«Θεογονία» ο μύθος για την αρχή του κόσμου ζωντανεύει σε μια υπερπαραγωγή
Στην αρχή ήταν το χάος. Και από το χάος γεννήθηκε ο κόσμος. Και η σκηνή του κόσμου γέμισε χρώματα, χορό, μουσική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 5/11/2019 | 14:47
Στην αρχή ήταν το χάος. Και από το χάος γεννήθηκε ο κόσμος. Και η σκηνή του κόσμου γέμισε χρώματα, χορό, μουσική. Καμιά θεογονία δεν μπορεί να συγκριθεί με την θεογονία των Ελλήνων.
Αυτός ο συναρπαστικός μύθος ζωντανεύει στην νέα υπερπαραγωγή σε σκηνοθεσία - χορογραφία Σοφίας Σπυράτου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η «ΘΕΟΓΟΝΙΑ» ανεβαίνει
από τις 6 Οκτωβρίου στην σκηνή του θεάτρου ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ.
Πού αλλού; Στην Θεσσαλονίκη!
Μια θεατρική πανδαισία, που θα μείνει αξέχαστη στους θεατές όλων των ηλικιών και ειδικά στα παιδιά, που θα χαρούν την ομορφιά της αρχαίας μυθολογίας απλά και απροβλημάτιστα.
Η ποιητική αφήγηση, που σέβεται τον μύθο, όπως διδάσκεται στα σχολεία, οι ονειρικές χορευτικές εικόνες, η μουσική πανδαισία, οι απίθανοι ζογκλέρ και ακροβάτες, δημιουργούν μια ανεπανάληπτη παράσταση: Το χρυσό αυγό της νύχτας, ο Κρόνος και τα παιδιά του, η Τιτανομαχία, οι δώδεκα θεοί, το χρυσό παλάτι του Ολύμπου, ζωντανεύουν και ο κόσμος γεννιέται ξανά πολύχρωμος, διασκεδαστικός, φανταστικός, υπέροχος, μαγικός!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
MAYANS w/ ENOO NAPA B2B DA CAPO & Steph b2b Rezo έρχονται στο Bolivar Beach Club
Πριν 11 ώρες
BOLIVAR BEACH BAR28/0512
12ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών
Προχτές
Σάββατο & Κυριακή 25 – 28 Ιουνίου 2026: 2 μοναδικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου
The Meet Market #JazzEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πριν 5 μέρες












