E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

X Factor ‑ Δέσποινα Βανδή: Έκανε κριτική... στους κριτές

'Εγώ κάποιες φορές ίσως δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου'

X Factor ‑ Δέσποινα Βανδή: Έκανε κριτική... στους κριτές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 22/11/2019 | 10:59

Μια ιδιαίτερη ένσταση θέλησε να κάνει, στο live του X Factor, η Δέσποινα Βανδή προς τους κριτές με αφορμή την εμφάνιση των Liak & the covers. Αφορμή για αυτήν ήταν ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να χειριστούν τους διαγωνιζόμενους οι τέσσερις coaches του show.

“Ωραία… Εντάξει… Δεν μπορώ να μιλήσω στη θέση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή… Εντάξει, τι να κάνω… Παρουσιάστρια ήθελα να γίνω, καλά να πάθω” ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή. “Αν καθόμουν εκεί λαλίστατη θα ήμουν αλλά δεν μπορώ”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Είναι πολλές φορές που θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε πράγματα αλλά δεν μπορώ, δεν μου επιτρέπεται, δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Καμιά φορά μου λείπει λίγο η καρέκλα μου” πρόσθεσε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του X Factor με τον Γιώργο Θεοφάνους να σπεύδει να πάρει θέση. “Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά τώρα είμαστε οι δυο μας και μας βλέπουν όλοι αυτοί που μας βλέπουν”.

Δ.Β.: Τι συμβαίνει με τους Liak & the cover, το παρακολουθώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αισθάνομαι ότι έχουν μια δημοφιλία πολύ μεγάλη και αυτό που είπε ο Liak ήταν η αλήθεια. Δεν έχει σημασία, είπε, το τραγούδι μιας και ο κόσμος μας αναγνωρίζει. Όπως λειτουργεί κανονικά ένα φαν κλαμπ. Έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση από την άποψη των υπολοίπων, οι οποίοι πραγματικά διαγωνίζονται κάθε βράδυ και κρίνονται στη λεπτομέρεια. Οι συγκεκριμένοι όχι. Δεν μπορεί κανείς αυτό να το αποδοκιμάσει ούτε να το επικρίνει, μαγκιά και μπράβο τους που το έχουν επιτύχει.

Γ.Θ.: Εσύ πόσες φορές είπες, “είμαι η Δέσποινα Βανδή και θα το πω ας αρέσει κι ας μην αρέσει”;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δ.Β.: Βεβαίως, ισχύει. Απλά αισθάνομαι ότι εγώ κάποιες φορές ίσως δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Κάποιες φορές αισθάνομαι την ανάγκη ότι θα ήθελα να πω κάποια πράγματα αλλά δεν τα λέω. Δεν πειράζει, τι να γίνει. Τώρα είμαι εδώ και δεν μπορώ. Γιατί θεωρώ ότι εσείς μπορείτε να τους κατευθύνετε γιατί η τηλεόραση συνεπαίρνει. Τα παιδιά αυτά δεν είναι μαθημένα στο να διαχειριστούν την όποια διασημότητα μπορούν να κερδίσουν από ένα παιχνίδι και μπορεί να παρασύρονται. Θα ‘θελα κάποιες φορές να είστε λίγο πιο αιχμηροί… Γιατί μαθαίνουν από εσάς.

“Θεωρώ πως κάποιες ερμηνείες τους δεν ήταν τόσο υπέροχες και θα μπορούσατε να τους είχατε κάποια παρατήρηση παραπάνω. Σε κάποιες ερμηνείες τους, είμαστε στο 6ο live δεν μπορώ να θυμηθώ. Θυμάμαι, όμως, ένα βράδυ που νόμιζα ότι ήμασταν σε δύο διαφορετικά shows. Και λέω, δεν γίνεται να είναι τόσο γενναιόδωροι” πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή στην ένσταση αυτή προς τους κριτές του X Factor.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γλυκερία για Eurovision: Για εμένα είναι λάθος που αποχωρούν κάποιες χώρες λόγω του Ισραήλ

Σήμερα

Δεν νομίζω ότι θα παρακολουθήσω τον διαγωνισμό, ανέφερε ωστόσο η τραγουδίστρια

Νεφέλη Μεγκ – Συγκλονίζει για τον κακοποιητικό σύντροφό της

Σήμερα

Με δάκρυα στα μάτια για τον άνθρωπο που θα παντρευόταν

«Καταστροφή για τις γυναίκες!» – Η σκληρή προειδοποίηση της Kate Winslet για τη νέα μανία στο Hollywood

Σήμερα

«Τα social media μάς καταστρέφουν – κανείς δεν βλέπει τον πραγματικό κόσμο»

Πώς η Vanessa Williams έχασε το στέμμα της: Οι φωτογραφίες που της στέρησαν τον τίτλο Miss America

Σήμερα

Αντιμέτωπη με αντιξοότητες ακόμη κι από την αρχή της καριέρας της

Αντώνης Ρέμος: Πρόβλημα υγείας τον κρατάει εκτός πίστας – «Με έχει καταβάλει αρκετά»

Χτες

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε την ακύρωση των εμφανίσεών του με τον Χρήστο Μάστορα

Μαριγκόνα: Χώρισε από τον σύντροφό της μετά από οκτώ χρόνια σχέσης

Χτες

Η viral φίλαθλος του Ολυμπιακού, Μαριγκόνα, χώρισε από τον σύντροφό της, Νίκο, έπειτα από 8 χρόνια σχέσης

Χρήστος Πολίτης: Πέθανε Δευτέρα, τον βρήκαν μια μέρα μετά ‑ Το αντίο των συναδέλφων στον Γιάγκο Δράκο

Χτες

Στον Χρήστο Πολίτη αναμένεται να γίνει καύση στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας

Μαρία Αναστασοπούλου για Γιάννη Κολοκυθά: «Ο χωρισμός μας ήταν αδιανόητα εύκολος»

Χτες

«Ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι βαθιά η σχέση που έχουμε μεταξύ μας», πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά το unfollow της Ελένης Μενεγάκη

Χτες

Δείτε το βίντεο με όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Η Λίτσα Πατέρα για την κηδεία του Γιώργου Παπαδάκη: Δεν πήγα λόγω του συναισθηματικού φόρτου και επειδή είχα δουλειά

Χτες

«Η θλίψη μου είναι μεγάλη, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ», πρόσθεσε η αστρολόγος

Απίθανος παίκτης στο Ρουκ Ζουκ φλέρταρε τη Μακρυπούλια μετά από χειροφίλημα

Χτες

«Ας φάω τα νιάτα μου ρε Ζέτα, θα φύγουμε μαζί με σένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.