E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πονοκέφαλοι στο Μπάκιγχαμ: «Ο Ουίλιαμ συμπεριφερόταν στην Κέιτ σαν υπηρέτριά του»

Το νέο βιβλίο που περιγράφει την θυελλώδη σχέση του ζευγαριού

Πονοκέφαλοι στο Μπάκιγχαμ: «Ο Ουίλιαμ συμπεριφερόταν στην Κέιτ σαν υπηρέτριά του»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/5/2019 | 19:49

Νέους πονοκεφάλους στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας προκαλεί ένα βιβλίο το οποίο περιγράφει την θυελλώδη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Ήταν στην αρχή της σχέσης τους που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φερόταν στην Κέιτ Μίντλετον σαν να ήταν η υπηρέτριά του, αποκαλύπτει στο βιβλίο του 2011 ο βιογράφος Άντριου Μόρτον.

Είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους το 2001. Σύμφωνα με τον βιογράφο, ο πρίγκιπας ήταν πολύ ισχυρογνώμων και πεισματάρης και παρόμοια ήταν η συμπεριφορά του απέναντι στη σύντροφό του.

"Ο Ουίλιαμ μπορούσε να είναι παρορμητικός μερικές φορές, η Κέιτ αισθανόταν ότι την έπαιρναν για δεδομένη, ότι της φερόταν περισσότερο σαν υπηρέτρια παρά σαν σχέση του" αναφέρει.

Δίνοντας μία οπτική από τη σχέση του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, ο φίλος τους από το Πανεπιστήμιο, Μάικλ Τσουνγκ προσθέτει: "Μπορούσε να εκνευριστεί και να είναι απότομος μαζί της.

Δεν της άρεσε να την αγνοεί και να πιάνει κουβέντα με κάποιον λες και εκείνη δεν ήταν παρούσα. Περίμενε από την Κέιτ να τρέχει πίσω του και όσο περισσότερο γνωρίζονταν τόσο πιο πολύ την κρατούσε σφιχτά.

Περιγράφοντας την έντονη σχέση τους ένας φίλος που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε "ήταν διαρκώς μαζί και χώρια".

Ο βιογράφος σημειώνει ακόμη ότι το ζευγάρι είχε συχνά λογομαχίες, καβγάδες και χωρισμούς τον καιρό που φοιτούσαν καθώς προσπαθούσαν να βρουν τον δικό τους δρόμο ως ενήλικες.

Δύο χρόνια αφού αποφοίτησαν αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έναν δοκιμαστικό χωρισμό επειδή ο Ουίλιαμ ήθελε χώρο, σύμφωνα με την ειδική του βασιλικού ρεπορτάζ Κέιτι Νικόλ.

Όπως γράφει στο βιβλίο της, "η Κέιτ αισθάνθηκε βαθιά πληγωμένη όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκε στα κρυφά με την πανέμορφη Ισαμπέλα Κάλθορπ στη διάρκεια του χωρισμού τους. Ωστόσο, η νεαρή σοσιαλιτέ δεν είχε φιλοδοξία να βρει έναν πρίγκιπα παρά τις πολλές ευκαιρίες που της δόθηκαν και ο Ουίλιαμ επέστρεψε σύντομα στην Κέιτ".

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Σήμερα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Σήμερα

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Σήμερα

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

Σήμερα

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 1
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.