E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: «Όταν ξύπνησα ο κατηγορούμενος ήταν πάνω μου»

Ο ηθοποιός αρνείται την κατηγορία του βιασμού

Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: «Όταν ξύπνησα ο κατηγορούμενος ήταν πάνω μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/11/2019 | 17:35

Τη δική του αλήθεια για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου του 2018, στο πάρκο πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο οδηγός ταξί ο οποίος φερεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 28χρονος οδηγός αφηγήθηκε με λεπτομέρειες τη συνάντηση του με τον ηθοποιό, στο κέντρο της Αθήνας, όταν εκείνος τον κάλεσε για να τον μεταφέρει με το ταξί του. Ο νεαρός, ξεσπώντας σε λυγμούς, είπε πως έμαθε ότι έπεσε θύμα βιασμού την επόμενη ημέρα όταν εξετάστηκε από ιατροδικαστή καθώς, όπως καταγγέλλει, ο ηθοποιός τον νάρκωσε.

Ο μάρτυρας, ο οποίος παρίσταται ως πολιτική αγωγή στη δίκη , κατέρρευσε όταν στο άκουσμα της περιγραφής του ότι βρέθηκε σχεδόν γυμνός μέσα στο ταξί του με τον κατηγορούμενο να τον αγγίζει, η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα μονολογώντας «αγόρι μου, παιδί μου».

Το δικαστήριο διέκοψε και ο νεαρός έσπευσε να την παρηγορήσει κλαίγοντας. «Ωραία παράσταση» ήταν η φράση που ακούστηκε από τα χείλη των φίλων του ηθοποιού που βρέθηκαν στο ακροατήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μητέρα: Γελάει, πώς δεν σε έστειλε στο θάνατο... Γελάνε Θεέ μου... θα το ‘χα στο χώμα το παιδάκι μου. Κοροϊδεύουν κιολας. Να μην το ζήσει άλλη μάνα αυτό...

Ακροατήριο: Ωραία η παράσταση...

Οδηγός: Ποιος το είπε αυτό ρε. Θα μου μείνει στα χέρια...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 30χρονος ηθοποιός, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αρνείται την κατηγορία του βιασμού, κρατούσε σημειώσεις για να απαντήσει στη συνέχεια, όπως διευκρίνισε, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειξε να δυσανασχετεί και να γελά ειρωνικά.

«Από την πρώτη στιγμή αποδέχτηκα την κατοχή ναρκωτικών για ίδια χρήση. Την κατηγορία του βιασμού την αρνούμαι κατηγορηματικά, επίσης, από την πρώτη στιγμή» ανέφερε ο κατηγορούμενος όταν με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, κλήθηκε να τοποθετηθεί επί της κατηγορίας. Στο πλευρό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Σπ. Μπιμπίλας, που έχει προταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά και ο Γρ. Βαλιανάτος.

«Ειμαι στρέιτ, καθαρό αρσενικό και δεν δέχομαι από κανέναν να μου πει το αντίθετο»
Ο νεαρός οδηγός κατέθεσε πως θεωρεί ότι ο κατηγορούμενος τον «διάλεξε» όταν τον κάλεσε για την κούρσα χρησιμοποιώντας γνωστή εφαρμογή στην οποία υπάρχει φωτογραφία του ταξιτζή .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπορούσε να διαλέξει κάποιον πιο κοντινό» είπε με τον κατηγορούμενο ηθοποιό να αντιδρά λέγοντας: «Στα τρία λεπτά ήσουν, ο πιο κοντινός». «Ήταν εννέα λεπτά απόσταση. Υπήρχε κοντινότερος ηλικιωμένος ταξιτζής» απάντησε ο 28χρονος οδηγός.

