E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτό είναι το συγκινητικό αντίο του Ανδρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ»

Τι αποκάλυψε για το νέο του σίριαλ

Αυτό είναι το συγκινητικό αντίο του Ανδρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/6/2019 | 11:31

Η πετυχημένη σειρά του Alpha το «Τατουάζ» ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν.

Ο Ανδρέας Γεωργίου με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτής της σειράς και το κανάλι, ενώ αποκάλυψε πως μετά το τέλος του «Τατουάζ» θα υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις για το νέο του σίριαλ «8 λέξεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου:

«Σήμερα 11 Ιουνίου πραγματοποιείται το τελευταίο γύρισμα της αγαπημένης μας σειράς «Το Τατουάζ».. Θέλω να ευχαριστήσω την Βάνα Δημητρίου για το υπέροχο και ανατρεπτικό της σενάριο. Τον συνέταιρο μου και πλέον μεγάλο μου αδερφό, τον αρχηγό μου Κούλλη Νικολάου για το μυαλό του και την μοναδική του ενέργεια. Την σκηνοθετική μου ομάδα (Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ευαγγέλου, Θοδωρής Νικολαίδης και Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης) για το ταλέντο τους και το μεράκι τους στην δουλειά μας. Τους φωτογράφους μας για την εξαιρετική αισθητική τους (Μάριο Κωνσταντίνου, Ραφαέλλο Γεωργίου, Κωνσταντίνο Σταυρίδη, Γιώργο Τσεριώτη και Παντελή Αναστασίου).

Τους μουσικούς μας επιμελητές Πέτρο Σεργάκη και Δημήτρη Αγγελίδη. Και φυσικά τον Χρήστο Στυλιανού για το μοναδικό τραγούδι τίτλων και όλη την αυθεντική μουσική. Την Εύη Παλταγιάν για το υπέροχο styling. Την Μαρία Μαθά για το πρόγραμμα και τα αμέτρητα ξενύχτια οργανώνοντας όλο αυτόν τον μαραθώνιο γυρισμάτων. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Πανίτσα μου, τον βράχο μου, τον άνθρωπο μου και όλη της την ομάδα, τον Μιχάλη Αναγνωστόπουλο, τον Ανδρέα Φλούρο και την Σοφία Χαραλάμπους. Τον τεχνικό προϊστάμενο Πανίκκο μου και την διευθύντρια της εταιρείας μας, τη Μαρίτα μου. Την Ελίνα Νικολαίδου που έχει την ευθύνη για όλο το καλλιτεχνικό τμήμα (μακιγιάζ, μαλλιά, ρούχα), την Αγγελική Αργυρούδη που έχει όλη την επικοινωνία της Make It Productions.

Ειδικότερα θέλω να ευχαριστήσω όλο το συνεργείο και τους συνεργάτες μας (όλες τις ειδικότητες, το ποστ, το μοντάζ) για τις ατελείωτες ώρες που δούλεψαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ, όλους τους δημοσιογράφους, τα site και τις εκπομπές που μας φιλοξένησαν και με τον δικό τους τρόπο μας πρόβαλαν. Φυσικά δεν θα παραλείψω να στείλω ένα μεγάλο φιλί και μια τεράστια αγκαλιά σε όλους τους ηθοποιούς της σειράς μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πολύ συγκινητικό να κλείνει ένας κύκλος και να σου μένει μόνο θετική ανάμνηση, με πολλές δημιουργικές ώρες, πολλά χαμόγελα, πολλές αγάπες, ακόμα και πολλές δημιουργικές εντάσεις. φίλοι μου, σας ευχαριστώ. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν δεν ήταν και το κανάλι που μας στήριξε, ο Alpha. Μας στήριξε από την πρώτη στιγμή που δώσαμε τα χέρια. Η προβολή της σειράς στον αέρα ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου. «Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού»… Τέλος, όλους τους τηλεθεατές μας, που εδώ και χρόνια σε όποια συχνότητα και να ήμασταν, ήταν πιστοί στο τηλεοπτικό μας ραντεβού. Χωρίς εσάς, δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε τίποτα. Μετά το τέλος του Τατουάζ, Θα έχετε άμεσα νέα για το επόμενο μας σήριαλ, τις 8 Λέξεις».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Κόκοτας: Η ιστορία πίσω από το ζεϊμπέκικο «Ανεμώνα» που κανείς δεν ήξερε

Σήμερα

Η συνεργασία του Δημήτρη Κόκοτα με τον Φοίβο αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της καριέρας του

Eurovision 2027: «Όχι» από την Ολλανδία στη διοργάνωση

Σήμερα

Η Ολλανδία δεν θα λάβει μέρος στη Eurovision του 2027, μια απόφαση που αναζωπυρώνει τη διαμάχη γύρω από τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό.

Με ροζ μπικίνι μέσα σε πισίνα γιόρτασε τα 56α γενέθλιά της η Κλόντια Σίφερ: «Ευγνώμων», έγραψε

Σήμερα

Με κοραλί μπικίνι πόζαρε το μοντέλο μέσα στο νερό, μπροστά σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό

Τέιλορ Σουίφτ: Τι κάνει όταν κάποιοι την κοροϊδεύουν ‑ «Είναι ωραίο να τους ανταποδίδω κι εγώ»

Σήμερα

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Ζέτα Δούκα: Βουτιά στον καταρράκτη Παλαιοκαρυάς και τοξοβολία στις διακοπές της – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σήμερα

«Δεν το χορταίνω αυτό το μαγικό μέρος, ό,τι και να πω είναι λίγο», σχολίασε η ηθοποιός για τις ημέρες που πέρασε στους Καλόγηρους Τρικάλων

Ορνέλα Μούτι: Στα 71 της εντυπωσίασε με φωτογραφία που δημοσίευσε

Σήμερα

Στο Instagram της η ηθοποιός δημοσίευσε πόζα με έντονο μακιγιάζ, ενώ οι followers της την πλημμύρισαν με κομπλιμέντα για την ομορφιά της

Διακοπές στην Ελλάδα για τον Μπίλι Ζέιν ‑ Η οικογένειά του κατάγεται από την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ηθοποιός έχει ελληνική καταγωγή - Η οικογένειά του κατάγεται από τη Χίο και τη Μάνη

Πρώην παιδί‑σταρ μηνύει τη Disney: «Με κακοποίησε εργαζόμενος όταν ήμουν 14 ετών»

Σήμερα

25 χρόνια μετά, πρώην παιδί-σταρ προχωρά σε βαριές καταγγελίες για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα

Από τον Ryan Gosling στον πιο μεγάλο πόνο: Η αθέατη πλευρά της Sandra Bullock

Σήμερα

Οι μεγάλοι έρωτες, ο γάμος που κατέρρευσε και η απώλεια που άλλαξε τα πάντα πίσω από τη λαμπερή καριέρα της σταρ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Χτες

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Χτες

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.