E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Περιμένω το θάνατο ανά πάσα στιγμή! Έχω κάνει και τη διαθήκη μου…»

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται

«Περιμένω το θάνατο ανά πάσα στιγμή! Έχω κάνει και τη διαθήκη μου…»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/8/2019 | 09:16

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αρμένης, ο οποίος μίλησε ανοικτά για το θέμα του θανάτου, δηλώνοντας… έτοιμος και προετοιμασμένος.

Πώς μπορούμε να είμαστε έτοιμοι στο θάνατο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εγώ είμαι έτοιμος για το θάνατο, τον περιμένω ανά πάσα στιγμή, να κοιταχτούμε, να μου μιλήσει, ν’ αγκαλιαστούμε, να τον φιλήσω και να “φύγω”.

Έχετε επηρεαστεί από την πρόσφατη απώλεια της συζύγου σας;

Όχι, αυτό δεν έχει καμία σημασία, πάντα ήμουν έτσι, απλώς το βάζεις μέσα σου. Η ζωή πηγαίνει σιγά-σιγά τον άνθρωπο προς τα εκεί και καταλαβαίνει ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζούσατε την κάθε ημέρα σαν να ήταν η τελευταία;

Δεν μπορώ να το πω αυτό, γιατί δεν θέλω να “φύγω” πιο νέος. Τώρα που μπήκα σε μια “άλφα” ηλικία, προχωράω πιο συνειδητά. Μακάρι να έχω κι άλλο χρόνο, τον θέλω, αλλά αν έρθει, να έρθει.

Με το γιο σας το έχετε συζητήσει αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το γιο μου τα έχω κανονίσει όλα, δεν το έχω συζητήσει, αλλά του έχω πει ότι είμαι έτοιμος. Έχω κάνει τη διαθήκη μου, ότι είχα και δεν είχα του τα έχω δώσει, του μετέφερα τα πάντα και τώρα δεν έχω τίποτα, παρά μόνο τον εαυτό μου. Στο «Νέο Ελληνικό Θέατρο – Γιώργου Αρμένη» που έχω δεν πατάω, του το έδωσα εκείνου και το λειτουργεί. Τελευταία, στην περιοχή που βρίσκεται το θέατρο, στα Εξάρχεια, ήταν μια στενάχωρη κατάσταση, γιατί ήταν εμπόλεμη ζώνη. Κάθε βράδυ έσπαγαν κι έκαιγαν αυτοκίνητα, φωνές, αστυνομία, κακό… Παλαιότερα, όταν το είχα ανοίξει, το είχα με τη γυναίκα μου, έκανα τις καλλιτεχνικές μου επιλογές και πηγαίναμε πάρα πολύ καλά.

Μετά, που μπήκαν τα μνημόνια, το πράγμα αγρίεψε. Είχα πάει σε υπουργούς, δημάρχους, περιφερειάρχες, για να κάνουν κάτι, αλλά δεν μπόρεσε κανείς να με βοηθήσει. Έτσι “αναγκάστηκα” να πάω στο ελεύθερο θέατρο, το εμπορικό, αλλά για μένα, δεν υπάρχουν καλά και κακά θέατρα, υπάρχει το θέατρο. Τώρα είμαι στη «Λωξάντρα», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, κάνουμε περιοδεία με την παράσταση, όπου περνάω καλά, γιατί δεν υπάρχει γκρίνια και πισώπλατα μαχαιρώματα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Ζόζεφιν: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Νίνο μέσα από ένα βίντεο

Σήμερα

Η τραγουδίστρια επέλεξε τα γενέθλιά της για να διαλύσει τα σενάρια που είχαν προκύψει μετά την παύση της αμοιβαίας παρακολούθησης στα social media.

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.