E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φοιτήτρια βρέθηκε με σκονάκι δύο... μέτρων και πέρασε το μάθημα!

Ρεκόρ έσπασε αυτή η φοιτήτρια

Φοιτήτρια βρέθηκε με σκονάκι δύο... μέτρων και πέρασε το μάθημα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Αντιμέτωπος με την ανακάλυψη του μεγαλύτερου σκονακίου στην καριέρα του βρέθηκε ένας καθηγητής του πανεπιστημίου Taras Shevchenko στο Κίεβο της Ουκρανίας, όταν εντόπισε πως μία από τις εξεταζόμενες φοιτήτριες στο μάθημά του, είχε κρυμμένο στα ρούχα της ένα σκονάκι, το συνολικό μήκος του οποίου ξεπερνούσε τα δύο μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά, επιτηρητές της εξέτασης ειδοποίησαν τον καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης, Yevgeny Magda, πως μία από τις φοιτήτριες που βρίσκονταν εντός του αμφιθεάτρου είχε στην κατοχή της σκονάκι με στόχο την αντιγραφή.

Ο καθηγητής, αφού πράγματι διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την «παρανομία» της φοιτήτριας, της ζήτησε να του αποκαλύψει το σκονάκι της, διαπιστώνοντας με έκπληξη πως η νεαρή φοιτήτρια δεν είχε προσπαθήσει απλώς να γράψει στο σκονάκι τα... SOS θέματα, αλλά σχεδόν το σύνολο της ύλης του μαθήματος, καθώς το χαρτί όπου είχε γράψει όσα δεν είχε διαβάσει, ξεπερνούσε σε έκταση τα δύο μέτρα.

Όπως είναι φυσικό, στο αμφιθέατρο επικράτησε πανδαιμόνιο με φοιτητές, εξεταστές και καθηγητές να παρελαύνουν από το σημείο για να δουν με τα ίδια τους τα μάτια το σκονάκι - «γίγαντα», ωστόσο το γεγονός που έδωσε στην υπόθεση άλλη διάσταση, ήταν η αντίδραση του Magda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο καθηγητής, λοιπόν, αφού ανάρτησε στα social media το τεράστιο σκονάκι, στη συνέχεια ενημέρωσε τους φοιτητές και τους φίλους του, πως σε κανονικές συνθήκες η φοιτήτρια θα κοβόταν χωρίς δεύτερη σκέψη, όμως έκρινε πως η προσπάθειά της (που αποδείχθηκε πως ήταν πολύωρη, κοπιαστική και τελικά αποτυχημένη) ήταν πολύ μεγάλη για να της μονογράψει την κόλλα, αποφασίζοντας τελικά να την επιβραβεύσει για τον κόπο της και να την περάσει από το μάθημά του (για την ιστορία αυτό ήταν η Ευρωπαϊκή και Αμερικανική Ιστορία 1861 - 1918).

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

Σήμερα

«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης

Λάτεξ, δαντέλα και «καυτό» μίνι: Σκέτη «πυρκαγιά» η Λιζ Χάρλεϊ στα 58 της

Σήμερα

Η ηθοποιός πόζαρε με δαντελωτή μπλούζα και κόκκινη φούστα

Χωρίς ρούχα, μόνο με κοσμήματα: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Πάρις Χίλτον

Σήμερα

Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Σήμερα

Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έγινε σταρ στο Instagram με τατουάζ στο 95% του σώματος

Χτες

Πολλοί ακόλουθοι στα social media κάνουν στη Μπέθανι Μουρ πρόταση γάμου - Η μεταμόρφωσή της διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 35 χιλιάδες ευρώ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Χτες

Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.