E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μητσοτάκης: Επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ ο Παναγιώτης Πικραμμένος

Στην τελευταία τιμητική θέση ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Μητσοτάκης: Επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ ο Παναγιώτης Πικραμμένος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/6/2019 | 20:23

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, καθώς και στην τελευταία-τιμητική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Παναγιώτης Πικράμμενος. Ενας άνθρωπος ο οποίος με το κύρος του έχει να προσθέσει πολλά στη βουλή και η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο συμβολίζει πολλά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε και το όνομα του ανθρώπου που θα τοποθετηθεί στην τελευταία, τιμητική θέση στο Επικρατείας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ηθοποιός «εξαιρετικά πολιτικοποιημένος που με τη συμμετοχή του συμβολίζει αυτή την ευρεία διεύρυνση και την ανάγκη της ΝΔ να εκφράσει το σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων», όπως είπε.

Η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα εθνικά θέματα ξεκίνησε η συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα. Ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε ότι θα πρέπει να κινηθούμε ως χώρα με βάση τις συμμαχίες που έχουμε, ενώ πρόσθεσε ότι θα θέσει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα την προκλητικότητα της Τουρκίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπερβολική δραματοποίηση κάνει τους πολίτες να ανησυχούν περισσότερο. Αν ο πρωθυπουργός γνώριζε κάτι σημαντικό, εικάζω ότι θα είχε ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Η σύγκληση του ΚΥΣΕΑ έγινε στο πλαίσιο μιας επικοινωνιακής διαχείρισης. Ας αφήσουμε έξω από την αντιπαράθεση τα εθνικά θέματα.

Για την ανανέωση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ: Τα νέα στελέχη σηματοδοτούν τη ΝΔ του μέλλοντος, είπε ο κ.Μητσοτάκης. Παράλληλα περιέγραψε τον τρόπο που σχεδιάζει να κυβερνήσει λέγοντας ότι θα υπάρχουν και εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί και υφυπουργοί, μιλώντας παράλληλα για σφικτή και ευέλικτη κυβερνητική δομή. Ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε ότι περιμένει βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης και να επιστρέψουν οι καταθέσεις στην Ελλάδα.

«Επιμένω ότι χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή εντολή», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Μετά από μια εκλογική επιτυχία της ΝΔ το κόστος δανεισμού έπεσε. Η μείωση της φορολογίας, δραματική απλοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, θα σαρώσουμε τα περιττά εμπόδια στην επιχειρηματικότητα. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει γρήγορα φιλικός προορισμός για τις επενδύσεις. Πιστεύω ότι είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη επιχειρηματική άνοιξη», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την αύξηση του κατώτατου μισθού: Είμαι υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού ανάλογα με την ανάπτυξη. πρέπει να είναι αντανάκλαση της καλής πορείας της οικονομίας.

Για τα επιδόματα και τις προσλήψεις: Σκοπός μας είναι εφόσον έχουμε τη δημοσιονομική άνεση να επαναφέρουμε τα πολυτεκνικά επιδόματα. Η νέα κυβέρνηση, εφόσον μας εμπιστευθεί ο κόσμος, θα έχουμε το Σεπτέμβριο νέο φορολογικό. Θα αποτυπώσουμε όλες τις πολιτικές μας σε βάθος τετραετίας. Η μείωση της φορολογίας θα αποτυπωθεί με νομοσχέδιο τον Σεπτέμβριο. Θα κάνουμε προσλήψεις εκεί που έχουμε ανάγκη, ξεκινώντας από το νοσηλευτικό προσωπικό, την Παιδεία και την ειδική αγωγή και 1.500 αστυνομικούς για να αισθανθούν και πάλι ασφαλείς οι πολίτες.

