E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

H πρώτη φωτογραφία της Τζένης Μπότση με τη νεογέννητη κόρη της

Η συγκινητική εξομολόγηση της

H πρώτη φωτογραφία της Τζένης Μπότση με τη νεογέννητη κόρη της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Η Τζένη Μπότση έγινε μανούλα χθες Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός γέννησε χθες το πρωί ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,280 γρ. και έχει σκορπίσει την απόλυτη ευτυχία στην οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρισευτυχισμένος, βέβαια και ο μπαμπάς Αλέξανδρος Μιχαλάς ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της ηθοποιού κάθε στιγμή και καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της που η ίδια θέλησε να κρατήσει κρυφή.

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, η Τζένη Μπότση έκανε τις πρώτες δηλώσεις της:

«Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία. Για πρώτη και τελευταία φορά μιλάω σε εσάς για την περίοδο αυτή της ζωής μου, καθώς ήσασταν πάντα δίπλα μου και όπως εγώ αποκτήσατε πρόσφατα το δικό σας «μωρό» και θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου.

Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της».

Και τόνισε στο asist.gr: «Ο Αλέξανδρος την περίμενε πώς και πώς. Ήταν εκείνος που με τράβηξε. Εκείνος το ήθελε τόσο πολύ να κάνουμε παιδί. Με την ενασχόλησή μου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ήξερα πόσο μεγάλη ευθύνη θα αναλάμβανα και ίσως γι’ αυτό και δίσταζα. Η συμπεριφορά του ήταν αυτή που με βοήθησε καθώς και δύο φίλων που τους το χρωστάω. Ήταν η στάση και τα λόγια, της φίλης μου Κατερίνας Βρανά καθώς και μία τρυφερή συγκινητική συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο πέρσι μόλις είχα ολοκληρώσει τα 5.000 χιλιόμετρα την ημέρα του Κλασικού Μαραθωνίου, απροπό δεσμεύομαι ότι θα τρέξω και του χρόνου, που με έκαναν να το σκεφθώ και να ξαναπάρω την απόφαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, ήμουν ήρεμη και σαφώς πιο συνειδητοποιημένη. Μεγαλώνοντας μπορεί να έχεις λιγότερες αντοχές έχεις όμως περισσότερες γνώσεις. Ήξερα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα, παρά μόνο να κερδίσω. Μέχρι την τελευταία στιγμή έτρεχα να τα προλάβω όλα: να φυτέψω χειμερινά φυτά στον κήπο, να έρθει ο ξυλουργός για κάποια ράφια, να φτιάξω το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη συμβολή του Παύλου Σταματόπουλου, της Σοφίας Παυλίδου, Μέμου Μπεγνή οι οποίοι είναι «γκουρού» στο στόλισμα».

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Τζένης Μπότση με τη νεογέννητη κορούλα της!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 3 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 3 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Χτες

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Χτες

Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Χτες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Χτες

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Χτες

Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.