E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι Parzival στο Death Disco

To Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Οι Parzival στο Death Disco
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ - Death Disco
Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, Σταθμός Μετρό: Μοναστηράκι, Σταθμός ΗΣΑΠ: Θησείο
Ημερομηνία: 14/12/2019
ΔΕΚ 2019
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ωρα προσέλευσης: 21:00

από 12 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Οι Parzival, μία από τις παλιότερες και καλύτερες Δανέζικες underground μπάντες, επισκέπτονται τη χώρα μας στα πλαίσια της περιοδείας τους για την κυκλοφορία του νέου δέκατου άλμπουμ τους "The Golden Bough". 

Ξεκινώντας το 1995 ως Stiff Miners και έχοντας πλέον 9 δίσκους στο ιστορικό τους, το ατμοσφαιρικό - κινηματογραφικό ύφος τους αποτελεί ένα ιδιαίτερο μείγμα Martial Industrial, Symphonic EBM, Atmospheric Metal, Darkwave και Electro ήχων, με ιδιαίτερες επιρροές από την ρωσική, ευρωπαϊκή και ασιατική παραδοσιακή μουσική.

Στο νέο τους άλμπουμ λοιπόν, επαναφέρουν τις ηλεκτρικές κιθάρες και τα ακουστικά drums και μετεξελίσσουν τον ήχος τους σε πιο 70s Rock - Doom Metal μονοπάτια, διατηρώντας πάντα όμως το επικό και πομπώδες ύφος τους. Στιχουργικά το "The Golden Bough" στηρίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σκοτσέζου ανθρωπολόγου Sir James George Frazer, το οποίο αποτελεί μια ιδιαίτερη διατριβή πάνω στην ένωση της μαγείας και της θρησκείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ όλα τα προηγούμενα άλμπουμ των Parzival ήταν στα γερμανικά, ρωσικά, λατινικά και σανσκριτικά, ο νέος τους δίσκος είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

Με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, η μπάντα θα εμφανιστεί σε διάφορες χώρες και φεστιβάλ όπως το NCN (Nocturnal Culture Night) στη Γερμανία και το Zagovor Festival στην Ουκρανία, έχοντας ήδη συμμετάσχει άλλωστε στο παρελθόν σε festival όπως το Wave Gotik Treffen και το Entremuralhas.

Σκοπός των Parzival είναι να μεταδώσουν αυτή την ένωσης της μαγείας με το θείο και όπου όλοι οι οπαδοί του είδους θα πρέπει να βιώσουν. Μαζί τους οι ULiar, μια καινούργια Alternative Rock μπάντα από την Αθήνα, που σκοπό έχει να δώσει ένα δυνατό live που θα αναγκάσει τους πάντες να ασχοληθούν από δω και πέρα μαζί τους.
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 0
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.