Για τη μείωση των δαπανών και τις προσλήψεις: Εχουμε εξηγήσει πως θα γίνει. Γίνεται και σήμερα σπατάλη. Νομίζετε, για παράδειγμα, ότι τα νοσοκομεία διοικούνται σωστά; Δεν υπάρχουν περιθώρια π.χ. για περισσότερη διείσδυση των γενόσημων; Δεν θα ανεχθώ άσκοπες προσλήψεις, ούτε συμβασιούχων. Δεν θα απολυθεί κανείς δημόσιος υπάλληλος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα προσλαμβάνουμε άκριτα σε ένα κρεσέντο ρουσφετιών όπως αυτό που είδαμε πρόσφατα. Θα προσλαμβάνουμε προσωπικό εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Για τη μείωση του ΦΠΑ: Δεν μπορούμε να μειώσουμε άμεσα τον ΦΠΑ, μπορούμε στην εστίαση στο 13% και θα εξετάσουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε τους αγρότες μεταφέροντας στον χαμηλό συντελεστή εφόδια. Οι πολίτες να είναι αισιόδοξοι, αλλά από μας θα πρέπει να ακούνε την αλήθεια και το πρόγραμμά μας. Φτάνουν τα fake news. Η ΝΔ έχει κοινωνικό πρόσημο. Ας αντιπαρατεθούμε προγραμματικά και ας σταματήσει η συστηματική προσπάθεια διαστρέβλωσης όσων λέω.

Για τους συνταξιούχους: Η έκτακτη στήριξη που δόθηκε στους συνταξιούχους προοπτική είναι να το διατηρήσουμε. Είναι σημαντικό να ενισχύσουμε και τους χαμηλά αμοιβόμενους. Μην κοροϊδευόμαστε για πολλούς η σύνταξη είναι σαν οικογενειακό επίδομα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Το μήνυμα που οδήγησε στον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου

Πριν 10 ώρες

Η αστυνομία έχει εξασφαλίσει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, το οποίο και εξετάζεται - Συνελήφθη και η μητέρα του δράστη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πόσο θα επιβαρυνθούν φορολογικά από φέτος ‑ Τι γίνεται με τα μπλοκάκια

Πριν 10 ώρες

Αύξηση του ελάχιστου φόρου και νέες οδηγίες για τις απευθείας αναθέσεις

Αυξάνονται τα κρούσματα της σούπερ γρίπης: Πότε αναμένεται η κορύφωση

Πριν 10 ώρες

Η σούπερ γρίπη έκανε την εμφάνιση της από τον Δεκέμβριο

Φρένο στα ενοίκια από το 2026 – Πώς η κυβέρνηση θέλει να ρίξει τα ενοίκια με ανακαινίσεις και πλαφόν

Πριν 10 ώρες

Πάγωμα μισθωμάτων, επιδότηση ανακαινίσεων και νέοι κανόνες στην αγορά κατοικίας

Εφυγε από τη ζωή στα 31 του ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Πάππος

Πριν 10 ώρες

Σε ηλικία 31 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος της `Καθημερινής` Οδυσσέας Πάππος.

Διορθώσεις στο Ε9: Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων για τον ΕΝΦΙΑ

Πριν 10 ώρες

Σημαντικός ο έλεγχος της προεπισκόπησης της περιουσιακής κατάστασης πριν από την οριστικοποίηση της δήλωσης

Ο Τραμπ θα επιχειρήσει για τέταρτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ να αγοράσει την Γροιλανδία

Πριν 10 ώρες

Η χρήση του στρατού είναι πάντα μια επιλογή, λέει ο Λευκός Οίκος

Συμφωνία για εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία: Γαλλία και Βρετανία θα αναπτύξουν δικά τους στρατεύματα σε περίπτωση συμφωνίας ειρήνης

Χτες

Ο Μακρόν ανακοίνωσε συμφωνία Ουκρανίας και συμμάχων για ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας, στο πλαίσιο της Διακήρυξης του Παρισιού, μετά τη συνεδρίαση της Συμμαχίας των Προθύμων

Πέθανε η Τόνια Καζιάνη – Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν 80 ετών

Χτες

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία

Σέρρες: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 16χρονος που ξυλοκόπησε τον 17χρονο

Χτες

Συνελήφθη και η μητέρα του κατηγορουμένου για παραμέληση ανηλίκου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 21
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.