Ο νεαρός οδηγός κατέθεσε πως ενώ οδηγούσε ο κατηγορούμενος του έκανε ερωτήσεις ερωtικής φύσεως, που ο ίδιος επιχείρησε να σταματήσει, ενώ αναφέρθηκε και σε στάση που έκαναν έξω από κατάστημα sex shop, όπου ο ηθοποιός, σύμφωνα με τη μαρτυρία, προχώρησε σε αγορές. Ο μάρτυρας επέμεινε στην καταγγελία του ότι ο κατηγορούμενος έριξε κάποιο ναρκωτικό στον καφέ που είχε μέσα στο ταξί του την ώρα που είχαν σταματήσει σε ταχυφαγείο στο κέντρο της Αθήνας.

Αναφερόμενος στον τελικό τους προορισμό, τον οποίο όπως κατέθεσε δεν γνώριζε από την αρχή, ο 28χρονος είπε πως ενώ βρίσκονταν σε απομονωμένο σημείο, ο ίδιος δεν ένιωσε καλά και ξάπλωσε ρίχνοντας πίσω το κάθισμα του οδηγού.

«Νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου είχε ρίξει χυμούς της ζούγκλας και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο» υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Ξυπνώντας είχα την αίσθηση ότι έπρεπε να κάνω την ανάγκη μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όταν ξύπνησα ο κατηγορούμενος ήταν ξάπλα πάνω στο δεξί μου στήθος, αισθησιακά μου τσίμπαγε τη ρώγα και είχα ξεκούμπωτο πουκάμισο και παντελόνι. Φάνηκε να το ευχαριστιέται. Του είπα ως εδώ φτάνει. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πες μου που θέλεις να σε πάω...».

Η αποκάλυψη της αλήθειας μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή ο οποίος αποφάνθηκε ότι «υπήρξε παραβίαση από θλών όργανο» ήταν μεγάλο σοκ για τον ίδιο που μέχρι εκείνη την ώρα πίστευε ότι ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να τον ληστέψει. «Δεν είχα καταλάβει τι έχει συμβεί ήμουν υπό την επήρεια ουσιών. Αλλιώς θα του έσπαγα τα μούτρα. Είμαι στρέιτ, καθαρό αρσενικό και δεν δέχομαι από κανέναν να μου πει το αντίθετο. Μετά ήθελα να με κλειδώσουν σε ένα κελί με εκείνον και να τον φάω ζωντανό» ανέφερε, λέγοντας ότι ο κατηγορούμενος λιποθύμησε, ενώ έπινε κάτι από ένα μπουκαλάκι, και έτσι κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

«Ήταν σαν σακί, σαν άψυχη κούκλα»
Στην κατάθεση του ο φίλος του οδηγού περιέγραψε την στιγμή που τον αντίκρισε όταν τον βρήκε, εκείνο το βράδυ, στο νοσοκομείο.

«Τον είδα να κάθεται στα σκαλοπάτια, το μάτι του ήταν χαμένο , δεν μπορούσε να κινηθεί. Στην αρχή δεν με αναγνώρισε. Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον του έριξαν κάτι στον καφέ. Ήταν σαν σακί σαν άψυχη κούκλα. Δεν μου είπε τι είχε συμβεί. Προσπαθούσε να θυμηθεί μου έλεγε ότι υποφέρει, πονάει» είπε και συμπλήρωσε πως είδε και τον κατηγορούμενο να βγαίνει από το ταξί συνοδεία αστυνομικών. «Είχε την εικόνα τυπικού χρήστη» ανέφερε χαρακτηριστικά .

Πολλές φορές η ατμόσφαιρα φορτίστηκε από τα κλάματα του οδηγού ταξί και της μητέρας του που ακούγονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου διαμαρτυρήθηκε με έντονο ύφος ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία μέσα σε κλάματα με την πολιτική αγωγή να απαντά: «Θα μας απαγορεύσετε να κλαίμε;».

Συνήγορος Πολιτικής αγωγής: Προσβάλλετε βάναυσα το θύμα

Συνήγορος υπεράσπισης: Ποιος είναι το θύμα θα δούμε...

