E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη, δεν θα συμμετέχω στις εκλογές

«Η κόρη μου αξιοποίησε το νόμο και γνωριμίες»

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη, δεν θα συμμετέχω στις εκλογές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/6/2019 | 08:23

Η συγγνώμη της αφορά τους συντρόφους της όπως είπε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα βγήκε σήμερα το πρωί η Τασία Χριστοδουλοπούλου για να ζητήσει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και τους συντρόφους της. Ο μόνος τρόπος για να επανορθώσει είπε ότι είναι να μην κατέβει υποψήφια στις εκλογές.

"Η κόρη μου αξιοποίησε το νόμο και γνωριμίες"

Την αξιοποίηση του νόμου αλλά και των… γνωριμιών επικαλέστηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου για να απαντήσει για την μετάταξη της κόρης της από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στη Βουλή, μετά το σάλο που έχει προκληθεί αναφορικά με τις προσλήψεις ή τις μετατάξεις σε υπηρεσίες του Κοινοβουλίου, προσώπων που φέρονται να έχουν πολιτικές ή και συγγενικές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετάταξη σημαίνει ότι ένας εργαζόμενος από έναν τομέα του δημοσίου να μπορεί να πηγαίνει σε έναν άλλον γιατί έχει κάποια ειδικά προσόντα. Η Βουλή αποφάσισε και ψήφισε - με απόφαση του κ. Τραγάκη - ότι είναι δίκαιο και νόμιμο αυτοί οι άνθρωποι που είναι πια απόλυτα ενταγμένοι στη λειτουργία της Βουλής να μπορούν να είναι υπάλληλοι της Βουλής» υπογράμμισε αρχικά η αντιπρόεδρος της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα για την κόρη της ανέφερε ότι «από το 2004 υπηρετούσε στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όπου είχε μπει μέσω ΑΣΕΠ, και εν συνεχεία της έγινε πρόταση να γίνει διευθύντρια σε κάποιο υποκατάστημα αλλά δεν ήθελε».

«Από κει και έπειτα περιθωριοποιήθηκε και δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντα που είχε με βάση τον βαθμό της. Οπότε άρχισε να αναζητά τρόπους να αξιοποιήσει τις γλώσσες και πήρε την ευκαιρία και έκανε την αίτηση της απόσπασης και στη συνέχεια της μετάταξης. Τώρα υπηρετεί στο τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια παραδέχθηκε ότι «αν δεν είχε την πληροφόρηση των νόμων, μπορεί να μην είχε κάνει την αίτηση» και στη συνέχεια επεσήμανε ότι «ο νόμος έλεγε ότι μετάταξη μπορούν να κάνουν όσοι είναι αποσπασμένοι. Και όσοι ήταν έκαναν την αίτηση όλοι, ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων».

Πάγωσαν οι μετατάξεις

Η κατάσταση έχει δημιουργήσει τεράστια ένταση και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την δημόσια κατακραυγή το Μέγαρο Μαξίμου και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά ζήτησε το πάγωμα των μετατάξεων. Ο υπουργός Σωκράτης Φάμελλος ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνουν δεκτές βουλευτικές τροπολογίες, σε μία προσπάθεια να διασώσει επικοινωνιακά την κατάσταση. Το μπλόκο που επιχείρησε να βάλει, όμως, έφερε έκρηξη διαμαρτυριών από βουλευτές, οι οποίοι είχαν καταθέσει, ή ήθελαν να καταθέσουν τροπολογίες. Όπως ήταν φυσικό τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά, με το βιτριολικό χιούμορ να περισσεύει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Σήμερα

Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Σήμερα

O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Σήμερα

Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Σήμερα

Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Σήμερα

Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα

Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Σήμερα

Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Αγρια δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι ‑ Την σκότωσε στην είσοδο πολυκατοικίας

Σήμερα

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον 28χρονο δράστη

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί 2 συμπληρώματα διατροφής

Σήμερα

Περιέχουν μη εγκεκριμένα συστατικά ή έχουν υποστεί επεξεργασία με ακτινοβολία

Προσωπικός αριθμός: Λήγει η προθεσμία για την έκδοση του από τους πολίτες

Σήμερα

Τι θα συμβεί σε όσους δεν έχουν επιλέξει από 5 Σεπτεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.