E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Οι μπάρες έγιναν φονικές λεπίδες για τα δύο νεαρά αδέλφια

Το χρονικό της τραγωδίας

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Οι μπάρες έγιναν φονικές λεπίδες για τα δύο νεαρά αδέλφια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/6/2019 | 08:30

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη μετά τον τραγικό επίλογο στο τροχαίο με τα δύο αδέλφια στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η 16χρονη Σόνια και ο 21χρονος Γιώργος έχασαν τη ζωή τους γιατί οι μπάρες ασφαλείας αντί να τους προστατεύσουν, έσπασαν, μπήκαν στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τους τεμάχισαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτοικος της Αταλάντης, ο οποίος παραμονή 28ης Οκτωβρίου του 2016 κόντεψε να σκοτωθεί σε τροχαίο στο ίδιο σημείο, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, καταγγέλλει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ότι σώθηκε επειδή εκεί δεν είχαν τοποθετηθεί ακόμη μπάρες!

«Αν το 2016 που τράκαρα εγώ, υπήρχαν μπάρες, με την κακοτεχνία του εργολάβου πιστεύω ότι θα είχα σκοτωθεί. Οι μπάρες αυτές είναι "καρμανιόλες", είναι έγκλημα του εργολάβου στο συγκεκριμένο σημείο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπάζογλου.

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι οι μπάρες σώζουν, μόνο όταν έχουν τοποθετηθεί με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν οι μπάρες είναι λάθος τοποθετημένες λειτουργούν...σαν ξιφολόγχες, έτοιμες για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Επίσης μετά από ατύχημα δεν τις αντικαθιστούν και περιμένουν το επόμενο θύμα» αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Traction, Mάνος Στεφανής.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα δύο αδέρφια έμεναν στην Αθήνα αλλά είχαν πάει στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το μεσημέρι της Κυριακής αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο. Ο 21χρονος που είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από τον παππού του να του δώσει το αυτοκίνητο για να πάει στη θάλασσα με την αδερφή του.

Ο παππούς του το έδωσε και έτσι ο 21χρονος ξεκίνησε με την 16χρονη αδερφή του για την παραλία. Δυο χιλιόμετρα, ωστόσο, προτού φθάσουν στην Αταλάντη, σημειώθηκε το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα: Ο 21χρονος Γιώργος -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια να προσκρούσει στις μπάρες και να βγει εκτός δρόμου κάνοντας «τούμπες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα η κηδεία των δύο παιδιών

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο και τη Σόνια, σήμερα στις 5 το απόγευμα, στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας.

Λίγο πριν την κηδεία των παιδιών, ο θείος τους βρήκε το κουράγιο να μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή και να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράσταση που όλο αυτό το διάστημα έδειξε στην οικογένεια. «Δεν πάμε για κηδεία, πάμε για γάμο γιατί αυτό αξίζει να κάνουμε στα παιδιά αυτά» είπε χαρακτηριστικά, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Τα παιδιά αυτά είχαν μπροστά τους όλη τους τη ζωή και ξαφνικά έσβησαν όλα», προσέθεσε.

Ο θείος των παιδιών ο οποίος ήταν και νονός της 16χρονης Σόνιας, ανέφερε πως οι γονείς έχουν μεταφερθεί ήδη στο χωριό και μίλησε για τη μάχη που έδωσε το μικρό κορίτσι στο νοσοκομείο. «Ήταν άνιση η μάχη που έδινε. Πάλευε το κακόμοιρο μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί. Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Τι να πούμε σε αυτούς τους γονείς; Κάνε κουράγιο; Τι σκοπός να υπάρχει για αυτούς τους γονείς; Οι γονείς αντλούσαν δύναμη από ένα πράγμα. Είχαν μία μικρή ελπίδα ότι θα ζούσε το κοριτσάκι».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τουρκικό υπουργείο Αμυνας: «Λαμβάνουμε μέτρα ακόμη και για πόλεμο στην Ανατολική Μεσόγειο»

