E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ρόδος: Συνελήφθη ο γαμπρός στη γαμήλια δεξίωση

Ύβρεις, ξυλοδαρμός αστυνομικών και δύο γυναίκες που άναψαν φωτιές

Ρόδος: Συνελήφθη ο γαμπρός στη γαμήλια δεξίωση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/10/2019 | 10:08

Χρηματική αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ, έκαστος, για βλάβες που υπέστησαν, διεκδικούν συνολικά από πέντε κατοίκους της Ρόδου, δύο αστυνομικοί, θύματα απίθανων επεισοδίων έξω από νυχτερινό κέντρο της οδού Ιωνος Δραγούμη, κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής, το βράδυ της 25ης Μαΐου 2013.

Η υπόθεση απασχόλησε χθες (24-10-2019) το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου και οι αστυνομικοί με την αγωγή τους ζητούν να κηρυχθεί προσωρινώς εκτελεστή η απόφαση που θα εκδοθεί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χρονικό της υπόθεσης

Δύο Αθηναίες, ηλικίας 27 και 24 ετών, πήγαν το βράδυ της 25ης Μαΐου 2013 σε νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσουν. Στο κέντρο βρισκόταν σε εξέλιξη γαμήλια τελετή.

Όταν εισήλθαν στο κατάστημα τις πλησίασε ένας 52χρονος και πρότεινε να προσφέρει ένα ποτό. Οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι τον πέρασαν για σερβιτόρο και τον ακολούθησαν σε ένα τραπέζι, που κάθονταν κι άλλα άτομα, που μετείχαν στο γαμήλιο γλέντι.

Ο 52χρονος φέρεται να τους προσέφερε, σε ένα χρησιμοποιημένο σφηνοπότηρο ένα ποτό και τότε η 27χρονη του είπε ότι δεν θέλει το κέρασμά του. Ο 52χρονος φέρεται να άρχισε να τις βρίζει και να τις έδιωξε από το κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν εκτός του καταστήματος και κάλεσαν την άμεση δράση για να καταγγείλουν το γεγονός. Στο κέντρο μετέβησαν πράγματι δυο αστυνομικοί του ΑΤ Ρόδου αλλά όταν επιχείρησαν να εισέλθουν στο κατάστημα, ο ιδιοκτήτης τους αρνήθηκε την είσοδο.

Η άγρια επίθεση στους αστυνομικούς
Οι αστυνομικοί, αντιλαμβανόμενοι ότι απειλείτο επεισόδιο, ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να βγάλει έξω από το κατάστημα τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο με τις δύο γυναίκες. Σημειωτέον δε ότι οι δύο γυναίκες μέχρι τη στιγμή εκείνη δεν είχαν υποβάλει μηνύσεις και οι αστυνομικοί, όπως κατέθεσαν στο δικαστήριο, είχαν σκοπό να κάνουν απλώς παρατήρηση στους καταγγελλόμενους.

Εν πάση περιπτώσει την ώρα εκείνη εξήλθαν από το κατάστημα 10 με 15 άτομα και άρχισαν να βρίζουν τις γυναίκες, ενώ επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Ισχυριζόμενοι ότι οι αστυνομικοί είχαν πάρει το μέρος των γυναικών, άρχισαν να τους χτυπούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ένας αστυνομικός έπεσε στο έδαφος, ενώ ήταν πάνω του περίπου δέκα άτομα και τον χτυπούσαν ταυτόχρονα με κλωτσιές και γροθιές σε όλο το σώμα και στο κεφάλι. Ο άλλος αστυνομικός τούς ζήτησε να αφήσουν τον συνάδελφό του για να φύγουν και μπόρεσαν να απομακρυνθούν στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Λίγα λεπτά αργότερα είδε έναν άνδρα να πιάνει απ’ τα μαλλιά την 25χρονη, να της χτυπάει το κεφάλι στο παρμπρίζ ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου και να την ρίχνει στο έδαφος. Ο ένας εκ των δύο αστυνομικών έσπευσε τότε προς το μέρος τους, απομάκρυνε την κοπέλα και μετά είδε ότι ο ίδιος άνδρας είχε πιάσει τον συνάδελφό του από τον λαιμό, να τον ρίχνει πρώτα πάνω σε τραπεζάκι από διπλανό μαγαζί, μετά πάνω σ’ ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και τέλος στο έδαφος, ενώ ταυτόχρονα ήρθαν ξανά αρκετά άτομα και τον χτυπούσαν με κλωτσιές και γροθιές.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον γαμπρό, ηλικίας 32 ετών, έναν φίλο του ηλικίας 32 ετών, τον αδελφό του γαμπρού ηλικίας 33 ετών, τον 52χρονο και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ηλικίας 24 ετών. Συνελήφθησαν εξάλλου και οι δύο γυναίκες μετά από μήνυση των δύο αδελφών…