«Πιστεύω ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών»
Τα κομμάτια του παζλ των γεγονότων ήρθε να συμπληρώσει με τη μαρτυρία του ο φύλακας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου όπου βρέθηκαν οι δυο άνδρες.

Μιλώντας για τον οδηγό ταξί είπε πως ήταν εκτός εαυτού και όταν του ζήτησε να απομακρύνει το ταξί από την είσοδο εκείνος τον έβρισε χυδαία και τον χτύπησε. «Ήταν σε υπερένταση. Πιστεύω ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών» είπε συμπληρώνοντας ότι αργότερα όταν ηρέμησε του ζήτησε συγγνώμη. Αναφερόμενος δε στον κατηγορούμενο περιέγραψε πως ήταν αναίσθητος στο κάθισμα του συνοδηγού. «Όταν ήρθε η αστυνομία με τα χίλια ζόρια κατάφεραν να τον βγάλουν έξω» τόνισε και υποστήριξε πως από την τσέπη του ηθοποιού ένας αστυνομικός αφαίρεσε ένα μπουκαλάκι και το πέταξε .

Η αναφορά αυτή προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση καθώς το συγκεκριμένο μπουκαλάκι φέρεται να περιείχε διεγερτικό και στάθηκε αφορμή για τις αιτιάσεις των συνηγόρων που καταγγέλλουν πλημμελή προδικασία η οποία ωστόσο, όπως λένε, δεν μπορεί να αποδοθεί στον κατηγορούμενο.

Ο αστυνομικός που πρώτος είδε στο νοσοκομείο τον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί κατέθεσε πως κανένας από τους δυο δεν ήταν καλά. «Και οι δυο είχαν πάρει ναρκωτικά» τόνισε.

Η δίκη συνεχίζεται στις 10 Δεκεμβρίου 2019.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Πριν 11 ώρες

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

Πριν 11 ώρες

29χρονος στην Κάλυμνο κυκλοφορούσε με σπαθί προκαλώντας τρόμο σε όποιον τον έβλεπε

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Πριν 11 ώρες

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

Πριν 11 ώρες

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

Μύκονος: Αυτή είναι η εκκλησία στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου που θάφτηκε

Χτες

Συζητήσεις έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» της μικρής εκκλησίας που ήταν στην βίλα του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο

Πρόταση δυσπιστίας: Χαμός στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου – Κοκκίνισε ο Μπούρας

Χτες

Σκηνικό έντασης στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας

Τσακαλώτος: Η Μαρία Καρυστιανού μου θυμίζει την Τζούλια Ρόμπερτς στην Έριν Μπρόκοβιτς

Χτες

«Tο κυρίαρχο είναι να πέσει το κοινωνικό-οικονομικό μπλοκ που στηρίζει τον Μητσοτάκη»

Αντιδράσεις για τη δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη: «Για τα μπάζα όσοι μιλούν για τα μπαζώματα»

Χτες

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, αναφέροντας πως υιοθετεί ένα «αναξιόπιστο δημοσίευμα» και πως τα στοιχεία της υπόθεσης είναι γνωστά εξ αρχής

Βόλος: Καταγγελία γιατρών – Φαντάρος λιποθύμησε και στρατιωτικός τον πίεζε να σταθεί όρθιος στην παρέλαση

Χτες

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας καταγγέλλει πως παρόλο που ένας νεαρός φαντάρος λιποθύμησε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ο επικεφαλής του, επέμεινε να παραμείνει όρθιος στη θέση του

ΟΗΕ: Παγκόσμια τραγωδία στη σπατάλη τροφίμων – Ένα δισεκατομμύριο γεύματα πετιούνται κάθε μέρα

Χτες

Έκθεση του ΟΗΕ σημειώνει πως τα νοικοκυριά αντιπροσώπευαν το 60% αυτής της σπατάλης

par: 25
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.