Τραγωδία στο ΚΑΤ: 55χρονη έκανε «βουτιά θανάτου» από τον 6ο όροφο
Γυναίκα μεταξύ 50-55 ετών έδωσε τέλος στη ζωή της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 30/9/2019 | 19:07
Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή της μια γυναίκα που βρέθηκε το πρωί στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να λάβει φροντίδα από τους γιατρούς για ένα κάταγμα που είχε υποστεί στο χέρι. Η γυναίκα άφησε στο ισόγειο την 80χρονη μητέρα της που την συνόδευε και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στον 6ο όροφο του νοσοκομείου και πήδηξε το κενό.
Η γυναίκα, η οποία είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι της βρέθηκε στις 10 το πρωί μαζί με την 80χρονη μητέρα της στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, όπου είχε ραντεβού για επανεξέταση. Ξαφνικά, η γυναίκα άφησε μόνη τη μητέρα της λέγοντάς της ότι ήθελε να επισκεφθεί την τουαλέτα.
Όπως έγινε γνωστό, πήρε το ασανσέρ και ανέβηκε στον 6ο όροφο του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου βρίσκονται τα δωμάτια θέσεων. Πέρασε μπροστά από έναν θάλαμο νοσηλείας, στο οποίο νοσηλευόταν ασθενής και μπήκε στον επόμενο θάλαμο, τον διέσχισε και βγήκε στο μπαλκόνι. Αποφασισμένη να βάλει τέρμα στη ζωή της, άφησε την τσάντα της σε μία καρέκλα, πέρασε πάνω από κιγκλίδωμα της βεράντας και βρέθηκε στο κενό.
Οι γιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ μετέφεραν την άτυχη γυναίκα στην αναζωογόνηση, αλλά δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή. Όπως είπε αργότερα η μητέρα της στους αστυνομικούς, η κόρη της υπέφερε από ψυχιατρική νόσο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
Σήμερα
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.
Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί
Σήμερα
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Σήμερα
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Σήμερα
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί
Σήμερα
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Σήμερα
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Σήμερα












