E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία το βράδυ της Κυριακής

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη τη χώρα.

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία το βράδυ της Κυριακής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 16/11/2019 | 20:26

Νέο ξέσπασμα κακοκαιρίας έρχεται την Κυριακή σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου. Μην μας ξεγελά το γεγονός ότι η κακοκαιρία “Βικτώρια” πέρασε και το τελευταίο διήμερο θυμίζει κάπως... άνοιξη. Αυτή η κατάσταση δεν θα κρατήσει για πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook, περιμένουμε σφοδρή κακοκαιρία για τρεις με τέσσερις ώρες το βράδυ της Κυριακής (17.11.2019) και προς το ξημέρωμα της Δευτέρας (18.11.2019) κυρίως στα δυτικά της Ελλάδας.

Μιλά για έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, ενώ χτυπά “καμπανάκι” για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ο καιρός στα -ήδη κορεσμένα από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις- εδάφη συγκεκριμένων περιοχών.
Συγκεκριμένα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στην ανάρτησή του

“Προσοχή στα πρόσκαιρα μεν αλλά κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών της Κυριακής 17/11 προς τη Δευτέρα 18/11 στη δυτική Ελλάδα και κυρίως στα Επτάνησα και στις παράκτιες περιοχές της υπόλοιπης δυτικής ηπειρωτικής χώρας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, χοντρικά γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής προς το ξημέρωμα της Δευτέρας και για περίπου ένα τρίωρο – τετράωρο θα πρέπει υπάρξει ένα πέρασμα από μπόρες και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές συνοδευόμενες και από ισχυρές ριπές νοτιοδυτικών ανέμων που πρόσκαιρα δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τα 8-9 μποφόρ.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι με το έδαφος κορεσμένο πλέον ειδικά στη δυτική Ελλάδα από τις πολλές και έντονες βροχές των τελευταίων ημερών, η συνοχή του εδάφους έχει μειωθεί σημαντικά κι έτσι ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας σχετικά μικρής διάρκειας καταιγίδας με ισχυρές ριπές ανέμων, δέντρα με πολύ ρηχό και μαλακό ριζικό σύστημα (πχ η λεύκα) και με τις φυλλωσιές να μην έχουν πέσει ακόμα εντελώς, καθίστανται πολύ ασταθή και μη ανθεκτικά σε ανέμους. Καλό λοιπόν θα είναι να αποφεύγεται η διέλευση και το παρκάρισμα αυτοκινήτων κάτω από μεγάλα δέντρα κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων (δείτε την εκτιμώμενη ώρα εκδήλωσης τους και διαβάστε προσεκτικά για τις εντάσεις των ανέμων στον τίτλο του προγνωστικού χάρτη!

Για την συγκεκριμένη εξέλιξη αλλά και τις όποιες αλλαγές παρουσιάσει ο καιρός και στην υπόλοιπη χώρα την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσα από εδώ και μέσα στο Σαβ/κύριακο!”.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναίκα έπεσε από φέρι μποτ στο Πέραμα: Βίντεο από τη διάσωσή της

Σήμερα

Καραβάκι το οποίο περνούσε από το σημείο περισυνέλεξε τη γυναίκα από τη θάλασσα και τη μετέφερε στο φέρι μποτ

Σιμόπουλος (ΝΔ): «Η ακρίβεια αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας»

Σήμερα

Εκτός τόπου και χρόνου τοποθέτηση από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Μειωμένη κατά 70% η φετινή παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη

Σήμερα

Oι παραγόμενες ποσότητες λαδιού για έναν μέσο παραγωγό δεν επαρκούν ούτε για να καλυφθούν οι ανάγκες της οικογένειας

Λάθος με τέλη κυκλοφορίας: Η ΑΑΔΕ έστειλε στοιχεία άλλων χρηστών – ΕΔΕ διέταξε ο Πιτσιλής

Σήμερα

Αμεσα ενημερώθηκε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Μεσσήνη: 14χρονος μαχαίρωσε συμμαθητή του με σουγιά

Σήμερα

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων – 14χρονος μαχαίρωσε συμμαθητή του

Χωρίς ταξί για τέσσερις ημέρες η Θεσσαλονίκη – Πότε θα τραβήξουν χειρόφρενο οι οδηγοί

Σήμερα

Θεσσαλονίκη: Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των οδηγών ταξί για το φορολογικό νομοσχέδιο

Κατσανιώτης: «Δεν θα ψηφίσω τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων»

Σήμερα

Τη φωνή του με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Μάκη Βορίδη να καταψηφίσουν ένα νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, εκφράζει ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών.

Πνευμονία: Μετά την Κίνα, αύξηση των κρουσμάτων σε παιδιά και στην Ευρώπη

Σήμερα

Αυξημένα κρούσματα και σε Ελβετία και Σουηδία.

Πολιτική Προστασία: Καθιέρωση αναστολής εργασίας και απαγόρευσης κυκλοφορίας ‑ Μέσω 112 η ενημέρωση

Σήμερα

Αλλαγές έρχονται στην Πολιτική Προστασία με το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο Βασίλης Κικίλιας

Προφυλακίστηκε ο παλαιοημερολογίτης ιερέας από τη Σαλαμίνα ‑ Επέμενε στην αθωότητά του

Σήμερα

Ο ιερέας κατηγορείται για γεvετήσιες πράξεις κατ` εξακολούθηση με ανήλικo που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.