E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βίκυ Σταμάτη: Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις και προβλήματα

Μίλησε στην εκπομπή «Τop Story» του Open για την οικονομική κατάσταση που βιώνει

Βίκυ Σταμάτη: Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις και προβλήματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/6/2019 | 16:28

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μίλησε στην εκπομπή «Τop Story» του Open για την οικονομική κατάσταση που βιώνει η οικογένειά της κάνοντας λόγο για μεγάλες στερήσεις.   

«Από τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος – η μία του βουλευτού και η άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου- του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη. Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας», είπε κάνοντας λόγο για οικονομικές δυσκολίες.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν διώχθηκε καμία γυναίκα για κουρτίνες»

Η Βίκυ Σταμάτη απαντά για τα σχόλια περί «προκλητικότητας» με χαρακτηριστικό παράδειγμα το σπίτι στην Ακρόπολη και τις πολυσυζητημένες πολυτέλειες που διαθέτει.

«Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις, με άπειρα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιο τρόπο μας ευεργετούν σε στιγμές που έχουμε την απόλυτη ανάγκη. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά όχι του φιλικού» τόνισε.   

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού, τονίζοντας ότι του απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής: «Είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους».   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ο σύζυγός μου. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος - να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση» ανέφερε.     

Όπως πρόσθεσε: «Ο Άκης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο χρόνο ζωής πια. Δεν είναι γιατρός, δεν είναι Θεός, και γι' αυτό δε θα σας πω τον χρόνο».   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κυρία Σταμάτη δήλωσε ότι δεν ζούσε υπερβολικά και καμία γυναίκα δεν διώχθηκε για κουρτίνες και καναπέδες, ενώ υποστήριξε ότι τα εισοδήματα του κ. Τσοχατζόπουλου δικαιολογούσαν απόλυτα τον τρόπο ζωής του.   

«Ο πρώτος γάμος του έγινε στο Μονακό, δεν ασχολήθηκε όμως κανείς. Ο γάμος έπρεπε να γίνει μακριά για να μην μας αγγίξουν οι εχθροί μας. Ο Άκης μάλιστα ήθελε να παντρευτούμε στη Νίκαια της Γαλλίας» είπε για τα σχόλια περί προκλητικού γάμου στο Παρίσι.   

Δεν του επέτρεπαν να αποκτήσει για 10 χρόνια μαζί της παιδί, ισχυρίστηκε και πρόσθεσε ότι ένας αστυνομικός της φρουράς του την «δηλητηρίασε» λίγες ώρες πριν τον γάμο της με πληροφορίες. Έμαθε δηλαδή ότι ένα συγγενικό πρόσωπο του πρώην υπουργού τον πίεζε να ακυρώσει τον γάμο έστω και τελευταία στιγμή.   Τέλος, η κυρία Σταμάτη εξαπέλυσε επίθεση στο περιβάλλον του κ. Τζοχατζόπουλου και υποστήριξε ότι η δίωξη εναντίον της ήταν πολιτική.  

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά η αδελφή του – «Nτρέπομαι γι’ αυτά που γράφονται»

Πριν 11 ώρες

Ο τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη

Μαζωνάκης: Η νέα ανάρτηση στο Instagram μετά τον τραυματισμό του και η απάντηση στις φήμες

Πριν 11 ώρες

«Μη ξανακούσω ότι δε θα γίνει η συναυλία λόγω του ματιού μου… γιατί θα του κόψω το κεφάλι!»

Βραζιλιάνα Influencer κάλυψε όλο το κορμί της με 1.000 αυτοκόλλητα Panini

Πριν 11 ώρες

H Καρολάιν Τσάβες χρειάστηκε επτά ώρες για να κολλήσει τα αυτοκόλλητα σε όλο το κορμί της

Η σκοτεινή πλευρά της Ντέμι Μουρ πίσω από τη λάμψη του Χόλιγουντ – Οι αποκαλύψεις που άφησαν άφωνους τους πάντες

Πριν 11 ώρες

Οικογενειακά τραύματα, αλκοολισμός, κακοποίηση και αγώνας με τις εξαρτήσεις. Η ζωή της Ντέμι Μουρ αποδείχθηκε πολύ πιο επώδυνη από όσο φανταζόταν το κοινό.

Jennifer Lopez: Η αμήχανη στιγμή στην τηλεόραση και η απάντηση στις φήμες για τον Brett Goldstein

Πριν 11 ώρες

H Savannah Guthrie πίεσε τη Jennifer Lopez για την προσωπική της ζωή – Η αντίδρασή της έγινε θέμα συζήτησης

Ανατροπή στο streaming: Το YouTube ξεπέρασε το Netflix στον μέσο όρο καθημερινής παρακολούθησης

Χτες

Η χρήση της εφαρμογής του YouTube από τις τηλεοράσεις φαίνεται να έκανε την μεγαλύτερη διαφορά

Σοκάρει η Αλεξανδράκη: «Φοβάμαι για εγκεφαλικό» – Ένταση στο δικαστήριο

Χτες

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δανάη Λιβιεράτου: Η κόρη του Λάμπη και της Εύης έγινε 22 και «έβαλε φωτιά» στο cabaret της Μυκόνου

Χτες

Πρώτη φορά επιλέγουν Ελληνίδα καλλιτέχνιδα για το πρόγραμμα του διάσημου Lio

Η δημόσια συγγνώμη του Μίκι Ρουρκ στην πρώην σύζυγό του, Κάρε Ότις: Ήμουν ανόητος, έγραψε

Χτες

Ο ηθοποιός έκανε μια προσωπική ανάρτηση στα social media για την Κάρε Ότις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όσα συνέβησαν στη σχέση τους

Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι σε μία πρωτοφανή δυσάρεστη θέση, δεν μπορώ να κοιτάξω τους συναδέλφους μου στα μάτια»

Χτες

Μία εκτενή και ειλικρινή τοποθέτηση σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον έκανε το πρωί της Τετάρτης (3/6) ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Τσίπρας βοήθησε τη «Θεοπούλα» να γίνει μέλος της ΕΛΑΣ και να κάνει... «θραύση»

Χτες

Χαλαρές στιγμές με τον Αλέξη Τσίπρα να βοηθά τη «Θεοπούλα» Έφη Παπαθεοδώρου να γίνει μέλος της ΕΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.