E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Eurovision 2019: Δείτε την δεύτερη πρόβα της Τάμτα

Άκρως εντυπωσιακή στη σκηνή του Τελ Αβίβ

Eurovision 2019: Δείτε την δεύτερη πρόβα της Τάμτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/5/2019 | 11:27

Στη σκηνή της Eurovision 2019 ανέβηκε για δεύτερη φορά πριν από λίγο η Τάμτα με το Replay. Σήμερα πραγματοποιείται η δεύτερη πρόβα όλων των χωρών του Α΄ ημιτελικού, εκτός από την Ελλάδα και το Σαν Μαρίνο, οι οποίες θα εμφανιστούν την Παρασκευή. Την αυλαία άνοιξε η Κύπρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τάμτα εμφανίζεται στην σκηνή με μαύρο τζάκετ, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρα γάντια. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού, οι χορευτές που την πλαισιώνουν βγάζουν το σακάκι της και εμφανίζεται ένα κοντό φόρεμα ασημί με κρυστάλλους. Οι έξι λευκές κολώνες που υπάρχουν στη σκηνή δημιουργούν ιδιαίτερο εφέ, ενώ τα γραφικά στη LED οθόνη είναι γραμμικά σχέδια σε χρώματα κόκκινο, άσπρο, ροζ.

Στη μουσική γέφυρα πάνω στην Τάμτα πέφτει κόκκινο φως και στη συνέχεια το Replay επαναλαμβάνεται τρεις φορές και η τραγουδίστρια κάνει τρεις φορές την ίδια κίνηση. Στο τελευταίο ρεφρέν υπάρχουν πυροτεχνήματα και η χορογραφία ολοκληρώνεται με τους χορευτές να είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ατάκα στο «The Shawshank Redemption» που μπέρδεψε πολύ κόσμο

Σήμερα

Όχι για τον λόγο που φαντάζεστε

Ο Γιάννης Κότσιρας σταματάει συναυλία για το «30 χρόνια λάθος ρεφρέν» (vid)

Χτες

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, κόσμος συνειδητοποιεί ότι τραγουδάει λάθος ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & Μαντώ: Νέο ντουέτο «Τα Καλοκαίρια Που Θα Ζήσουμε» με music video

Προχτές

Το κλασικό τραγούδι του 1995 επιστρέφει σε νέα ερμηνεία, συνοδευόμενο από ένα ολοκαίνουργιο music video σε σκηνοθεσία Αλεξ Κωνσταντινίδη.

Οι Γιαγκίνηδες έκαναν sold out την Τεχνόπολη με το «Γλέντι των Ονείρων μας»

Προχτές

Χιλιάδες θεατές έζησαν μια αξέχαστη βραδιά λαϊκού γλεντιού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 7 Ιουλίου, με special guests τον Σπύρο Γραμμένο και τον Papazó.

Emmys 2026: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

Πριν 3 μέρες

Η 78η απονομή των βραβείων Emmy θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο Λος Αντζελες

Αννα Βίσση: Ακούστε το teaser του νέου τραγουδιού «Όλο Πιο Πάνω» ‑ Ο ARGY επιβεβαίωσε τη συνεργασία τους

Πριν 3 μέρες

Ο διεθνούς φήμης DJ και παραγωγός επιβεβαίωσε επίσημα τη συνεργασία με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, μοιράζοντας ένα πρώτο teaser από το κοινό τους single.

Όλοι το χόρεψαν, λίγοι ήξεραν γιατί γράφτηκε: Η σκοτεινή ιστορία του hit Children

Πριν 4 μέρες

Το πιο μελαγχολικό club anthem των 90s είχε πίσω του μια τραγωδία

Pantera: Πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα στο Release Athens 2026

Πριν 5 μέρες

Η θρυλική μπάντα του groove metal εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, στην Πλατεία Νερού, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026, μαζί με Trivium και Bodysnatcher.

Το σκάνδαλο της Disney με την ταινία « 101 σκυλιά της Δαλματίας» που έμεινε στην ιστορία

Πριν 6 μέρες

Από την ευαισθητοποίηση στην εγκατάλειψη και την κακομεταχείριση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.