E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

Οι Allah‑Las για δυο συναυλίες Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Οι Allah‑Las για δυο συναυλίες Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση 24/10/2019 | 14:37

Τρία χρόνια πέρασαν από την τελευταία εμφάνιση των αγαπημένων του ελληνικού κοινού στη χώρα μας, και επιτέλους επιστρέφουν, κυνηγώντας το επόμενο κύμα...!

Αθήνα – Πέμπτη 24 Οκτωβρίου – Fuzz Club

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσσαλονίκη – Παρασκευή 25 Οκτωβρίου - Principal Club Theater

Δυο vintage pop, ευδαιμονικές βραδιές με πολλά νέα τραγούδια αλλά και όλα τα παλιά αγαπημένα, με πλουμιστά πουκάμισα και σανίδες του surf να ξεπηδούν από τη σκηνή!

Η συναυλιακή επιστροφή των Allah-Las στην Ελλάδα μόνο τυχαία δεν είναι... από τη μια, η χώρα μας φιγουράρει στην πρώτη δεκάδα των facebook likes, στην επίσημη σελίδα του γκρουπ και από την άλλη, κάθε φορά που έχουν έτοιμο καινούργιο δίσκο, έρχονται για να τον παρουσιάσουν και εδώ – έτσι για το ritual...!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό δημιουργήθηκε με το τραγούδι - σταθμό στην καριέρα τους, Tell Me (What's On Your Mind), από το πρώτο τους ομότιτλο άλμπουμ και συνεχίστηκε με το δεύτερο album Worship The Sun αλλά και με τις live εμφανίσεις.

http://www.ml2.gr/promote/_files/Image/ALLAH%20LAS/low_allah%20las%20sasha%20eisenman.jpg

Απομεινάρια μία άλλης Sunset Trip ακτής, με χρυσό μαύρισμα και κοσμικές εμφανίσεις στις παραλίες της Νότιας Καλιφόρνια, κατάφεραν να απομακρυνθούν από το νοσταλγικό κιτς και να προσθέσουν στο ψυχεδελικό μωσαϊκό τους στοιχεία από Byrds, Love και Kinks.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα και η ιστορία τους είναι σαν βγαλμένη από την ταινία High Fidelity, με τα τρία από τα τέσσερα μέλη του γκρουπ να γνωρίζονται στο θρυλικό δισκάδικο Amoeba στην Sunset Boulevard, γεγονός που όχι μόνο τους διαμόρφωσε ως μπάντα, αλλά τους έσπρωξε και στα υπόγεια της γειτονιάς για να γρατζουνήσουν τα πρώτα τους ακόρντα.

Στα δύο πρώτα τους σινγκλάκια ("Catamaran" / "Long Journey") που βγήκαν το 2011, παραγωγή έκανε ο φίλος και συμμαθητής τους, Nick Waterhouse. Μαζί συνέχισαν και το 2012 βγάζοντας ένα ακόμη δισκάκι, που στη μία του πλευρά είχε το "Tell Me What's on Your Mind" - τραγούδι που τελικά τους καθιέρωσε - και στην άλλη πλευρά του φλιπ το, "Sacred Sands ".

Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομα τους, κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, με παραγωγό πάντα τον Waterhouse και περιείχε όλα τα κομμάτια που είχαν κυκλοφορήσει προηγουμένως, καθώς και εννιά καινούργια. Έκαναν περιοδεία και μετά, πάντα με τη χαλαρή διάθεση που τους χαρακτηρίζει, ξαναμπήκαν στο στούντιο για να γράψουν το δεύτερο άλμπουμ τους. Το Worship the Sun που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το τρίτο τους άλμπουμ αποφάσισαν να δουλέψουν στο θρυλικά στούντιο Valentine Recording Studios - εκεί παλιά έγραφαν οι Beach Boys και ο Stan Kenton – και που μόλις είχαν ανακαινιστεί. Το Calico Review κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2016. Την επόμενη χρονιά οι Allah-Las κυκλοφόρησαν το πρώτο από μία σειρά EP με διασκευές, το Covers, Vol. 1 - φόρο τιμής στους καλλιτέχνες που έχουν επηρεάσει την μπάντα. Τέσσερα τραγούδια περιλαμβάνονται στο EP: το Fish On The Sand του George Harrison, το Hard On Love των Television από τη μία πλευρά και το J.O. Eleven των Further και το The Earth Won't Hold Me της Kathy Heideman από την άλλη.

