E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέες αποκαλύψεις για την Gigi Hadid και τις κλοπές στη Μύκονο

Η αλήθεια για όσα έγιναν στη βίλα του top model

Νέες αποκαλύψεις για την Gigi Hadid και τις κλοπές στη Μύκονο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 19/8/2019 | 17:22

Για τη Hadid η Μύκονος δεν ήταν ένα άγνωστο νησί κάπου στον παγκόσμιο χάρτη. Την είχε επισκεφτεί και πέρυσι στις αρχές Ιουλίου, καθώς ήταν καλεσμένη στα εγκαίνια του «Nammos Village», του πρώτου παραθαλάσσιου εποχικού εμπορικού χωριού που συγκεντρώνει τόσο πολλά μεγάλα brands ξεπερνώντας τα αντίστοιχα στο Πόρτο Τσέρβο και το Πόρτο Φίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε είχε αποδεχθεί πρόταση των συνιδιοκτητών του ομίλου Nammos Ζαννή Φραντζέσκου και Σάμι Ιμπραήμ προκειμένου να κόψει έναντι αδρής αμοιβής την κορδέλα των εγκαινίων του εμπορικού. Λέγεται μάλιστα ότι μαζί με την Εμιλι Ραταϊκόφσκι και την Κέιτ Μος είχαν εισπράξει συνολικά αμοιβές ύψους 1,1 εκατ. ευρώ σε ένα event όπου μόνο οι αμοιβές των bloggers έφτασαν τις 400.000 ευρώ.

Τότε λοιπόν η Gigi Hadid δήλωνε συνεπαρμένη από τις ομορφιές του ελληνικού νησιού, εκφράζοντας δε σε φίλους της την επιθυμία να επιστρέψει στη Μύκονο το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που έπραξε την τελευταία βδομάδα του φετινού Ιουλίου. Μάλιστα επέλεξε να μείνει σε μία από τις ομορφότερες και πιο ακριβές βίλες του νησιού, η οποία ανήκει σε γνωστή οικογένεια αρχιτεκτόνων και κοστίζει για διαμονή μιας βδομάδας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 28.000 ευρώ την περίοδο Ιουλίου - Αυγούστου.

Είναι χτισμένη σε ειδυλλιακό σημείο στον Αγιο Σώστη, διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, μια εντυπωσιακή πισίνα και κοιμίζει άνετα έως και 10 άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, όσοι ασχολούνται με τα ξενοδοχειακά και το real estate, εκτιμούν ότι η τιμή της δεν είναι υπερβολική, αν αναλογιστεί κανείς ότι η διαμονή μια βραδιά σε δίκλινο δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείου κοστίζει τουλάχιστον 1.000 ευρώ.

Αν και το τοπ μόντελ συνοδευόταν από σωματοφύλακα ο οποίος την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα -τα μεσημέρια στις μαγευτικές παραλίες και τα βράδια στα φημισμένα κλαμπ της Μυκόνου- προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν ζήτησε από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι της στο νησί να υπάρχει φύλαξη και στη βίλα, κάτι που είθισται να ζητούν οι VIP τουρίστες έχοντας καλή πληροφόρηση για την έξαρση της εγκληματικότητας με τις συνεχείς κλοπές και ληστείες από συμμορίες αλλοδαπών που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ευκατάστατων παραθεριστών. «Σε αυτό φέρει μερίδιο ευθύνης ο concierge που την ανέλαβε στη Μύκονο», λένε με νόημα τοπικοί παράγοντες.

Η ανοιχτή μπαλκονόπορτα

Σύμφωνα λοιπόν με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, το περιστατικό της κλοπής κοσμημάτων και αξεσουάρ της Hadid, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 103.000 ευρώ, συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 1η Αυγούστου, όταν εκείνη μαζί με την παρέα της και τον σωματοφύλακά της διασκέδαζε σε πριβέ κλαμπ του νησιού. Την κλοπή των προσωπικών της αντικειμένων διαπίστωσε η ίδια την επόμενη μέρα χωρίς όμως να προβεί σε επώνυμη καταγγελία στο Α.Τ. Μυκόνου, κάτι που έπραξε ένας Αμερικάνος φίλος της έπειτα από δική της παράκληση. Προφανώς η ίδια ήθελε να αποφύγει την ταλαιπωρία και τα διαδικαστικά με την Αστυνομία και να συνεχίσει ανενόχλητη της διακοπές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστυνομικοί που δεν γνώριζαν ότι το θύμα της κλοπής ήταν το διάσημο μοντέλο πήγαν στη βίλα και πραγματοποίησαν, ως όφειλαν, εξονυχιστική έρευνα προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα μπορούσαν ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών. Ωστόσο φτάνοντας εκεί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στη μεταλλική μπαλκονόπορτα του πάνω ορόφου, εκεί δηλαδή όπου το μοντέλο φέρεται να είχε αφήσει εκτεθειμένα πάνω σε ένα τραπέζι τις τσάντες και τα κοσμήματά της, με αποτέλεσμα οι υποψίες να πέσουν παντού και, κυρίως, σε όσους είχαν πρόσβαση στη βίλα, δηλαδή σε άτομα του προσωπικού που είναι υπεύθυνο για τη συντήρηση και καθαριότητα της πολυτελέστατης έπαυλης, ενδεχομένως και σε πρόσωπα του φιλικού της περιβάλλοντος που βρίσκονταν μαζί της στη Μύκονο εκείνη την περίοδο. Οι κλέφτες πιθανόν να εκμεταλλεύτηκαν το ότι η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή. Το «ΘΕΜΑ» επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της βίλας, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο.

