E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Περιπέτεια για την Φωτεινή Πιπιλή στην είσοδο του σπιτιού της

Ο καλοντυμένος νεαρός που παρίστανε τον τεχνίτη ασανσέρ

Περιπέτεια για την Φωτεινή Πιπιλή στην είσοδο του σπιτιού της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/9/2019 | 09:27

Μία περιπέτεια είχε η Φωτεινή Πιπιλή ενώ έμπαινε σπίτι της το μεσημέρι του Σαββάτου. Στο ασανσέρ την περίμενε ένας καλοντυμένος νεαρός. Το τι ακολούθησε το περιγράφει η ίδια στην κάμερα του Star.

Η περιπέτεια της Φωτεινής Πιπιλή στην είσοδο του σπιτιού της
«Ένας καλοντυμένος νεαρός όμορφος θα έλεγα μονό που είχε πολλά τατουάζ στα χέρια ... Να επιμένει να μπει μαζί μου στο ασανσέρ. "Ήρθα να φτιάξω τον ιμάντα" μου λέει. "Μπείτε μαζί μου μέσα να ανεβούμε επάνω να δω την βλάβη. Πείτε μου σε ποιον όροφο μενετέ να σας πάω"» δηλώνει για την περιπέτεια στο σπίτι της.

Η βουλευτής δεν χάνει την ψυχραιμία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με πιάνει τότε μια ακατάσχετη πολυλογία... Να μιλώ συνέχεια να του λέω διάφορα. Μέχρι ότου αναζητώ τον Νίκο τον θυρωρό που φυσικά δεν υπάρχει, να του κάνω παράπονα γιατί χάλασε το ασανσέρ και δεν μας έχει ειδοποιήσει να λάβουμε τα μετρά μας γιατί έχουμε και ηλικιωμένους επάνω στα ψηλά. Αυτός βλέπει ότι δεν την πατώ βρίσκει μια πρόφαση και φεύγει "Nα πάω –λέει- απέναντι να δω και εκεί το ασανσέρ"».

Η βουλευτής σε ανάρτηση της στο Facebook περιγράφει τα συναισθήματα της στιγμής. «Εντάξει τώρα, λέω μέσα μου ή θα σε αρπάξει ή παίξε το χαζή και κέρδισε χρόνο».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Φωτεινή Πιπιλή
«Α, όλα κι όλα. Με παραδέχομαι. Αληθινή,φρέσκια "περιπέτεια" με υπότιτλο,πως μπορείς να τρελάνεις τον επίδοξο ληστή. Τέλειωσε νωρίς η συνεδρίαση της Επιτροπής στη Βουλή, Παρασκευή, δροσερό πρωΐνό και αποφασίζω να το παίξω χαλαρή νοικοκυρά .Στη γύρα λοιπόν ,γύρω από το κέντρο,και ολίγον σούπερ μάρκετ και κάτι από καλλυντικά,και ψάξιμο για κάτι κλωστές και φερμουάρ και λίγο από μανάβη,εστιατόριο της γειτονιάς για μεσημεριανό αγοραστό μην κάθομαι να μαγειρεύω και ψωμί ,κάπου δυο ώρες σουλάτσο,φυσικά με τα γνωστό στιλ και τα μπιζού μου.Κανονική Φωτεινή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φτάνω στην είσοδο της πολυκατοικίας μου, φορτωμένη πια, γύρω στη μία το μεσημέρι. Τσαντίζομαι που πρέπει να ξεφορτωθώ τα τσαντικά στα εξωτερικά σκαλιά να βγάλω τα κλειδιά, αλλά τυχερή, βλέπω γείτονα στην είσοδο να ψάχνει την αλληλογραφία και μου ανοίγει.

Προχωρώ προς το ασανσέρ και βλέπω,αίφνης,δίπλα μου, έναν λαμπρό,πανύψηλο, ωραίο, γυμνασμένο νέο που μιλάει με επαγγελματικό ύφος απ τα μπλέ ακουστικά του κινητού του ενώ κρατάει στο δεξί χέρι χαρτιά γαλάζια,κάτι σαν αντίγραφα φορτωτικής. Με ρωτάει αν πάω ψηλά, σε όροφο.

Μου κάνει κλικ από τα φορτωμένα με τατουάζ χέρια του και επειδή τόχω, χρόνια,να μην μπαίνω ποτέ με άγνωστο σε ασανσέρ, μπα του λέω περιμένω έναν φίλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι εδώ αρχίζει το παιχνίδι κινδύνου που αν δεν το πιάσεις απ την αρχή ,το χάνεις με άσχημο τρόπο. Αρχίζει να επιμένει πως πρέπει να πάμε μαζί πάνω -με ρώτησε φυσικά σε ποιόν όροφο μένω, χωρίς να πάρει απάντηση,γιατί είναι ο τεχνικός του ασανσέρ και τον ειδοποίησαν πως έχει πρόβλημα ο ιμάντας και πως αν δεν πάω τώρα που ανεβαίνει αυτός ,δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω ασανσέρ για όλη τη μέρα και πως είναι η τελευταία ευκαιρία ,διαφορετικά κλπ -κλπ.Με ζάλισε απ το emergency.

