E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Σελίν Ντιόν με τζιν παντελόνι και ροζ στράπλες τοπ με πούπουλα

Το τερμάτισε!

Η Σελίν Ντιόν με τζιν παντελόνι και ροζ στράπλες τοπ με πούπουλα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 29/6/2019 | 14:47

Τα τελευταία χρόνια, η Σελίν Ντιόν έχει αλλάξει όχι μόνο στάση ζωής αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ντύνεται, με πολλούς οπαδούς να την χαρακτηρίζουν fashion icon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, πολλά έχουν γραφτεί για την υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της, όπως και για το αν είναι ζευγάρι με τον χορευτή της που κυκλοφορούν διαρκώς μαζί και αλά μπρατσέτα, με την Σελίν Ντιόν να διαψεύδει ωστόσο τις φήμες λέγοντας πως ο Πέπε Μουνόζ είναι γκέι.

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν
Σήμερα το πρωί, θέλοντας να δείξει πως δικαίως κατέχει τον τίτλο της fashion icon, η Σελίν Ντιόν έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς. Βγήκε από το ξενοδοχείο Le Crillon στο κέντρο του Παρισιού, με ένα στράπλες, ροζ τοπάκι με φτερά και ένα φαρδύ παντελόνι τζιν. Το λουκ ολοκλήρωσε με ένα τσαντάκι Fendi αξίας 3.364 δολαρίων και ροζ χνουδωτά πέδιλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λεπτομέρεια όμως, που έκανε την διαφορά, και ίσως υιοθετήσουν πολλές πλέον, είναι πως το ένα μπατζάκι από το παντελόνι της, ήταν ανασηκωμένο – επιδεικνύοντας έτσι τα αδύνατα πόδια της αλλά και το εκκεντρικό παπούτσι, ενώ το άλλο ήταν κατεβασμένο. Και μιας και το λουκ έπρεπε να εστιάσει στην μπλούζα της, η Σελίν Ντιόν είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν απλό κότσο.

«Θέλω να ιδρώνω περισσότερο»
Η διάσημη τραγουδίστρια πρόκειται να εμφανιστεί στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, το Παρίσι και το Μάντσεστερ κατά την διάρκεια της πολυήμερης ευρωπαϊκής της περιοδείας και την Πέμπτη αποκάλυψε στην εκπομπή «The Morning»: «Ιδρώνω πολύ στην σκηνή. Μερικές φορές εύχομαι να ίδρωνα περισσότερο για να καταλάβει ο κόσμος πόσο σκληρά εργάζομαι. Βλέπεις την Τίνα Τέρνερ και την Μαράια Κάρεϊ με ένα χαρτομάντιλο στο χέρι και εγώ σκέφτομαι: ‘Θέλω να ιδρώσω, Κι εγώ δουλεύω τόσο σκληρά. Θέλω να ιδρώσω».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ειρήνη Σκλήβα: 29 χρόνια μετά τον τίτλο της «Μις Κόσμος» ‑ Η ζωή της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Σήμερα

Η Ειρήνη Σκλήβα είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Χτες

Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Χτες

Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Χτες

Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Προχτές

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.