Πριν 11 ώρες

Σε έγγραφο, το οποίο αποκάλυψε το Nordic Monitor και έχει την υπογραφή του υπουργού Εθνικής Αμυνας γίνεται αναφορά  ότι η Τουρκία προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα στην Ανατολική Μεσόγειο,

Ο μικρός «Αλέξης» περιπλανιόταν μόνος για τρεις ημέρες στις Σπέτσες: Η διάσωση της νεογέννητης φώκιας

Πριν 11 ώρες

Το πρώτο ορφανό νεογέννητο φωκάκι της χρονιάς εντοπίστηκε να αναζητά τη μητέρα του από παραλία σε παραλία - Είναι αφυδατωμένο και ελλιποβαρές, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία

Θρίλερ στο Ιόνιο: Η αλλαγή σκάφους που εξετάζεται στην εξαφάνιση του 66χρονου Ισπανού επιχειρηματία

Πριν 11 ώρες

«Ο πατέρας μου θα ήξερε να το χειριστεί απόλυτα, γιατί είναι έμπειρος στη ναυσιπλοΐα. Ίσως όμως η μητέρα μου να μην μπορούσε» δηλώνει ο γιος του

Ρόδος: «Μου έβαλαν τη σούβλα στον αυχένα και απείλησαν την κόρη μου» – Η απολογία του 63χρονου

Πριν 11 ώρες

Ο 63χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν συμμετείχε οικειοθελώς στην κλοπή, αλλά εξαναγκάστηκε να βοηθήσει τους συγκατηγορουμένους του.

Έσπασαν κάβοι του «Αριάδνη» κατά την πρόσδεση στη Μυτιλήνη, το πλοίο προσέκρουσε στην προβλήτα

Πριν 11 ώρες

Στο πλοίο επέβαιναν 286 επιβάτες - Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από το περιστατικό

Λάρισα: Μουμιοποιημένη σορός 60χρονης βρέθηκε σε υπόγειο, ήταν νεκρή για τουλάχιστον έναν χρόνο

Πριν 11 ώρες

Η γυναίκα εντοπίστηκε τυχαία μετά την πώληση του διαμερίσματος – Ο θάνατός της αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, αναμένεται η επίσημη ταυτοποίηση μέσω DNA

Καύσωνα αντίο: Βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ φέρνουν πτώση θερμοκρασίας – Πότε ξανάρχεται η ζέστη

Πριν 11 ώρες

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι από την Πέμπτη χαρίζουν προσωρινή ανάσα από τη ζέστη, με τη θερμοκρασία να πέφτει κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά

Μαϊάμι: Ναυαγοσώστης κρουαζιερόπλοιου συνελήφθη για σeξουαλική επαφή με 17χρονη πάνω στο πλοίο

Πριν 11 ώρες

Kρατείται με ένταλμα από τις μεταναστευτικές Αρχές - Η εταιρεία προχώρησε σε απόλυσή του

Πύθωνας αποφάσισε να κάνει… ανακαίνιση: Εισέβαλε από το ταβάνι και έκανε γυαλιά‑καρφιά ένα μπάνιο στην Αυστραλία

Χτες

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι ένοικοι της κατοικίας στο Κουίνσλαντ – Δείτε το βίντεο

Πέθανε η θρυλική Ντόλι Πάρτον στα 80 της χρόνια

Χτες

Είναι η τραγουδίστρια της κάντρι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, έκανε καριέρα και στον κινηματογράφο - Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί, μετά και τον θάνατο του συζύγου της, τον Μάρτιο του 2025

Διακοπές ρεύματος από τη Ραφήνα μέχρι τον Μαραθώνα ‑ Βλάβη σε υποσταθμό

Χτες

Προβλήματα ηλεκτροδότησης από νωρίς το βράδυ της Τρίτης στη Διασταύρωση Ραφήνας και σε περιοχές του Μαραθώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.