E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: «Τον αγαπάω ακόμα», λέει η σύζυγος του παιδοκτόνου

Δηλώνει ότι θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να υιοθετήσει ένα παιδί

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: «Τον αγαπάω ακόμα», λέει η σύζυγος του παιδοκτόνου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/11/2019 | 13:19

Το ημερολόγιο έδειχνε 7 Απριλίου του 2019 όταν μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι συγκλονίζει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ πατέρας πυροβολεί με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν. Αφού δολοφόνησε το σπλάχνο του, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο δράστης και αυτόχειρας όταν ήταν στην ηλικία των 21 ετών γνωρίζει την σύζυγό του Ιωάννα, η οποία εκείνη την εποχή ήταν ανήλικη. Η ανήλικη, τότε, Ιωάννα ήταν έγκυος στο παιδί που αργότερα θα δολοφονήσει ο 27χρονος πατέρας στο Χαλάνδρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από περίπου έναν χρόνο και ενώ το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο σπίτι στο Χαλάνδρι, η 21χρονη πια μητέρα του παιδιού αποφάσισε να φύγει από το σπίτι αφήνοντας το παιδί της στον πατέρα του. Οι καβγάδες, αλλά και τα βίαια ξεσπάσματά του 27χρονου σε βάρος της Ιωάννας ήταν συχνά φαινόμενα.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η 21χρονη μητέρα του παιδιού έφτασε στο διαμέρισμα μαζί με την αδερφή της. Οι δύο γυναίκες χτύπησαν το κουδούνι, αλλά δεν τους άνοιξε κανείς. Μην μπορώντας να μπουν στο διαμέρισμα, κινήθηκαν προς την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπαίνοντας βρέθηκαν αντιμέτωπες με το αποτρόπαιο θέαμα. Το μόλις τεσσάρων ετών αγοράκι ήταν νεκρό μέσα σε μία λίμνη αίματος και δίπλα του ο 27χρονος πατέρας του ο οποίος είχε αφήσει ένα σημείωμα πάνω στο τραπεζάκι:

«Γιάννα, το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Όλα έγιναν στον ύπνο του. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις».

Τότε η Ιωάννα ξέσπασε σε λυγμούς, κλάματα και ουρλιαχτά και οι γείτονες κατάλαβαν πως είχε συμβεί κάτι σοβαρό και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα λύγισαν μπροστά στο άψυχο κορμάκι του Βασίλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εφτά μήνες μετά την τραγωδία, η Ιωάννα έχοντας, όπως λέει, συγχωρήσει τον άντρα της που της πήρε για πάντα τον τετράχρονο Βασίλη της, νιώθει την ανάγκη να υιοθετήσει ένα παιδί όπως ανέφερε στο Πρώτο Θέμα.

«Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδάκι, ένα αγοράκι σαν τον Βασίλη μου. Έχω τόση αγάπη μέσα μου που νιώθω έτοιμη να τη δώσω σε ένα άλλο παιδάκι που σίγουρα θα την έχει ανάγκη. Πραγματικά θα μου κάνει κι εμένα πολύ καλό ώστε να μπορέσω να συνεχίσω στη ζωή μου. Καθημερινά πηγαίνω στο μνήμα του παιδιού μου, του μιλάω και ξέρω ότι ο Βασίλης μου θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Αλλά έχω την ανάγκη να κρατήσω και πάλι στην αγκαλιά μου ένα παιδάκι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πέντε χρόνια που ήμασταν μαζί ποτέ δεν χάθηκε η αγάπη μας. Κι αυτός ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Πάντα με ζήλευε, ήταν κάποιες φορές που ήταν νευρικός και περίεργος αλλά του είχα τυφλή εμπιστοσύνη σχετικά με το παιδί . Τον λάτρευε το γιο μας. Τον αγαπάω ακόμα και δε ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου χωρίς αυτόν και το μικρό μου Βασίλη.

Δεν μου είχε δείξει ποτέ ότι ήταν ικανός να σκοτώσει το παιδί μας. Ήταν ένας άνθρωπος χαρούμενος , κοινωνικός , δούλευε κι έκανε μαραγκόδουλειές. Βέβαια, κάποιες στιγμές έδειχνε νευρικός, τσακωνόμασταν αλλά έφταιγα κι εγώ, όχι μόνο αυτός. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι είχαμε μαλώσει και είχαμε χωρίσει για δυο μήνες. Εγώ έμενα στη θεία μου μαζί με το παιδί μου, τον Βασίλη. Κάποιες φορές ερχόταν κι αυτός για να βλέπει το παιδί. Πήγαιναν βόλτες μαζί και μετά μου το γύριζε πάλι πίσω. Ώσπου μια μέρα, το κράτησε αυτός το παιδί και μου είπε: "Δεν θα τον έχεις εσύ τον Βασίλη αλλά θα τον έχω εγώ". Κι εγώ συμφώνησα μαζί του γιατί δεν ήθελα ο γιος μου να μένει σε μια παράγκα όπου έμενα κι εγώ αλλά σε ένα σπίτι κανονικό μαζί με τον μπαμπά του. Μακάρι να μην τον είχα αφήσει εκεί. Την τελευταία φορά, πριν σκοτώσει το παιδί μας κι αυτοκτονήσει ο ίδιος, τσακωθήκαμε στο τηλέφωνο. Είχε τσακωθεί ο αδερφός μου με τη γυναίκα του και ήθελα να κάτσω να του συμπαρασταθώ. Τότε αυτός νευρίασε απότομα και μου είπε «έψαχνες ευκαιρία για να πας στη μάνα σου πάλι». Τσακωθήκαμε και του είπα «έτσι όπως κάνεις καλύτερα να μην έρθω».

«Στη συνέχεια, ήρθε από το σπίτι που έμενα με τη μητέρα μου και μου έλεγε να φύγουμε. Με τράβηξε από τα μαλλιά, με έριξε κάτω και η μητέρα μου του φώναζε. Αυτός πίστευε ότι είχα εξωσυζυγικές σχέσεις. Αλλά ήταν όλα στο μυαλό του. Τον τελευταίο χρόνο είχε αλλάξει πολύ, είχαμε τσακωθεί πολλές φορές με αποτέλεσμα να φεύγω από το σπίτι και μετά να ξαναγυρίζω πάλι. Αφού τον ηρέμησε η μητέρα μου, αυτός έφυγε και του ζήτησα όταν φτάσει σπίτι να μιλήσω λίγο με το παιδί , κι έτσι έγινε. Μίλησα τελευταία φορά με το παιδί για λίγο στο τηλέφωνο κι ακουγόταν χαρούμενος ο Βασιλάκης μου».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

Τα ξενοδοχεία μπορούν να αρνούνται νερό βρύσης στους πελάτες τους, έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας

Σήμερα

Τουρίστρια ζητούσε αποζημίωση 2.700 ευρώ επειδή ξενοδοχείο στους Δολομίτες της πρόσφερε μόνο εμφιαλωμένο νερό επί πληρωμή

Κορινθία: Kαρχαρίας εμφανίστηκε στις Κεχριές ‑ Δείτε το βίντεο

Σήμερα

Νέα «επίσκεψη» καρχαρία στα ανοιχτά της Κορινθίας

Κώστας Παπαδόπουλος: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό 14χρονου ο πρώην παίκτης του Survivor, τι υποστηρίζει ο ίδιος

Σήμερα

«Τον έβαλα στο αμάξι για να τον πάω στην Ασφάλεια», είπε μετά τις πληροφορίες ότι τοποθέτησε το ανήλικο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.