E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Gigi Hadid: Στη Μύκονο συμβαίνουν εγκλήματα κάθε βράδυ

Το μοντέλο απάντησε στα επικριτικά σχόλια για την ανάρτησή της στο Instagram

Gigi Hadid: Στη Μύκονο συμβαίνουν εγκλήματα κάθε βράδυ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/8/2019 | 21:02

Η Gigi Hadid επανέρχεται με νέες δηλώσεις για τη ληστεία στη Μύκονο, μετά τον σάλο που προκάλεσε μια ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία προέτρεπε τους followers της να μην επισκεφτούν το ελληνικό νησί και να ξοδέψουν αλλού τα χρήματά τους.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω lol. Δεν το συστήνω. Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραφε πριν μια βδομάδα η 24χρονη, που τώρα υποστηρίζει ότι το βράδυ της ληστείας, άγνωστοι λήστεψαν συνολικά 30 σπίτια στη Μύκονο, σε αρκετές περιπτώσεις υπό την απειλή όπλων. Ωστόσο δεν εξηγεί πώς ήταν σε θέση να το γνωρίζει αυτό.     

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρη απέναντι σε όλους όσοι πιστεύουν ότι δεν δικαιούμαι να έχω άποψη, με βάση την εμπειρία μου, ή να προειδοποιώ άλλους. Λήστεψαν εμένα (σ.σ το σπίτι που έμενε) και ακόμα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, σε κάποιες περιπτώσεις υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν εφικτό να επικοινωνήσω με κανένα σώμα επιβολής της τάξης, εκτός από την τοπική ασφάλειά που έτυχε να έχει μια επαφή», γράφει τώρα στα σχόλια κάτω από την επίμαχη ανάρτηση.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sisters Hadid 🌞 new on @gisposable !!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sisters Hadid 🌞 new on @gisposable !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό είναι ένα προνόμιο που οι περισσότεροι ταξιδιώτες δεν θα είχαν. Αν κάτι συμβεί ενώ η αστυνομία είναι κλειστή, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνει για να προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Και όταν το τμήμα ανοίγει, η εκπαίδευσή τους και οι πόροι τους δεν είναι επαρκείς για την ασφάλεια των ανθρώπων και την ανταπόκριση τα εγκλήματα που συμβαίνουν κάθε βράδυ εκεί. Μιλάω για αυτό το νησί συγκεκριμένα επειδή το έζησα», συνεχίζει το μοντέλο.   

«Αυτή δεν είναι μια πληροφορία που μοιράζονται με τους τουρίστες πριν πάνε. Αν γνώριζα ότι συμβαίνουν τόσο συχνά και δεν υπάρχει η απαιτούμενη υποδομή για την προστασία μου δεν θα πήγαινα. Οπότε αυτή η γνώμη μου, που βασίζεται σε συγκεκριμένα γεγονότα και το ό,τι δεν σας άρεσε δεν είναι πρόβλημά μου. Τέλος, δουλεύω πάρα πολύ σκληρά και σπάνια κάνω ένα ταξίδι σαν κι αυτό με τους φίλους μου, οπότε αν θέλω να αναρτήσω φωτογραφίες του ταξιδιού αφότου με έχουν ληστέψει, θα το κάνω». 

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Ζαρίφη για το πρόβλημα υγείας της: Έφτασα σε σημείο να έχω 17 ημέρες αιμορραγία

Σήμερα

«Στην αρχή έκανα το πολύ έξυπνο να μπω στο ίντερνετ, όπως κάνουμε όλοι. Αρχισα να διαβάζω και πανικοβλήθηκα»

Η νέα μόδα στις επιχειρηματικές κινήσεις των διασήμων

Σήμερα

H... ταυτόχρονη νέα επιχειρηματική κίνηση πολλών celebrities είναι ιδιαιτέρως ασυνήθιστη

Ο Ρυθμός 94.9 σε στέλνει στη Μύκονο μαζί με την παρέα σου!

Χτες

Τι θα έλεγες να πάμε στο νησί, ο ΡΥΘΜΟΣ, οι κολλητοί κι εσύ;

Ήβη Αδάμου: Η εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Χτες

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης

Ο Ρυθμός 94.9 γιορτάζει τα 25 του χρόνια!

Χτες

25 χρόνια Ρυθμός94.9, μόνο επιτυχίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.