Ντάξει τώρα, λέω μέσα μου η θα σε αρπάξει τώρα η παίξτο χαζή και κέρδισε χρόνο. Εκανα το δεύτερο ,όπου άρχισα συζήτηση για τον ανσανσεριτζή που δεν κάνει καλή συντήρηση και πως θα κάνω παράπονα στον θυρωρό και να τώρα θα τον πάρω και βγάζω το κινητό και δήθεν μιλάω στον θυρωρό,οπότε είδε και απόειδε ότι δεν τσιμπάω να μπω μαζί του στο ανσανσέρ -γιατί στην είσοδο δεν τον έπαιρνε να με αρπάξει μιας και υπήρχε στα γραφεία κόσμος-οπότε μου λέει,θεωρώντας ότι μιλάει σε ηλίθια θείτσα,καλά πάω να φέρω τα εργαλεία και σε δυό λεπτά θα επιστρέψω.Ευγενής δεν λέω...

Φυσικά ειδοποίησα την ασφάλεια, έκανα ακριβή περιγραφή,μου τόνισαν πως φέρθηκα έξυπνα και δεν μπήκα μαζί του γιατί θα μπουκάριζε στο σπίτι μου,ή θα με λήστευε μέσα στο ανσανσέρ όπως συχνά συμβαίνει και μου είπαν επίσης πως επειδή το κόλπο με τους ελεγκτές της ΔΕΗ «πάλιωσε» κι ο κόσμος τσιμπάει λιγότερο τώρα το παίζουν ασανσεριτζήδες τεχνικοί .

Ηθικό δίδαγμα. Εκτός από κάμερες ασφαλείας,υπάρχουν και οι κάμερες κινητού που καταγράφουν τα πάντα,ειδικά όταν παριστάνεις την ηλίθια και,δήθεν, ψάχνεις να βρεις τον επιπόλαιο ασανσεριτζή που δεν φροντίζει καλά το σύστημα. Ελπίζω να περάσατε καλά όσοι αντέξατε το μακρυνάρι».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Bond Girl που μάγεψε τον James Bond στα ’80s ‑ Πώς είναι σήμερα στα 65 της

Πριν 1 ώρα

Πώς είναι στα 65 της η αξέχαστη Carey Lowell του «Licence to Kill»

Δημήτρης Κόκοτας: Η ιστορία πίσω από το ζεϊμπέκικο «Ανεμώνα» που κανείς δεν ήξερε

Χτες

Η συνεργασία του Δημήτρη Κόκοτα με τον Φοίβο αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της καριέρας του

Eurovision 2027: «Όχι» από την Ολλανδία στη διοργάνωση

Χτες

Η Ολλανδία δεν θα λάβει μέρος στη Eurovision του 2027, μια απόφαση που αναζωπυρώνει τη διαμάχη γύρω από τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό.

Η Γωγώ Δελογιάννη μοιράστηκε κάτι πολύ προσωπικό από τις διακοπές της και συγκίνησε ‑ «Μην κάνετε swipe»

Χτες

«Έχω αυτό το σώμα και με αυτό θα βγαίνω έξω - δεν θα χάνω στιγμές επειδή κάποτε αποφασίστηκε ότι σώματα σαν το δικό μου γίνονται αποδεκτά μόνο καλυμμένα», ανέφερε η μαγείρισσα και πρώην παίκτρια του MasterChef

Τέιλορ Σουίφτ: Τι κάνει όταν κάποιοι την κοροϊδεύουν ‑ «Είναι ωραίο να τους ανταποδίδω κι εγώ»

Χτες

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Ζέτα Δούκα: Βουτιά στον καταρράκτη Παλαιοκαρυάς και τοξοβολία στις διακοπές της – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Χτες

«Δεν το χορταίνω αυτό το μαγικό μέρος, ό,τι και να πω είναι λίγο», σχολίασε η ηθοποιός για τις ημέρες που πέρασε στους Καλόγηρους Τρικάλων

Με μπικίνι στη βεράντα ξενοδοχείου πόζαρε η Χάιντι Κλουμ ‑ Δείτε το βίντεο

Χτες

«Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή η όμορφη καλοκαιρινή ημέρα», σημείωσε το μοντέλο

Διακοπές στην Ελλάδα για τον Μπίλι Ζέιν ‑ Η οικογένειά του κατάγεται από την Ελλάδα

Χτες

Ο ηθοποιός έχει ελληνική καταγωγή - Η οικογένειά του κατάγεται από τη Χίο και τη Μάνη

Πρώην παιδί‑σταρ μηνύει τη Disney: «Με κακοποίησε εργαζόμενος όταν ήμουν 14 ετών»

Χτες

25 χρόνια μετά, πρώην παιδί-σταρ προχωρά σε βαριές καταγγελίες για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα

Ζόζεφιν: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Νίνο μέσα από ένα βίντεο

Προχτές

Η τραγουδίστρια επέλεξε τα γενέθλιά της για να διαλύσει τα σενάρια που είχαν προκύψει μετά την παύση της αμοιβαίας παρακολούθησης στα social media.

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Προχτές

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Προχτές

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.