E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

Ο Dubfire για μια εκρηκτική βραδιά το Bolivar Beach Bar

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου

Ο Dubfire για μια εκρηκτική βραδιά το Bolivar Beach Bar
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, ο κορυφαίος techno dj/producer Dubfire, ιδρυτικό μέλος των βραβευμένων με 4 φορές Grammy Deep Dish, θα βρεθεί για πρώτη φορά στα decks του Bolivar Beach Bar για να μοιραστεί μαζί μας την αγάπη του για την underground house & techno.

Μαζί του ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σκηνής τα τελευταία χρόνια ο ταλαντούχος Καναδός Carlo Lio έρχεται για μια βραδιά μουσικού καταιγισμού. Ετοιμαστείτε για ένα dj set φωτιά που θα προσφέρουν 2 από τους πιο ιδιαίτερους εκπροσώπους της dance μουσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέος Διαγωνισμός

Κάντε follow στο instagram του E-Radio, like στο post του διαγωνισμού και κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για το DJ Set του Dubfire

Ο Dubfire δικαίως θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, τόσο για την άψογη τεχνική του κατάρτιση, όσο και για τις πάντα πρωτοποριακές μουσικές επιλογές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δισκογραφική του SCI+TEC αποτελεί σήμα κατατεθέν της καινοτομίας, ενώ το βραβείο Grammy που κέρδισε για το remix στο “Thank You” της Dido, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του ταλέντου του.

Υπήρξε μέλος του θρυλικού διδύμου Deep Dish και είναι υπεύθυνος για μια μακρά λίστα από διαχρονικά club anthems, αλλά το 2006 αποφάσισε να συνεχίσει τους μουσικούς του πειραματισμούς solo, χωρίς να μειωθεί στο ελάχιστο η ικανότητά του να παράγει μεγάλες επιτυχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πράγματι, το remix του στο “Grindhouse” το 2008 είναι αξεπέραστο και συμπυκνώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περίπλοκη μουσική του ταυτότητα, αφού συνδυάζει στοιχεία από όλα τα μουσικά είδη. Το κομμάτι σύντομα αναδείχτηκε σε σημείο αναφοράς για το DJ Magazine και έγινε η αφετηρία για τη συνεργασία του με τους Underworld. 2 φορές υποψήφιος στις κατηγορίες"Best Minimal Artist" και "Best Techno Artist" το 2008 & 2009 για το beatport.

O Dubfire χρησιμοποιεί τη Βαρκελώνη ως έδρα και ορμητήριο για τη συστηματική συμμετοχή του στις καλύτερες βραδιές της Ibiza π.χ. Cocoon, Carl Cox’s Revolution, Circoloco και ENTER του Richie Hawtin. Παρόμοια, η συμμετοχή του ίδιου και της δισκογραφικής του στα σημαντικότερα διεθνή φεστιβάλ αποτελεί σταθερή αξία και τον έχει καθιερώσει ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνής διεθνώς. Το 2017 γιόρτασε 10 χρόνια solo καριέρας με μια εντυπωσιακή περιοδεία σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Carlo Lio απότελεί έναν καλεσμένο που δεν χρειάζεται πολλές περαιτέρω διευκρινίσεις και παίρνει πάντοτε ψήφο εμπιστοσύνης. Ένας θεαματικός και παγκοσμίως αναγνωρισμένος Dj, αλλά και χαρισματικός παραγωγός, προικισμένος με την ικανότητα να συλλαμβάνει κάθε λογής ήχους και να τους μεταφέρει στα set του, εκπέμποντας τον πολύ ιδιαίτερο δυναμισμό του. Έρχεται να “μιλήσει” στη διάθεση του ελληνικού κοινού χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να πει ούτε μια λέξη καθώς τα beat του θα το αιχμαλωτίζουν.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία lebels όπως Do Not Sleep, Hot Creations, Inmotion Music, Intec, Mindshake Records, Turbo Recordings κ.α. Συνιδρυτής του Rawthentic label με έδρα το Τορόντο, προωθεί καλλιτέχνες όπως Andrea Oliva, Caleb Calloway, DJ Sneak, Proudly People κ.α. Έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα καλύτερα club του κόσμου όπως Amnesia, Brooklyn Mirage, DC-10, INPUT High Fidelity, Sound and Watergate.

Hyperlinks

Official Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/446604669228370/

Προπώληση

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:
https://www.viva.gr/tickets/music/bolivar-beach-bar/dubfire-carlo-lio/

και Τηλεφωνικά στο: 11876

Bolivar

Official Url:

www.bolivarbeachbar.gr

Official Facebook Page:

https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/?fref=ts

Official You Tube Page:

https://www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ

Official Google Map: https://www.google.gr/maps/place/Bolivar+Beach

Event Info:
Doors Open: 21:00
Είσοδος: Προπώληση: 13€ | Ταμείο: 15€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος & Νίκος Στρατάκης στη Μονή Λαζαριστών

Πριν 1 εβδομάδα

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ17/09

U‑Theatre – Sword of Wisdom στο Θέατρο Πάλλας

Πριν 3 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ28/09

Παύλος Παυλίδης live στη Μονή Λαζαριστών

Πριν 4 εβδομάδες

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ27/09

The Monsters I Live With ‑ Έκθεση Design στον πρώτο όροφο του Provellegios

Πριν 4 εβδομάδες

Διάρκεια: 17 Ιουλίου – 28 Σεπτεμβρίου 2025

Faithless live στο ΟΑΚΑ

Πριν 4 εβδομάδες

Ο.Α.Κ.Α.από 06/09 έως 07/0945

Το κρητικό χωριό που μεταμορφώνεται σε σκηνή, κι εσύ είσαι ο θεατής ‑ περιηγητής

Πριν 4 εβδομάδες

H απίθανη περίπτωση της Κερά Μια Σκηνή

To Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2025 ανακοινώνει το φετινό πρόγραμμά του

Πριν 5 εβδομάδες

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 26/09 έως 27/09

Sneakerness Athens 2025

Πριν 5 εβδομάδες

ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO ΦΑΛΗΡΟαπό 10/10 έως 12/106

Το νέο διεθνές τζαζ φεστιβάλ του καλοκαιριού στο Θέατρο Πέτρας

Πριν 5 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣαπό 20/07 έως 22/07

Anilio Park Festival 2025: Το πιο μαγικό καλοκαιρινό τριήμερο… δεν είναι στη θάλασσα!

Πριν 6 εβδομάδες

Μουσική, φύση, ελευθερία και γλέντι στα 1.650 μέτρα – Αυτό το φεστιβάλ στην καρδιά της Πίνδου είναι το απόλυτο must του Αυγούστου!

Το Plastiras Lake Festival έφτασε! Δες το full πρόγραμμα και κλείσε εισιτήριο!

Πριν 6 εβδομάδες

Τώρα μένει μόνο να φτάσεις εσύ στην παρέα μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 28
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.