirror

Οι διακοπές στην Κέρκυρα ήταν κόλαση: Καταγγελίες Βρετανών τουριστών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/5/2019 | 14:52

Πρώτο θέμα στη βρετανική Mirror έγιναν οι διακοπές Βρετανών τουριστών στην Κέρκυρα, καθώς χαρακτηρίζουν ξενοδοχείο του νησιού ως «τρύπα της κολάσεως» που μοιάζει με «εμπόλεμη ζώνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι των Βρετανών τουριστών Μικ και Τζέινεϊ Κλαρκ ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στο χωριό του Αγίου Γόρδιου στην Κέρκυρα χωρίς νερό και με σκουπίδια που απειλούν την υγεία τους. 

Μάλιστα ο Μικ, που είναι πρώην στρατιωτικός, δε διστάζει να χαρακτηρίσει το ξενοδοχειακό συγκρότημα ως «εμπόλεμη ζώνη», καθώς του θυμίζει την εποχή που υπηρέτησε στον πόλεμο της Βοσνίας.

Η σύζυγός του, η οποία πάσχει από μία ασθένεια του αίματος, ισχυρίζεται ότι η υγεία της έχει επηρεαστεί από τις διακοπές – κόλαση: «Ζω με μια ωρολογιακή βόμβα μέσα μου και η πίεση και το άγχος από όλο αυτό που ζω έχει εντείνει τα συμπτώματα και αρρώστησα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν είδαμε στο Facebook μια ανάρτηση για διακοπές all inclusive με 499 λίρες και πτήση από το Έξετερ, η πρώτη μας σκέψη ήταν «είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό». Έτσι, πήγαμε σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο και ρωτήσαμε «πού είναι η παγίδα; γιατί είναι τόσο φθηνό;». Μας είπαν ότι είναι η πρώτη εβδομάδα της καλοκαιρινής σεζόν και προσπαθούν να ενθαρρύνουν κόσμο να κάνει διακοπές εκεί», λέει η Τζέινεϊ.

Το ζευγάρι καταγγέλλει ότι δεν έχουν τρεχούμενο νερό στο στοιχειωμένο χωριό, όπως το περιγράφουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να φύγω από εδώ. Με αρρωσταίνει», λέει η Jayney. «Μπορώ να αντέξω χωρίς ζεστό νερό, δεν είμαι άνθρωπος δύσκολος. Αλλά το ξενοδοχείο είναι επί της ουσίας κλειστό. Όλοι οι ντόπιοι κάνουν επισκευές και βάφουν τα καταστήματά τους και λένε ότι η τουριστική σεζόν θα αρχίσει σε δυο εβδομάδες».

Οι δρόμοι είναι γεμάτοι σκουπίδια, με τους κάδους να ξεχειλίζουν. Οι παραλίες δεν είναι καθαρισμένες και η πρόσβαση στην παραλία είναι μέσω μιας μικρής αυτοσχέδιας γέφυρας φτιαγμένης από ξύλο.

«Είμαστε κολλημένοι σε αυτή την «τρύπα της κολάσεως» και δεν μπορούμε να γυρίσουμε σπίτι. Έχουν περάσει 26 ώρες από την στιγμή που ζητήσαμε βοήθεια από την ταξιδιωτική εταιρεία», λέει η απογοητευμένη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνεχίζει: «Άλλοι τουρίστες αναγκάζονται να πληρώσουν 200 λίρες ο καθένας για να επιστρέψουν στην πατρίδα μας σήμερα. Τόσο χάλια είναι αυτό το μέρος. Δυο κορίτσια από το Τσεσάιρ πλήρωσαν εξτρά για να καταφέρουν να βρουν πτήση να γυρίσουν πίσω. Αυτές οι διακοπές θα μας βοηθούσαν να ξεπεράσουμε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μας. Ήμουν άρρωστη πέρυσι και πλέον από το άγχος και την στενοχώρια έχουν ενταθεί τα συμπτώματα της ασθένειάς μου».

Εκπρόσωπος της ταξιδιωτικής εταιρείας είπε: «Λυπούμαστε για την δυσάρεστη εμπειρία της κυρίας και του κύριοι Κλαρκ στην Κέρκυρα. Κάνουμε έρευνα για τις καταγγελίες τους και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί τους για να λυθεί το ζήτημα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.