E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι «έκλεψαν» οι πρωταγωνιστές από τα γυρίσματα του «Game of Thrones»

Ποιος έκλεψε τα περισσότερα

Τι «έκλεψαν» οι πρωταγωνιστές από τα γυρίσματα του «Game of Thrones»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/5/2019 | 12:46

Το «Game of Thrones», η πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των τελευταίων ετών, τελείωσε χθες και φυσικά οι ηθοποιοί που πήραν μέρος, είχαν μόνο το καλύτερα να θυμούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, οι τηλεθεατές είχαν ανάμικτα συναισθήματα, με πολλούς όμως να δηλώνουν δημόσια την απογοήτευσή τους για τον 8ο κύκλο της σειράς, και υπογράφοντας καμπάνια για να ξαναγυριστεί.

Όσοι όμως συμμετείχαν στο μνημειώδες «Game of Thrones» είχαν πολλά να θυμούνται. Και ίσως κάποιοι, θέλησαν να κρατήσουν ένα ή δύο πράγματα από αυτή την εμπειρία. Είναι αυτονόητο, εξάλλου, πως αν είχατε το προνόμιο να εργάζεστε σε ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της τηλεόρασης, σίγουρα θα θέλατε κάτι να κρατήσετε από αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι έκαναν και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Game of Thrones» που αποκάλυψαν τι «σούφρωσαν» κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του τελευταίου κύκλου – με μερικούς από αυτούς να είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους.

«Ήθελα να κρατήσω τον κορσέ μου» είπε η Σόφι Τέρνερ, δηλαδή η Σάνσα Σταρκ στους λάτρεις της σειράς, προσθέτοντας πως αυτό που θα της μείνει είναι οι φιλίες που δημιούργησε και που θα κρατήσουν μια ολόκληρη ζωή. Η τηλεοπτική αδερφή της Σόφι Τέρνερ, Μέσι Γουίλιαμς, που υποδύθηκε την Άρια Σταρκ, ανέφερε επίσης το ίδιο. «Έχω κρατήσει πολλές αναμνήσεις. Και πολλούς μώλωπες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ίαν Γκλεν, που υποδύθηκε το δεξί χέρι του Ντάνι, τον Σερ Τζόρα Μόρμοντ, αποκάλυψε ότι κράτησε μερικά από τα κοσμήματα του χαρακτήρα που υποδύθηκε. «Έχω κρατήσει μερικά δαχτυλίδια. Ο Σε Τζόρα είχε κάποια στοιχεία των Ντοθράκι στην ενδυμασία του, επομένως ήταν εύκολο να τα πάρω» ομολόγησε. «Και ναι, τα έκλεψα».

«Έκλεψα ένα ζευγάρι αδιάβροχες κάλτσες. Κάτι το οποίο μπορώ πλέον να ομολογήσω» δήλωσε η Χάνα Μάρεϊ που υποδύθηκε την Τζίλι. «Έκανα μια άλλη δουλειά που ήταν μια ταινία χαμηλού προϋπολογισμού, που ονομάζεται Bridgend, και κινηματογραφούσαμε στην παραλία και τα πόδια μου ήταν μούσκεμα. Στο μεταξύ, γύριζα και το Game of Thrones, και σκέφτηκα: ‘Πρέπει να πάρω αυτές τις αδιάβροχες κάλτσες’ επειδή δεν είχαν τα χρήματα για κάτι τέτοιο στην άλλη ταινία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Καρίς φαν Χάουτεν, που υποδύθηκε την Μελισάνδρε, πήρε επίσης ένα πρακτικό αντικείμενο: «Πήρα τα ισοθερμικά εσώρουχα» ομολόγησε. «Γιατί το κολιέ της Μελισάνδρε δεν ήταν πρακτικό». Ο Κρίστιαν Νέιρν, που υποδύθηκε τον Χόντορ, έφυγε με ένα βασικό κομμάτι της ιστορίας του χαρακτήρα του: «Πήρα ένα μικρό κομμάτι της πόρτας» είπε. «Ή πόρτα ήταν ήδη σπασμένη , έσπασε στο χέρι μου και κράτησα ένα μικρό κομμάτι της με το ψεύτικο χιόνι επάνω της. Έτσι, κράτησα ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας για πάντα».

