E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανατριχιαστικές καταθέσεις για την δράση του παιδεραστή μουσικού στην Αθήνα

«Την χάιδευε μέσα και έξω από τα ρούχα της σε επίμαχα σημεία»

Ανατριχιαστικές καταθέσεις για την δράση του παιδεραστή μουσικού στην Αθήνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/10/2019 | 18:28

Αναβίωσε σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας η ανατριχιαστική υπόθεση αποπλάνησης ανήλικων κοριτσιών την περίοδο 2016-2017 με κατηγορούμενο τον παιδεραστή μουσικό και διακεκριμένο φλαουτίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Ο κατηγορούμενος φλαουτίστας, που δεν έδωσε το παρών στη δικαστική αίθουσα, βαρύνεται με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων, της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, της κατοχής υλικού παιδικής ποpνογραφίας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας. Πρωτόδικα ο φλαουτίστας είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 30 ετών και έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δίκη άρχισε με τις καταθέσεις των γονιών ενός εκ των δύο ανήλικων κοριτσιών. Πάντως, οι γονείς του δεύτερου κοριτσιού δεν έδωσαν το παρών στη δικαστική αίθουσα καθώς η οικογένεια ζει πλέον μόνιμα στη Δανία.

Για μία ακόμα φορά τα όσα περιέγραψαν οι γονείς του 11χρόνου κοριτσιού σήμερα, το οποίο βίωσε τον εφιάλτη στην ηλικία των οκτώ ετών, συγκλόνισαν!

«Το παιδί μου την παιδική του ηλικία την έχασε, φοβάται μόνη της, θέλει να κοιμάται με τον αδελφό της, είναι πολύ επιφυλακτική με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας» κατέθεσε η μητέρα της 11χρόνης.

«Άρχισε να παραπονιέται γύρω στον Απρίλιο, έλεγε δεν θέλω να πάω, δυσανασχετούσε πράγμα το οποίο δεν είναι χαρακτηριστικό του χαρακτήρα της», εξηγώντας πως η ίδια έμαθε από την αστυνομία το καλοκαίρι του 2017 ότι υπήρχε καταγγελία άλλου παιδιού για ανάρμοστη συμπεριφορά του μουσικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στην αστυνομία το παιδί μου μίλησε, τους είπε για θωπείες, ενστερνίζομαι απόλυτα την κατάθεση της, είδα η ίδια διαφορετική συμπεριφορά του παιδιού μου», κατέθεσε η μητέρα τονίζοντας πως ο κατηγορούμενος μουσικός συνεχώς εκθείαζε το παιδί, λέγοντας της «ποσό καλή και ποσό όμορφη ήταν».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της ανήλικης επισήμανε στο Δικαστήριο πως έμαθα τα όσα συνέβησαν από έναν αστυνομικό. «Με πήρε στο γραφείο ένας ανώτερος αξιωματικός και μου περιέγραψε τι είπε η Ειρήνη. Μου είπε ότι ο κατηγορούμενος την χάιδευε μέσα και έξω από τα ρούχα της σε επίμαχα σημεία και επίσης ότι στον υπολογιστή του υπήρχαν φωτογραφίες της» περιέγραψε στο Δικαστήριο, προσθέτοντας «δεν είναι γρίπη αυτό να πάρει ένα ντεπόν και να φύγει. Δεν φεύγει αυτό το πράγμα».

Παράλληλα,εξέφρασε την πεποίθηση πως υπάρχουν και άλλα θύματα! «Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι τα 59 δεν είχε κάνει τίποτα σε κανένα παιδάκι και μετά ξαφνικά στα 60 αποφάσισε να κάνει αυτά τα πράγματα», τόνισε ο πατέρας της Ειρήνης εξηγώντας πως το παιδί ακόμη και σήμερα δεν συζητά αυτό το θέμα με τους γονείς του.

«Εμείς πήγαμε σε δυο παιδοψυχολόγους και μας είπαν ότι είναι πολύ ευαίσθητη ηλικία και να μην την πιέσουμε. Αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν με τη σύγχυση των παιδιών. Νομίζω η κόρη μου δεν μίλησε γιατί ένιωθε τεράστια ντροπή. Ειδικά να πει στον μπαμπά της» ανέφερε ο πατέρας της 11χρόνης. Η δίκη συνεχίζεται στις 15 Οκτωβρίου 2019.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Χτες

Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Χτες

Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Χτες

Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Χτες

Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Χτες

Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Ο Βασίλης Σπανούλης σκέφτεται ακόμη και την παραίτηση από τη Μονακό

Χτες

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής των Μονεγάσκων, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος

Ιράν – Φρουροί της Επανάστασης: Θα χρησιμοποιήσουμε πιο προηγμένους πυραύλους τις επόμενες ημέρες

Χτες

Αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης ανέφερε πως μέχρι στιγμής το Ιράν χρησιμοποιεί πυραύλους παλαιότερης τεχνολογίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.