E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτό είναι το συγκινητικό αντίο του Ανδρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ»

Τι αποκάλυψε για το νέο του σίριαλ

Αυτό είναι το συγκινητικό αντίο του Ανδρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/6/2019 | 11:31

Η πετυχημένη σειρά του Alpha το «Τατουάζ» ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν.

Ο Ανδρέας Γεωργίου με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτής της σειράς και το κανάλι, ενώ αποκάλυψε πως μετά το τέλος του «Τατουάζ» θα υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις για το νέο του σίριαλ «8 λέξεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου:

«Σήμερα 11 Ιουνίου πραγματοποιείται το τελευταίο γύρισμα της αγαπημένης μας σειράς «Το Τατουάζ».. Θέλω να ευχαριστήσω την Βάνα Δημητρίου για το υπέροχο και ανατρεπτικό της σενάριο. Τον συνέταιρο μου και πλέον μεγάλο μου αδερφό, τον αρχηγό μου Κούλλη Νικολάου για το μυαλό του και την μοναδική του ενέργεια. Την σκηνοθετική μου ομάδα (Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ευαγγέλου, Θοδωρής Νικολαίδης και Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης) για το ταλέντο τους και το μεράκι τους στην δουλειά μας. Τους φωτογράφους μας για την εξαιρετική αισθητική τους (Μάριο Κωνσταντίνου, Ραφαέλλο Γεωργίου, Κωνσταντίνο Σταυρίδη, Γιώργο Τσεριώτη και Παντελή Αναστασίου).

Τους μουσικούς μας επιμελητές Πέτρο Σεργάκη και Δημήτρη Αγγελίδη. Και φυσικά τον Χρήστο Στυλιανού για το μοναδικό τραγούδι τίτλων και όλη την αυθεντική μουσική. Την Εύη Παλταγιάν για το υπέροχο styling. Την Μαρία Μαθά για το πρόγραμμα και τα αμέτρητα ξενύχτια οργανώνοντας όλο αυτόν τον μαραθώνιο γυρισμάτων. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Πανίτσα μου, τον βράχο μου, τον άνθρωπο μου και όλη της την ομάδα, τον Μιχάλη Αναγνωστόπουλο, τον Ανδρέα Φλούρο και την Σοφία Χαραλάμπους. Τον τεχνικό προϊστάμενο Πανίκκο μου και την διευθύντρια της εταιρείας μας, τη Μαρίτα μου. Την Ελίνα Νικολαίδου που έχει την ευθύνη για όλο το καλλιτεχνικό τμήμα (μακιγιάζ, μαλλιά, ρούχα), την Αγγελική Αργυρούδη που έχει όλη την επικοινωνία της Make It Productions.

Ειδικότερα θέλω να ευχαριστήσω όλο το συνεργείο και τους συνεργάτες μας (όλες τις ειδικότητες, το ποστ, το μοντάζ) για τις ατελείωτες ώρες που δούλεψαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ, όλους τους δημοσιογράφους, τα site και τις εκπομπές που μας φιλοξένησαν και με τον δικό τους τρόπο μας πρόβαλαν. Φυσικά δεν θα παραλείψω να στείλω ένα μεγάλο φιλί και μια τεράστια αγκαλιά σε όλους τους ηθοποιούς της σειράς μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πολύ συγκινητικό να κλείνει ένας κύκλος και να σου μένει μόνο θετική ανάμνηση, με πολλές δημιουργικές ώρες, πολλά χαμόγελα, πολλές αγάπες, ακόμα και πολλές δημιουργικές εντάσεις. φίλοι μου, σας ευχαριστώ. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν δεν ήταν και το κανάλι που μας στήριξε, ο Alpha. Μας στήριξε από την πρώτη στιγμή που δώσαμε τα χέρια. Η προβολή της σειράς στον αέρα ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου. «Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού»… Τέλος, όλους τους τηλεθεατές μας, που εδώ και χρόνια σε όποια συχνότητα και να ήμασταν, ήταν πιστοί στο τηλεοπτικό μας ραντεβού. Χωρίς εσάς, δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε τίποτα. Μετά το τέλος του Τατουάζ, Θα έχετε άμεσα νέα για το επόμενο μας σήριαλ, τις 8 Λέξεις».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

Πριν 5 ώρες

Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν 5 ώρες

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Χτες

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Χτες

Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

Χτες

Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

Χτες

«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Χτες

Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

Χτες

«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

Χτες

Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.