Εντύπωση προκαλεί και το ότι η Hadid επέλεξε να κάνει γνωστό το δυσάρεστο συμβάν όχι την ίδια ημέρα, ούτε την επόμενη ή τη μεθεπόμενη αλλά δέκα ημέρες μετά, άγνωστο γιατί.

Η ανάρτηση μάλιστα δεν έγινε στον επίσημο λογαριασμό της με τους 41 εκατομμύρια ακόλουθους. αλλά σε έναν δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram με 84.500 ακόλουθους. τραβώντας το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων του TMZ, οι οποίοι επικοινωνώντας με τον πατέρα της Μοχάμεντ Hadid επιβεβαίωσαν την είδηση, ανεβάζοντας τις σχετικές πληροφορίες μαζί με τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα τους. Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όπου κάποιοι σχολίασαν ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα με εγκληματικότητα, κριτικάροντας την ανάρτησή της, την οποία θεώρησαν από υπερβολική έως ακραία, τονίζοντας ότι παρόμοια περιστατικά γίνονται και σε άλλα μέρη του πλανήτη, ενώ άλλοι επιβράβευσαν με τα σχόλια τους την «εξομολόγησή» της, δηλαδή την αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική ζωή των διασήμων που αντιμετωπίζουν τους ίδιους φόβους με τους κοινούς θνητούς.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η 65χρονη Κάθι Γκρίφιν αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο: «Είναι 22, πείτε ό,τι θέλετε», έγραψε

Σήμερα

Η κωμικός και ηθοποιός ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram με τον νεαρό να την κρατά από το χέρι

Οι πόζες της Ελένης Φουρέιρα με μπικίνι δίπλα σε πισίνα: Έτσι μοιάζει το «εκτός υπηρεσίας», έγραψε

Σήμερα

Η τραγουδίστρια απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης σε κάποιο κενό της «Hybrid» περιοδείας της

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο πλοίο με την κόρη της ‑ δείτε πού πάνε διακοπές

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της με την τριών μηνών κόρη της, Ξένια, μοιράζοντας τρυφερές στιγμές από το ταξίδι τους.

Η Κέλι Όσμπορν πόζαρε με λευκό ολόσωμο μαγιό πάνω σε σκάφος

Σήμερα

«Σερβίροντας θάλασσα, ήλιο και καμία απολύτως συγγνώμη», έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη του μουσικού Όζι Όσμπορν

Στριπτίζ σε κηδεία: Χορεύτρια pole dance πάνω από τα φέρετρα ζευγαριού στο Αμστερνταμ

Σήμερα

Ένα ξεχωριστός αποχαιρετισμός σε ένα ζευγάρι ιδιοκτητών κέντρου στα φημισμένα Κόκκινα Φανάρια

Το « καuτο κορίτσι του Μουντιάλ» κάνει κουπί για τους Νορβηγούς, δείτε το βίντεο της Ιβάνα Κνολ

Σήμερα

«Κάνω προπόνηση για τον νορβηγικό πανηγυρισμό μου για το Σάββατο και το υπόλοιπο Παγκόσμιο Κύπελλο» εξηγεί η Ιβάνα Κνολ

Χαμός με το μοντέλο από τη Μόσχα που είναι «σωσίας» του Έρλινγκ Χάαλαντ

Σήμερα

Η 24χρονη Αναστασία Κοστρομίτινα συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές λόγω της ομοιότητάς της με τον Νορβηγό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι – «Ελπίζω να πάει μέχρι τέλους στο Μουντιάλ»

Η Ταμίλα Κουλίεβα φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί

Αβα Γαλανοπούλου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της και η φωτογραφία από το νοσοκομείο που προκάλεσε ανησυχία

Σήμερα

H Αβα Γαλανοπούλου βρέθηκε στο νοσοκομείο και ανησύχησε τους φίλους και θαυμαστές της.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

Σήμερα

Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.

H φώκια που έμαθε να μιλά αγγλικά και γιατί οι επιστήμονες έμειναν άναυδοι

Σήμερα

Η απίστευτη ιστορία του Hoover, της φώκιας που μιμούνταν ανθρώπινη ομιλία με χαρακτηριστική προφορά του Μέιν, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στην ιστορία της ζωολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.