E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μυστικά κρύβει η δαιδαλώδης σπηλιά που βρήκαν τη σορό της Αμερικανίδας βιολόγου

Η Αστυνομία τηρεί σιγήν ιχθύος

Μυστικά κρύβει η δαιδαλώδης σπηλιά που βρήκαν τη σορό της Αμερικανίδας βιολόγου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 9/7/2019 | 20:26

Η σορός της 60χρονης Suzanne Eaton παραδόθηκε νωρίτερα το απόγευμα στους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης αφού προηγουμένως ο χώρος όπου βρέθηκε είχε εξερευνηθεί εξονυχιστικά από το κλιμάκιο του εγκληματολογικού της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αστυνομία τηρεί σιγήν ιχθύος και σίγουρα τα όποια συμπεράσματα δεν θα ανακοινωθούν πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας από τους ιατροδικαστές.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι η 60χρονη βρέθηκε σε πλάγια θέση σε κατάσταση αποσύνθεσης, σε απόσταση περίπου 60 μέτρων σε ευθεία γραμμή από την είσοδο της δαιδαλώδους σπηλιάς-λαγουμιού, ύψους περίπου 1,60. Η πρόσβαση σε αυτό το λαγούμι είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Θα πρέπει δηλαδή κάποιος να γνωρίζει πολύ καλά το χώρο και να έχει λόγο να βρίσκεται εκεί. Υπάρχει μια τάφρος ύψους περίπου δύο μέτρων και όταν την ανέβεις, υπάρχει δένδρο και πίσω από αυτό κλαδιά. θα πρέπει δηλαδή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά, κάποιος να ανοίξει με τα χέρια του τα κλαδιά για να βρει την είσοδο και να μπει μέσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα πραγματικά δαιδαλώδες και σκοτεινό μέρος και μόνη αχτίδα φωτός σε αυτό το σκοτεινό δαιδαλώδες τρομακτικό σκηνικό μία σχισμή στην «οροφή» της σπηλιάς πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας – μία επί της ουσίας, όπως αναφέρεται, τρύπα.

Τα σενάρια που εξετάζονται είναι πολλά. Για παράδειγμα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η 60χρονη να μπήκε στην σπηλιά από την είσοδο που περιγράψαμε νωρίτερα. Ίσως το κλειδί για κάποιους να βρίσκεται σε αυτήν την «τρύπα». Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση και είναι λογικό. Υπάρχει απόλυτη μυστικότητα στις έρευνες, οι Αρχές θα μιλήσουν όταν πλέον έχουν πλήρη εικόνα με βάση τα ευρήματα και το πόρισμα των ιατροδικαστών. Το όλο σκηνικό πάντως παραπέμπει σε θρίλερ.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κρήτη έφτασε από την Αθήνα το κλιμάκιο του Εγκληματολογικού, και τα στελέχη του μετέβησαν στη σπηλιά, όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Sue Eaton, για να εξερευνήσουν εξονυχιστικά τον χώρο. Κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ παρέμενε για ώρες σε απόσταση 200 μέτρων, έως ότου ολοκληρώθηκε η διαδικασία από το εγκληματολογικό.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι αστυνομικές πηγές επιμένουν ότι η σορός δεν ήταν καλυμμένη με κάποιο πανί ή σεντόνι, χωρίς ωστόσο αυτό να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο για τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο της άτυχης γυναίκας. Η υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών που ερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης αλλά και την ευρύτερη περιοχή για τυχόν στοιχεία, που θα ξετυλίξουν το «κουβάρι».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτελωνιστών: Αποχωρεί η FedEx από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Πριν 8 ώρες

H εταιρεία κλείνει το γραφείο εξυπηρέτησης ανεκτελώνιστων εμπορευμάτων

Έρχονται αλλαγές στα επιδόματα – Ποια κριτήρια θα τροποποιηθούν

Πριν 8 ώρες

Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών φέρνει το Εθνικό Μητρώο Παροχών στο οποίο θα καταγράφονται οι ενισχύσεις που παίρνει κάθε πολίτης

Κεφαλονιά: Τα τελευταία μηνύματα της Μυρτούς με τη μητέρα της – «Μαμά μου, σ΄ευχαριστώ πολύ»

Πριν 8 ώρες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση θανάτου της 19χρονης Μυρτούς

Συγκλονίζει ο πατέρας 16χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της: «Είχε ανάγκη να μιλήσει, να αισθανθεί καλά, να την αγκαλιάσουν»

Πριν 8 ώρες

Ο πατέρας της Λυδίας τόνισε ότι η κόρη του όπως και πολλά παιδιά ζητούσε αποδοχή και δεχόταν bullying και απηύθυνει μήνυμα στήριξης στις οικογένειες

Κυψέλη: Ανδρας κλώτσησε μητέρα και παιδί ‑ Βίντεο‑ντοκουμέντο από την επίθεση

Χτες

Ο άνδρας με καταγωγή από το Σουδάν, βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και κλώτσησε την 8χρονη

Συνελήφθη μετά από 30 χρόνια για τη δολοφονία τραγουδιστή – Πώς ξεγελούσε τις αρχές

Χτες

Ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως είχε συλληφθεί πολλές φορές, μέχρι να του περάσουν χειροπέδες για τελευταία φορά

Τέξας: Ψαράς «χτυπήθηκε» από κεραυνό και επέζησε ‑ «Ο πιο άτυχος τυχερός άνθρωπος που υπάρχει»

Χτες

Ο 19χρονος ψάρευε στις όχθες του ποταμού Angelina όταν «χτυπήθηκε» από κεραυνό

Παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία η Ιωάννα Γκελεστάθη

Χτες

Όπως ανέφερε, η παραίτηση αποτελεί πράξη διαφύλαξης της αξιοπρέπειας, της τιμής και της υπόληψής της

Φρίκη στη Γερμανία: Παιδίατρος κατηγορείται για 130 βiασμούς και σeξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών

Χτες

Ο 45χρονος εργαζόταν σε κλινικές στα περίχωρα του Βερολίνου και φέρεται να διέπραξε τους βiασμούς και τις κακοποιήσεις μεταξύ του 2013 και του 2025

Κομισιόν: Εγκρίθηκε σχεδιασμός για ευκολότερα διασυνοριακά ταξίδια σε όλη την Ευρώπη

Χτες

Οι τρεις προτάσεις που εγκρίθηκαν σήμερα απλοποιούν τον σχεδιασμό και τις κρατήσεις για διασυνοριακά ταξίδια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.