E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το ρεβεγιόν του Ψινάκη με Βαλεντίνο και Μαντόνα

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το πάρτι

Το ρεβεγιόν του Ψινάκη με Βαλεντίνο και Μαντόνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ελικόπτερα και ιδιωτικά αεροπλάνα πηγαινοέρχονταν στο χειμερινό θέρετρο Γκστάαντ της Ελβετίας, μεταφέροντας VIP προσκεκλημένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στους διάσημους που κατέφθαναν από κάθε γωνιά του πλανήτη ήταν η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, συνοδευόμενη από το νέο της αμόρε ονόματι Ιμπραήμ και την κόρη της Λούρδη, καθώς και η φετινή υποψήφια για Όσκαρ Αν Χάθαγουεϊ, αγκαζέ με το σύζυγό της. Υπήρχε και μία πτήση, όμως, που αναχώρησε από την Αθήνα και μετέφερε τον Ηλία Ψινάκη.

Ο λόγος που οι διάσημοι συνωστίστηκαν στο Γκστάαντ στις Ελβετικές ¶Αλπεις ήταν το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, που διοργάνωσε ο μετρ της υψηλής ραπτικής Βαλεντίνο.

Η πρώτη τους επίσκεψη ήταν στις πίστες του χιονοδρομικού, όπου οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη Μαντόνα να πέφτει κατά τη διάρκεια των σλάλομ. Η αεικίνητη σταρ δεν έδειξε να πτοείται, ούτε να χαλάει η χριστουγεννιάτικη διάθεσή της. Ήταν ιδιαιτέρως χαλαρή και δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις. Αλλά η φρεσκοπαντρεμένη -με Βαλεντίνο νυφικό- Αν Χάθαγουεϊ ήταν αυτή που καταγοήτευσε την ομήγυρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα διάσημα μέλη της παρέας, όπως και οι... κοινοί θνητοί, μία μέρα πριν από το μεγάλο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, επισκέφθηκαν τα καταστήματα της πόλης για ψώνια. Αφού ολοκλήρωσαν τις αγορές τους, επέλεξαν ένα πολυσύχναστο εστιατόριο, φροντίζοντας να καθίσουν στο πιο απομονωμένο τραπέζι. Ο φωτογραφικός φακός του Έθνους της Κυριακής παραμόνευε και τους απαθανάτισε τη στιγμή που το κέφι είχε ανάψει. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Ηλίας Ψινάκης δεν δίστασε να ανέβει στην καρέκλα του για να φωτογραφίσει την παρέα.

Στους μοναδικούς χώρους του σαλέ, που αποπνέουν την προσωπικότητα και την αισθητική του 80χρονου πλέον Βαλεντίνο, βρέθηκαν περίπου πενήντα άτομα. Σελέμπριτι, εφοπλιστές, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματοι έγιναν ένα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το προσωπικό του σαλέ φρόντιζε να υπάρχει πάντα διαθέσιμο χαβιάρι και η σαμπάνια να ρέει άφθονη. Αφού άλλαξε ο χρόνος και όλοι αντάλλαξαν ευχές, το πάρτι άναψε για τα καλά, με τον DJ να επιλέγει τα άπαντα της Μαντόνα. Η Αν Χάθαγουεϊ, που φέτος έχει κλέψει τις καρδιές των κριτικών κινηματογράφου με την ερμηνεία της στην ταινία «Οι ¶θλιοι», συνοδευόταν από τον άντρα της ¶νταμ Σούλμαν, ο οποίος ίσως και να ένιωσε αμήχανα, αφού όλοι δήλωναν γοητευμένοι με τη σύζυγό του.

Η Μαντόνα με τα τρία της παιδιά και τον καλό της Ιμπραήμ ήταν μαζί διαρκώς, ενώ χόρευαν με τον Τζιανκάρλο Τζιαμέτι. Όλοι ξεσάλωσαν με την καρδιά τους, σαν μικρά παιδιά, παρόλο που η βασίλισσα της ποπ δεν τους έκανε τη χάρη να τραγουδήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάρτι κράτησε μέχρι τις 5.30 το πρωί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ηλίας Ψινάκης αλλάζει χρόνο στο σαλέ του Βαλεντίνο, φιλοξενούμενος με άλλους σελέμπριτις, παγκόσμιου βεληνεκούς, για να μετρήσουν αντίστροφα τα τελευταία δευτερόλεπτα του χρόνου και να φωνάξουν «Καλή Χρονιά». Μάλιστα, επισκέπτεται ανελλιπώς τα τελευταία τριάντα χρόνια τις Ελβετικές ¶λπεις, ενώ παλαιότερα η οικογένειά του επέλεγε το Σεν Μόριτζ για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στα δικαστήρια με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Σήμερα

Ο επιχειρηματίας διεκδικεί τη συνεπιμέλεια των δύο τους παιδιών

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για τη «Λάμψη»: Υποφέραμε σαν ηθοποιοί

Σήμερα

«Το κλίμα δεν ήταν καλό, ο Χρήστος Πολίτης είχε σε όλα δίκιο»

Τηλεθέαση: Διατηρεί την πρωτιά της η Φαίη Σκορδά

Σήμερα

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση

Ρίκα Διαλυνά: Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό ‑ Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σήμερα

Στα 91 της πλέον, η θρυλική ηθοποιός πέρασε την πόρτα του χειρουργείου

Η Σοφία Παυλίδου για τη βίαιη επίθεση που είχε δεχτεί από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είπε ξέρω εγώ τι κάνω, έτσι θέλουν αυτές»

Χτες

«Δεν ήμουν ευτυχισμένη, έκανα σκέψεις άσχημες», εξομολογήθηκε ακόμα η ηθοποιός

Τσιτσιπάς στην «El Pais»: Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τένις, πολιτική και το περιβάλλον

Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Είπε στον Καλυβάτση Έτσι θέλουν αυτές, για να τη φοβερίσω το έκανα»

Χτες

«Νιώθω περήφανη για τον τρόπο που χειρίστηκα το περιστατικό»

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.