E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Τα μάτια μου ήταν κόκκινα, τα κόκαλά μου πρησμένα, είχα αναπηρικό καροτσάκι»

Ο εφιάλτης του νέου αποκτήματος του ΠΑΟΚ

«Τα μάτια μου ήταν κόκκινα, τα κόκαλά μου πρησμένα, είχα αναπηρικό καροτσάκι»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/6/2019 | 21:21

Η μεταγραφή του Ντάγκλας Αουγκούστο, είναι σε πολύ προχωρημένο σημείο και βάσει των τελευταίων πληροφοριών ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται εντός των προσεχών ημερών στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από δυόμιση χρόνια ο Βραζιλιάνος μέσος, με την καριέρα του να κινδυνεύει από νωρίς να τερματιστεί, καθώς το Φεβρουάριο του 2017, μετά από ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Φλουμινένσε και την Πορτουγκέζα, άφησε το γήπεδο με κόκκινα μάτια και διαγνώστηκε με μια ασθένεια ονόματι «Ρευματοειδή Αρθρίτιδα».

«Ηταν παράξενο. Νόμιζα ότι ήταν κάποια αλλεργία. Πήγα να κοιμηθώ αλλά ξύπνησα με αφόρητους πόντους. Ήταν η πρώτη φορά που δεν ήξερα τι ήταν. Οι πόνοι ήταν κυρίως στα πόδια και τις αρθρώσεις, τα μάτια μου ήταν κόκκινα», έλεγε τότε ο Αουγκούστο. Για ένα μικρό διάστημα επιχείρησε να το ελέγξει δίχως κάποια ειδική θεραπεία, αλλά τελικά η ομάδα του αναγκάστηκε να φέρει γιατρούς από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τρίμηνο που ακολούθησε έμοιαζε με… Γολγοθά, μακριά από τα γήπεδα, χρησιμοποιώντας αναπηρικό καροτσάκι για ένα διάστημα και ακολουθώντας ειδική θεραπεία με ενέσεις που κόστιζαν 2.000 δολάρια.

Επιστρέφοντας στα γήπεδα σκόραρε στο καθοριστικό ματς της Φλουμινένσε κόντρα στην Πόντε Πρέτα, το αφιέρωσε στον προπονητή του Αμπέλ Μπράγκλα και λίγους μήνες αργότερα ήρθε η πρόταση από την Κορίνθιανς.

Νωρίτερα οι γιατροί ενημέρωσαν τους παράγοντες της νέας ομάδας του για το τι εστί «Ρευματοειδής Αρθρίτιδα» (αυτοάνοση ασθένεια, που αφορά στην φλεγμονή των αρθρώσεων) ενώ τα φάρμακα που έπαιρνε ο Ντάγκλας ήταν με ειδική συνταγή προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος ντόπινγκ.

Ο γιατρός της Κορίνθιανς έδωσε το «ΟΚ» για τη μεταγραφή, διαπιστώνοντας ότι τα συμπτώματα είχαν εξαφανιστεί, αν και όπως υποστήριξε το περασμένο καλοκαίρι, «η ασθένεια αυτή δεν περνάει ποτέ, υπάρχει περίπτωση να επανέλθει κάποια στιγμή αλλά δεν είναι σοβαρής μορφής, μπορεί να αντιμετωπιστεί».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα ‑ Σε ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος βροχής

Πριν 10 ώρες

Ανοιξιάτικες συνθήκες με θερμοκρασίες έως 21 βαθμούς στη χώρα, αλλά τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια.

Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ

Πριν 10 ώρες

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.

Ποιο πρόγραμμα ακολουθούν τα ΜΜΜ την εορταστική περίοδο ‑ Τι αλλάζει σε μετρό, λεωφορεία και τραμ

Πριν 10 ώρες

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τις τροποποιήσεις των δρομολογίων για όλη την περίοδο του Πάσχα με μειωμένη συχνότητα και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.