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραυματίστηκε 9χρονος σε θαλάσσιο πάρκο στην Καβάλα – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης

Σήμερα

Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια

Το τελευταίο αντίο στον Απόστολο Βεσυρόπουλο ‑ Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του

Σήμερα

Πλήθος κόσμου δίνει το «παρών» στην κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Διπλωματικό επεισόδιο Γαλλίας ‑ Ιταλίας μετά την ατάκα Σαλβίνι «να πάει ο Μακρόν με κράνος και τουφέκι στην Ουκρανία»

Σήμερα

Η Γαλλία κάλεσε την πρέσβη της Ιταλίας στο Παρίσι για να διαμαρτυρηθεί για τις «απαράδεκτες δηλώσεις» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης - Ο Σαλβίνι είχε ήδη χαρακτηρίσει «παλαβό» τον Γάλλο πρόεδρο

Βόρεια Κορέα: Απειλές για «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση στη Νότια Κορέα μετά από πυρά της Σεούλ στα σύνορα

Σήμερα

Προειδοποιήσεις από τον αντιστράτηγο Κο Τζονγκ Τσολ της Βόρειας Κορέας

Θρίλερ στην Εύβοια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε πάρκινγκ στα Νέα Στύρα

Σήμερα

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου

«Παραδώσου, μην ντροπιάζεις τα παιδιά σου» καλεί τον συζυγοκτόνο στον Βόλο ο θείος του από την Αλβανία

Σήμερα

«Αν είχε ή όχι προβλήματα ψυχικής υγείας, δεν το γνωρίζουμε, είχε φάκελο και λάμβανε επίδομα αναπηρίας στην Αλβανία» είπε ο θείος του δράστη, μιλώντας στην αλβανική τηλεόραση

Τραγωδία στους Παξούς: Κοριτσάκι 4 ετών νεκρό σε πισίνα

Σήμερα

Το άτυχο παιδί βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού του και έπαιζε

Το BDS Greece καταρρίπτει ως συκοφαντίες την ανάρτηση της Γλυκερίας ‑ «Η αλήθεια πίσω από την ακύρωση της εμφάνισης»

Χτες

«Έκλεισε τα μάτια στη γενοκτονία της Γάζας, αλλά «βλέπει» επεισόδια στο πολιτιστικό μποϊκοτάζ!»

Εκτός λειτουργίας ο Βιολογικός στην Πάτμο: Λύματα καταλήγουν στη θάλασσα και στις βρύσες σπιτιών και αυλών, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Χτες

Μεγάλο το πρόβλημα ρύπανσης στο νησί εν μέσω της τουριστικής σεζόν - Τι καταγγέλλουν κάτοικοι, ποιες ενέργειες έχουν γίνει έως τώρα - Έντονη δυσοσμία και τεράστιος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία

Γυναικοκτονία στον Βόλο: «Είδα τον μπαμπά να καρφώνει τη μαμά με μαχαίρι», ψέλλισε στους αστυνομικούς ο γιος της οικογένειας

Χτες

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη από τη νέα αυτή τραγωδία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.