E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γκάζι: «Μου ζήτησε να γδυθώ και έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου»

Σοκ προκαλεί η καταγγελία νεαρής γυναίκας για την εισβολή αστυνομικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι

Γκάζι: «Μου ζήτησε να γδυθώ και έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/11/2019 | 17:34

Μικρές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών βρήκαν τελικά οι αστυνομικοί που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής, 10.11.2019, σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι προκαλώντας φυσικά πανικό στους εκατοντάδες νεαρούς θαμώνες. Οι καταγγελίες για τη συμπεριφορά των αστυνομικών είναι σοβαρές αφού σύμφωνα με όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό έχουν παραβιαστεί κατάφωρα δικαιώματα των ανθρώπων οι οποίοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο για ναρκωτικά. Το newsit.gr επικοινώνησε με νεαρή η οποία διασκέδαζε την ώρα της εισβολής στο νυχτερινό κέντρο. Όσα περιγράφει προκαλούν σοκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπήκα στο μαγαζί περίπου στις 2:00 πληρώνοντας την είσοδο των πέντε ευρώ» λέει στο newsit.gr η νεαρή κοπέλα της οποίας τα στοιχεία δεν αποκαλύπτουμε για ευνόητους λόγους. Λίγες ώρες μετά θα αντίκριζε το βίαιο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω στην τουαλέτα. Ενώ ήμουν μέσα, εμφανίζεται κάποια και μου ανοίγει την πόρτα. Φορούσε μπλε γάντια. Μου λέει “έφοδος της Αστυνομίας, γδυθείτε”. Φορούσε πολιτικά, όχι στολή. Την είχα δει και νωρίτερα στον χώρο του κλαμπ. Ήταν ώρα εκεί» αναφέρει η ίδια.


Γκάζι: «Έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου»

Εμφανώς οργισμένη περιγράφει στο newsit.gr όσα βίωσε από εκείνο το σημείο κι έπειτα: «Όταν μου είπε να γδυθώ αντέδρασα. Τη ρώτησα τι είναι αυτά που λέει. Μου απάντησε να σκάσω και να γδυθώ. Μ’ έπιασε πανικός. Συνέχισα να αντιδρώ και να της φωνάζω να με αφήσει. Μου ζήτησε να τελειώνω. Μου είπε “δεν θα καθίσουμε όλη την ώρα εδώ για εσένα, έχουμε και δουλειά”» αναφέρει συμπληρώνοντας ότι η αστυνομικός με τα πολιτικά την ανάγκασε να μείνει με τα εσώρουχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έμεινα με τα εσώρουχα. Έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου και με έπιασε από πίσω. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει τι συμβαίνει στους άλλους χώρους του κλαμπ. Μόλις με αφήνει και ανεβαίνω από την τουαλέτα, βλέπω το μαγαζί γεμάτο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και όλο τον κόσμο πεσμένο κάτω. Προσπάθησα να πάω δίπλα στο αγόρι μου και στη φίλη μου που ήταν εκεί αλλά δεν με άφηναν» συνεχίζει η καταγγέλουσα για τα όσα συνέβησαν στο Γκάζι.

«Δεν έχουμε δημοκρατία»

«Ξαφνικά με σήκωσαν και με ξαναπήγαν στις τουαλέτες. Μου είπαν να βγάλω τον σκασμό και να μη μυξοκλαίω. Εκεί τρελάθηκα. Με σήκωσαν όρθια. Άρχισα να τους φωνάζω ότι έχουμε δικαιώματα. Μου φώναζαν να σκάσω. Είπα σε έναν άνδρα της ΟΠΚΕ ότι έχουμε δημοκρατία και μου απάντησε “κάνεις πολύ μεγάλο λάθος”. Επέμενε να μου φωνάζει να σταματήσω να μιλάω και αναρωτιόταν γιατί αντιδρώ αφού δεν είχα κάτι πάνω μου. Μέχρι τις 6:00 το πρωί ήταν ακόμη αστυνομικοί έξω από το μαγαζί και απ’ έξω υπήρχαν κλούβες. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν μέσα στο μαγαζί αστυνομικοί της Ασφάλειας. Έγινε κανονική επιδρομή» καταλήγει η ίδια.

Γκάζι: «Είχαν τα όπλα στραμμένα προς τους συλληφθέντες»

Συγκλονιστικά είναι όσα περιγράφει στο newsit.gr και ο Dj Γιώργος Απέργης. Ο ίδιος την ώρα της εισβολής δεν έπαιζε πια μουσική. Και εκείνος μαζί τους θαμώνες του κλαμπ είδε ξαφνικά τα φώτα να ανάβουν και δεκάδες αστυνομικούς να εισβάλλουν φωνάζοντας στον χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Υπάρχει στοχευμένη επίθεση σε όσους ακούν ηλεκτρονική μουσική. Η επίθεση ήταν τρομοκρατική. Έβαλαν τον κόσμο να γονατίσει και να βάλει τα χέρια στο κεφάλι επί μία ώρα. Η εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι συνταρακτική. Μπήκαν μέσα ξαφνικά και άρχισαν να φωνάζουν “σκάστε, βουλώστε το, κάτω όλοι, τα χέρια στο κεφάλι ρε κ.ά”» περιγράφει επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που θέλει αστυνομικούς πιθανόν της Ασφάλειας να βρίσκονταν ώρα πριν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι.

«Ήταν ήδη μέσα αστυνομικοί με πολιτικά απλωμένοι στο μαγαζί. Χαμήλωσαν τη μουσική και άναψαν φώτα σε χρόνο ρεκόρ» λέει και καταλήγει: «και έξω από το μαγαζί γινόταν χαμός. Είχε καμιά πενηνταριά αστυνομικούς. Κρατούσαν αυτόματα όπλα, στραμμένα προς τα παιδιά που είχαν στήσει στον τοίχο. Φαντάζομαι ότι κάτι θα είχαν βρει πάνω τους. Είχαν ήδη ανθρώπους μέσα και ήξεραν τι γίνεται. Μπήκαν μέσα λες κι έμπαιναν σε γιάφκα. Όποιος προσπαθούσε να πει κάτι του επιτίθονταν. Ο κόσμος δεν αντιστάθηκε καθόλου. Ας έψαχναν, αλλά με σεβασμό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Χτες

Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Χτες

Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Χτες

Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Χτες

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Χτες

Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Χτες

Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.