E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κλείνουν ξενοδοχεία στην Κρήτη λόγω Thomas Cook

Στον… αέρα και οι εργαζόμενοι

Κλείνουν ξενοδοχεία στην Κρήτη λόγω Thomas Cook
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/9/2019 | 13:14

Τεράστιες είναι οι επιπτώσεις που έχουν δημιουργηθεί στον τουριστικό κλάδο της Κρήτης εξαιτίας της πτώχευσης της εταιρίας Thomas Cook.

Πολλά είναι τα ξενοδοχεία στο νησί που δούλευαν αποκλειστικά με τον tour operator της Αγγλίας που βάρεσε… κανόνι με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος να κλείσουν νωρίτερα για αυτή τη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μέχρι τώρα έχουμε αποκλειστική συνεργασία με την Thomas Cook. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι με ανθρώπους της Thomas Cook. Άρα αν η εταιρία φαλιρίσει ολοκληρωτικά, και το Σκανδιναβικό κομμάτι και το Γερμανικό κομμάτι μαζί με την Αγγλία δεν θα περιμένουμε άλλους πελάτες. Θα έχουμε μόνο αφίξεις μέχρι να φύγουν οι τελευταίοι και θα το κλείσουμε μετά το ξενοδοχείο», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, Βασίλης Τσαμάνδουρας.

Παράλληλα, ο κ. Τσαμάνδουρας τονίζει πως η Thomas Cook δεν τους οφείλει πολλά χρήματα ωστόσο δεν έχει υπολογιστεί ακόμα η «χασούρα» από τώρα μέχρι το κλείσιμο της σεζόν.

«Το υπόλοιπο που μας χρωστά το Thomas Cook είναι μικρό αλλά δεν έχουμε συνυπολογήσει την χασούρα από εδώ και μετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως προς το άμεσο μέλλον, τώρα να κάνεις ενέργειες για να λειτουργήσει το ξενοδοχείο μέσα στον Οκτώβριο είναι αργά. Παράλληλα, λόγω της έλλειψης των αεροπορικών θέσεων – επειδή τα αεροπλάνα της Thomas Cook έχουν καθηλωθεί – έχουν ακριβύνει οι τιμές σε αυτές τις λίγες θέσεις», τόνισε ο κ. Τσαμάνδουρας.

«Μαύρη» Δευτέρα η 23η Σεπτεμβρίου

«Μαύρη» Δευτέρα χαρακτηρίζει την 23η Σεπτεμβρίου ο εργαζόμενος ξενοδοχείου, Στέφανος Παραγιουδάκης ο οποίος αναφέρει πως η Κρήτη έχει πληγεί περισσότερο από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος καθώς είχε το μεγαλύτερο μερίδιο από τον Thomas Cook.

Παράλληλα σε δηλώσεις του στο cretapost ο κ. Παραγιουδάκης τονίζει πως υπάρχει μία ακόμα μικρή ελπίδα για τον τουριστικό κλάδο της Κρήτης καθώς περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει το Γερμανικό κομμάτι του τουρ οπερέιτορ.

«Το νέο δεδομένο που έχουμε είναι πως έχει γίνει η πρόταση της εταιρίας της Thomas Cook της Γερμανίας προς τους ξενοδόχους της Κρήτης κι όχι μόνο, να γίνει ένα κούρεμα των οφιελών κατά 20% έτσι ώστε να μπορέσει να επιβιώσει το Γερμανικό κομμάτι. Οι ξενοδόχοι απ’ ότι γνωρίζω της Κρήτης την έχουν δεχτεί την πρόταση και προσπαθούν να βοηθήσουν την εταιρία για να μην φτάσει στα όρια της πτώχευσης όπως έγινε στο κομμάτι της Αγγλίας», επεσήμανε σχετικά ο κ. Παραγιουδάκης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Θα στηρίξουμε κάθε πρόταση διερεύνησης – Θα βγει η αλήθεια στο τέλος

Σήμερα

«Είμαι σίγουρη ότι θα φτάσουμε στο τέλος. Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά και κάθε ημέρα που περνά, ενισχύονται»

Ψαρόπουλος: Με ξένισε η παρέμβαση στα Τέμπη – Στα χώματα ίσως υπήρχαν χημικά που δεν έπρεπε να βρεθούν

Σήμερα

«Στα χώματα ίσως υπήρχαν χημικά που δεν έπρεπε να βρεθούν», σημειώνει ο δικηγόρος Αντώνης Ψαρόπουλος

Συναγερμός για την αρπαγή 4χρονης απο το κέντρο της Αθήνας

Σήμερα

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Αμαλιάδα: Διπλή λοίμωξη η αιτία θανάτου του Παναγιωτάκη – «Θα ζητήσουμε επανεξέταση», λένε οι γονείς

Σήμερα

Γνωστή έγινε η αιτία θανάτου του Παναγιωτάκη, ενός από τα νεκρά βρέφη της υπόθεσης της Αμαλιάδας με το οποίο είχε συνδεθεί η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ανάθεμα την ώρα που παντρεύτηκα τον Δασκαλάκη»

Σήμερα

Ξέσπασε σε κλάματα περιγράφοντας τον θάνατο της Ίριδας

Απίθανο εξώφυλλο του Time: Ο Μασκ κάθεται στο γραφείο του Τραμπ, σαν άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ

Σήμερα

Στο εξώφυλλο του Time, απεικονίζεται ο δισεκατομμυριούχος στο γραφείο του προέδρου των ΗΠΑ να κρατά ένα κύπελλο και ο τίτλος είναι «στην καρδιά της σύγκρουσης του Ελον Μάσκ με τον αμερικανικό κρατικό μηχανισμό»

Πιερία: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στην 34χρονη που σκότωσε τον Κώστα Σιαμήτρα

Σήμερα

Με σκυμμένο το κεφάλι στα δικαστήρια Κατερίνης η 34χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε τον σύντροφο της στην Πιερία.

Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στην έγκυο δολοφόνο του 58χρονου στην Πιερία ‑ Αμίλητη στον εισαγγελέα

Σήμερα

Δείτε βίντεο από τη μεταφορά της στα δικαστήρια - Η 34χρονη προσπάθησε να κρυφτεί από τους δημοσιογράφους

Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Σήμερα

10 χρόνια από τον τραγικό χαμό - Ένα σύμβολο ενάντια στο μπούλινγκ και μια θεατρική παράσταση - φόρος τιμής

Πέθανε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Βασίλης Δημάκης

Σήμερα

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του - Ήταν καταδικασμένος σε πολυετή κάθειρξη για ληστείες

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.