«Μάντεψε»: Μια πολυκατοικία, 6 ένοικοι, ένα πτώμα, συνθέτουν το σκηνικό της μαύρης κωμωδίας
Το διάσημο έργο του Αλμπέρ Καμύ, στο Θέατρο Άλμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 5/11/2019 | 14:53
Αθήνα 2020. Μια πολυκατοικία, έξι ένοικοι, ένα πτώμα, συνθέτουν το σκηνικό της μαύρης κωμωδίας “Μάντεψε”.
Ο Θράσος, διαχειριστής της πολυκατοικίας, έχει αποφασίσει να περάσει μια ήρεμη βραδιά στο σπίτι του. Για κακή του τύχη, ο μήνας έχει 9, και είναι η μέρα που οι ένοικοι πληρώνουν τα κοινόχρηστα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Την ηρεμία που αναζητούσε ανατρέπουν πλέον η Κέλυ, μια εν δυνάμει ηθοποιός, ο Νίκος, ένας άβουλος τραπεζικός υπάλληλος, η Αλέκα, μια επαγγελματίας αριστερή, ο Βικέντιος, ένας αποτυχημένος δικηγόρος, η Μαρία, μια ζωγράφος και ένα… ΠΤΩΜΑ!
Μέσα από µια σειρά από αμοιβαίους εξευτελισμούς, σπαρακτικές εξομολογήσεις, σεξουαλικές προκλήσεις και λεκτικές (ή µη) επιθέσεις, θα πρέπει να παλέψουν µε την καχυποψία, τα μυστικά, την ενοχή και την αθωότητα τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
5ο επετειακό Japan Festival 2026: Ένα διήμερο γεμάτο Ιαπωνία!
Πριν 1 εβδομάδα
4 και 5 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Έρχεται η παράσταση «Γουέστερν» στο Μικρό Κεραμεικό
Πριν 1 εβδομάδα
ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥαπό 19/02 έως 30/04
«Μια ελληνική λέξη που αγαπώ»: Εκπαιδευτική δράση του Σ.ΕΚ.Β. για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Πριν 2 εβδομάδες
Η 9η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού, αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο για τον ελληνισμό
Athens Fashion Trade Show: Νέες συλλογές SS26 στο Metropolitan Expo
Πριν 4 εβδομάδες
Η Athens Fashion Trade Show θα πραγματοποιηθεί από 29 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας τις συλλογές Ανοιξη / Καλοκαίρι 2026 (SS26)
Fuckup Nights Thessaloniki επιστρέφει για 2η χρονιά ‑ 4 αληθινές ιστορίες που αξίζει να ακουστούν
Πριν 4 εβδομάδες












