E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Mαγεύει» τα gay pride της Ευρώπης η Ελένη Φουρέιρα

Τι θα παρουσιάσει στην Αθήνα

«Mαγεύει» τα gay pride της Ευρώπης η Ελένη Φουρέιρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/6/2019 | 19:23

«Είναι μεγάλη μου τιμή να με θεωρούν gay icon», έχει δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα και για ακόμα μία χρονιά ετοιμάζεται να εκφράσει ξανά μέσω της μουσικής της την υποστήριξή της στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ανά την Ευρώπη. Μάλιστα, θα είναι η καλλιτέχνιδα με την οποία θα κορυφωθούν τα live acts για το Athens Pride 2019, στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τη θριαμβευτική της εμφάνιση στην περσινή Eurovision, η «εκρηκτική» performer ξεκίνησε μία πολύμηνη sold out ευρωπαϊκή περιοδεία που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Κάποιοι από τους σταθμούς της περιελάμβαναν τα μεγαλύτερα Pride events της Ευρώπης, όπως στην Ισπανία, την Ολλανδία και τη Σουηδία, όπου γνώρισε την αποθέωση, ενώ ήταν παρούσα και στο Cyprus Gay Pride 2018.

Για ακόμα μία χρονιά, λίγο αφότου κυκλοφόρησε από την Panik Records το πρώτο της ξενόγλωσσο EP με τίτλο «Gypsy Woman» και εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά την Ευρώπη με την εμφάνισή της στον τελικό της φετινής Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί ως headliner σε διάφορα Pride events που θα γίνουν σε ευρωπαϊκές πόλεις. Μεταξύ αυτών είναι και η Αθήνα, την οποία η pop queen θα «μαγέψει» το βράδυ του Σαββάτου, παρουσιάζοντας, στην πλατεία Συντάγματος, ένα εντυπωσιακό show όπως μόνο εκείνη ξέρει να προσφέρει, γεμάτο επιτυχίες, χορό και το «φλογερό» της ταμπεραμέντο! «Μέσα από την καθημερινότητά μου έχω αποφασίσει να παλεύω για τα δικαιώματα των ανθρώπων. Ως Ελένη, ως άνθρωπος. Για τα δικαιώματα των γυναικών, των μεταναστών, των gay, των τρανς. Όλοι είμαστε ίσοι, τέλος!», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που έχει στείλει πολλές φορές η pop queen.

Παρακάτω δείτε τις εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη Βαρκελώνη…

Στο Άμστερνταμ… 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη Στοκχόλμη… 

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Κρήτη: Συγκινητικός γάμος για ζευγάρι στην Αρβη ‑ Η στιγμή που άγγιξε όλους τους καλεσμένους

Χτες

Η Χριστίνα Αγγελάκη και ο Στιβ Γιάνσεν ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αρβη Κρήτης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση και κρητική παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.