Ο Άιζακ Χέμπστεντ-Ράιτ, που υποδύθηκε τον Μπραν Σταρκ, κατέληξε με μερικές τυχαίες αλλά χρήσιμες αναμνήσεις. «Την τελευταία μου ημέρα στα γυρίσματα, πήγα με τον σκέψη: ‘Θεέ μου είναι η τελευταία μου στιγμή στο Game of Thrones. Πάρε ότι μπορείς, και πήρα ένα ξύλινο κουτάλι, ένα μπολ από άχυρο και ένα ξύλινο μπολ. Ουσιαστικά δηλαδή, έκλεψα μαγειρικά σκεύη».

«Πήρα ένα μικρό πιόνι από το σκάκι» είπε ο Τζέικομπ Άντερσον, που έπαιξε τον Γκριζοσκώληκα. «Αλλά δεν το έκλεψα. Μου το έδωσαν. Αυτό πήρα στο σπίτι μου»

Κάποιοι άλλοι ηθοποιοί όμως δεν ήταν τόσο τυχεροί

«Ήθελα να κρατήσω τα αυγά του δράκου, διάολε, αλλά δεν μου τα έδωσαν» δήλωσε η Εμίλια Κλαρκ, δηλαδή η μητέρα των Δράκων Ντενέρις Ταργκάριεν, στο περιοδικό People. «Νομίζω πως όλοι οι υπόλοιποι κάτι πήραν, εκτός από έμενα».

Φαίνεται όμως πως κάνει λάθος καθώς ούτε ο Τζον Μπράντλεϊ, που παίζει τον Σάμγουελ Τάρλι, πήρε κάτι. «Ποτέ δεν πήρα τίποτα. Θέλω πάντα να ακολουθώ τους κανόνες. Έχω μια φοβία να μην με πιάσουν. Αλλά νομίζω πως αν υπήρχε ένα πράγμα που θα ήθελα να πάρω, θα ήταν η δαχτυλήθρα που έδωσε στον Σαμ η μητέρα του στον 2ο κύκλο. Υπάρχει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση από αυτό. Θα το έπαιρνα, αλλά δεν το έχω δει από τον 3ο κύκλο και μετά».

Ποιος πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» έκλεψε τα περισσότερα

Αλλά ο αδιαμφισβήτητος νικητής των κλεμμένων αντικειμένων είναι ο Λίαμ Κάνινγκαμ, ή αλλιώς Ντέιβος Σίγουορθ, που μπορεί να έχει και ένα ολόκληρο δωμάτιο από αντικείμενα από το Game of Thrones.

«Δεν έχω αφήσει τίποτα. Τα πήρα όλα» παραδέχθηκε. «Πήρα πολλά πράγματα. Πήρα σπαθιά, την μικρή μου τσάντα, Την πήρα λίγο πριν κλειδώσουν τα πράγματά μας. Το σπίτι μου έχει γεμίσει με καλούδια από το Game of Thrones. Το eBay θα πάρει φωτιά σε λίγους μήνες» ομολόγησε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη ταινία του Λάνθιμου; Ξανά πρωταγωνίστρια η Έμμα Στόουν

Πριν 4 μέρες

Ο Γιώργος Λάνθιμος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου

Όταν η τέχνη ενοχλεί τη θρησκεία

Πριν 5 μέρες

Αμφιλεγόμενες καλλιτεχνικές απεικονίσεις του Ιησού και της Παναγίας που στην εποχή τους προκάλεσαν σάλο

Οι 5 καλύτερες στιγμές των βραβείων Όσκαρ 2024

Πριν 1 εβδομάδα

Περάσαμε πολύ ωραία μετά από αρκετά χρόνια

Superseχ: Η σειρά του Netflix για τη ζωή του Ιταλού ποpνοστάρ Rocco Sifredi

Πριν 1 εβδομάδα

Μια εντελώς διαφορετική ματιά στη ζωή του

Η συγκινητική ιστορία του άστεγου Sylvester Stallone και του σκύλου του

Πριν 1 εβδομάδα

Η ζωή του σταρ δεν ήταν πάντα γεμάτη φώτα

8+1 ελληνικές ταινίες που καθόρισαν την πολιτιστική μας κουλτούρα και τις γνωρίζουν παγκοσμίως

Πριν 1 εβδομάδα

Από τα εμβληματικά έργα του Θόδωρου Αγγελόπουλου μέχρι τις διεθνώς πλέον αναγνωρισμένες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου

par: 21
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.