E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Στα social media μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία»

Η δήλωση της Ελληνίδας ηθοποιού

«Στα social media μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 13/11/2019 | 19:08

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μπέτυ Μαγγίρα στην κάμερα της «Ελένης» και την δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά. Η ηθοποιός άνοιξε το τηλεοπτικό της σπίτι και μίλησε για τη συμμετοχή στη σειρά «Σπίτι είναι», τον ρόλο της μητέρας αλλά και για τον σύζυγο της Δημήτρη Μάζη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν κάνεις πολλά πράγματα παράλληλα εννοείται πως χάνεις στιγμές δικές σου και πολλές φορές τις αναζητάς. Λες πως δεν έχεις χρόνο για σένα. καθόλου. Η γυναίκα είναι πολυπράγμων ον και είναι πιο δύσκολο να την κατανοήσουν οι άνδρες» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια του Alpha.

«Αφού γίνεις μάνα, πρέπει να είσαι και σύζυγος και ερωμένη και ωραία γυναίκα. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις και εκεί είναι όλο το μυστικό. Να βρεις μια ισορροπία σε όλα αυτά» συμπλήρωσε, μέσα σε όλα, η Μπέτυ Μαγγίρα. «Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι από τη στιγμή που συμβιώνεις με έναν άνθρωπο. Στην αρχή, σε ένα ζευγάρι υπάρχει ενθουσιασμός. Όταν έρχονται, όμως, τα παιδιά αλλάζει τελείως η σχέση. Οι σχέσεις δεν θέλουν ανανέωση αλλά συντήρηση. Ειδικά μετά τα παιδιά, το ζευγάρι πρέπει να μένει μόνο του».

«Ο Δημήτρης δεν παραπονέθηκε ποτέ που λείπω πολύ από το σπίτι λόγω δουλειάς. Ήταν πάντα δίπλα μου, δεν γκρίνιαξε ποτέ» πρόσθεσε για τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μάζη ενώ παραδέχθηκε πως πιο παλιά ήταν φίλη της ζήλιας! «Παλιότερα ήμουν ζηλιάρα αλλά το ξεπέρασα γιατί και ο Δημήτρης δεν μου δίνει δικαιώματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στα social media μου στέλνουν διάφορες φωτογραφίες. Ακόμα και με τα επίμαχα σημεία. Ότι τι; Θα το δω και θα το λιγουρευτώ; Εντάξει, είναι αστείο…» κατέληξε η Μπέτυ Μαγγίρα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ειρήνη Σκλήβα: 29 χρόνια μετά τον τίτλο της «Μις Κόσμος» ‑ Η ζωή της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Σήμερα

Η Ειρήνη Σκλήβα είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Χτες

Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Χτες

Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Χτες

Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Προχτές

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.