Η μουσική των Allah –las σερφάρει - όπως και οι ίδιοι - μεταξύ West Coast garage rock ήχων, latin κρουστών, ηλεκτρικών folk καταβολών και vintage pop αισθητικής. Με πλούσιους ψυχεδελικούς χρωματισμούς και διαχρονικό ήχο που παραπέμπει στην εποχή των beatniks, των surfers και της νομαδικής ζωής.

http://allah-las.com/
https://www.facebook.com/allahlasmusic/

Τιμές εισιτηρίων

ΑΘΗΝΑ

Early bird: 20 ευρώ
Mετά την εξάντληση των early bird, η τιμή ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ θα διαμορφωθεί στα 24 ευρώ
Στο ΤΑΜΕΙΟ η τιμή θα είναι 26 ευρώ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Early bird: 17 ευρώ
μετά την εξάντληση των early bird, η τιμή ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ θα διαμορφωθεί στα 20 ευρώ
Στο ΤΑΜΕΙΟ η τιμή θα είναι 23 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Δίκτυο viva
Online: www.viva.gr

Τηλεφωνικά: στο 11876

Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης)

Fuzz Live Music Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1
177 78 Ταύρος
Τηλ.: 210 3450 817
[email protected]

Principal Club Theater
26ης Οκτωβρίου 15
576 27 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 231 042 8088
[email protected]

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: Πώς σχολίασαν κριτικοί και κοινό το μεγάλο φινάλε της σειράς

Προχτές

Spoiler alert - Το τελευταίο επεισόδιο με τίτλο «The Rightside Up» αποτελεί το μεγάλο φινάλε της σειράς

To τραγούδι που γράφτηκε για τη Βrigitte Bardot και σκανδάλισε τον πλανήτη

Πριν 5 μέρες

To oποίο όμως ηχογραφήθηκε με άλλη γυναίκα στα φωνητικά, την επόμενη ερωμένη του συνθέτη

Ο Φοίβος αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή

Πριν 1 εβδομάδα

«Καθοριστική στιγμή ήταν μια βόλτα στη χιονισμένη Νέα Υόρκη» τόνισε ο μουσικοσυνθέτης

Η τραγική ιστορία πίσω από το πιο διάσημο χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Πριν 1 εβδομάδα

Πώς η προσωπική τραγωδία του Irving Berlin δημιούργησε το πιο αγαπημένο και νοσταλγικό τραγούδι των Χριστουγέννων

Οι πιο συγκινητικές χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που είδαμε ποτέ στην τηλεόραση

Πριν 1 εβδομάδα

Ιστορίες αγάπης, οικογενειακής σύνδεσης και ειρήνης που συγκινούν κάθε χρόνο

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν

Πριν 1 εβδομάδα

Στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για το The Odyssey, την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους

Wham!: Το «Last Christmas» εκθρόνισε τη Mariah Carey από το Billboard Global 200

Η μάχη των χριστουγεννιάτικων ύμνων καλά κρατεί

The Weeknd: Έκλεισε ιστορικό deal 1 δισ. δολαρίων για τα δικαιώματα της μουσικής του

Πριν 2 εβδομάδες

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες συμφωνίες ενός σύγχρονου καλλιτέχνη στην ιστορία

Galaxy 92 Christmas Edition: Το ρεσιτάλ «Rays of Love» μάγεψε τον ναό του Αγ. Γεωργίου Καρύτση

Πριν 2 εβδομάδες

Περισσότεροι από 400 θεατές κατέκλυσαν τον ναό για ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο ρεσιτάλ πιάνου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 22
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.