E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στα δικαστήρια οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη

Αλληλοκατηγορίες για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη

Στα δικαστήρια οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 30/11/2019 | 17:48

«Ραντεβού» στα δικαστήρια έχουν σήμερα οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε βάρος της αδελφής της Μάρθας Κουτουμάνου, η οποία ήταν επίσης παρούσα στο δικαστήριο.

Η διαμάχη αφορά το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη που κληρονόμησαν από τη μητέρα τους, Ζωή Λάσκαρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην έναρξη της διαδικασίας, η δικηγόρος της Μάρθας Κουτουμάνου υποστήριξε «αρνούμαστε την αίτηση. Δεν υπάρχει κίνδυνος γιατί έχουμε παραδώσει τα κλειδιά» με την άλλη πλευρά να απαντά ότι «έχετε αλλάξει κλειδαριές!».

Ως μάρτυρας στην υπόθεση καταθέτει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. «Είμαι ο πατέρας της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου. Υπάρχει μια περιουσία από τη μητέρα τους. Υπάρχει ένα σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, μια μεζονέτα που μέναμε εκεί μαζί. Το αντικείμενο της αίτησης είναι το οίκημα και μια θυρίδα τραπέζης στην Πειραιώς. Υπάρχουν μεγάλες πιέσεις από χρέη, έπρεπε να γίνει μια σωστή αξιοποίηση της περιουσίας. Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το δικαστήριο όρισε διαχειρίστρια την Μαρία Ελενη Λυκουρέζου» ανέφερε.

Όπως εξήγησε σε αυτή τη μεζονέτα μένει η Μάρθα Κουτουμάνου χωρίς να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί της. «Ανήκει και στα δυο παιδιά το σπίτι. Υπάρχει θέμα συνεννόησης και πρέπει να γίνει αξιοποίηση» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόεδρος: Πρέπει να φύγει από το σπίτι;
Λυκουρέζος: Πρέπει να δέχεται μεσίτες για να πωληθεί το σπίτι.
Πρόεδρος: Είναι λυπηρό να βρίσκονται οι δυο αδελφές στα δικαστήρια.
Λυκουρέζος: Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας. Αλλάζουν συνεχώς δικηγόρους.
Πρόεδρος: Είχαν προβλήματα και πριν το θάνατο της μητέρας τους;
Λυκουρέζος: Όχι σημαντικά, τα παραδοσιακά.

Παράλληλα εξήγησε πως η συμφωνία ήταν στην αρχή να μένει προσωρινά η Μάρθα μέχρι να πουληθεί. «Όσες προσπάθειες έκανε η Μαρία Ελένη για να πάει μεσίτης τα τελευταία δυο χρόνια δεν μπορούσε να την βρει. Οι δικηγόροι της μου έλεγαν ότι δεν απαντάει τηλέφωνα. Το σπίτι θα κατασχεθεί αν δεν πληρωθούν τα χρέη της μητέρας τους, τα οποία κληρονόμησαν. Πιέζουν οι τράπεζες. Για την θυρίδα έχει γίνει προσπάθεια να συναντηθούν για να μοιράσουν τα πράγματα και η Μάρθα, απ’ ότι λέει η Μαρία Ελένη, δεν εμφανίζεται ποτέ» ανέφερε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σχετικά με τα κλειδιά που φέρεται να παρέδωσε η Μάρθα Κουτουμάνου στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ο πατέρας της τελευταίας ανέφερε ότι «παρουσία αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι έχουν αλλάξει κλειδαριές, δεν μπορούσαν να ανοίξουν. Η Μαρία Ελένη αυτό που θέλει να αξιοποιηθεί η περιουσία γιατί αλλιώς μιλάμε για οικονομική καταστροφή και για τα δυο παιδιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γνωστός ποινικολόγος εξήγησε επίσης ότι σε άλλο ακίνητο στο Κολωνάκι, έπειτα από παραχώρηση της Μαρίας Ελένης, μένει η κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια. «Η Μαρία Ελένη έχει κάθε διάθεση να τα βρουν. Το είχε πάρει η Ζωίτσα το ακίνητο για γραφείο, είναι ένα ημιυπόγειο 30 – 40 τμ το οποίο αποφάσισαν να μείνει η Ζένια».

Από την πλευρά η Μάρθα Κουτουμάνου, εμφανίστηκε κατηγορηματική σχετικά με το ότι φταίει η αδελφή της που δεν μιλούν. «Μου είχε στείλει μήνυμα ότι πλέον θα μιλάω με τον δικηγόρο της. Το έχω κρατήσει. Εγώ εμένα σε αυτό το σπίτι από όταν πέθανε ο άντρας μου».

Πρόεδρος: Μαλώνατε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κουτουμάνου: Απλώς δεν είχαμε σχέσεις φοβερές. Είχε στείλει πριν το θάνατο της μητέρας μου μήνυμα στην κόρη μου και της έγραφε «όταν πεθάνουν οι γονείς μου θα δεις τι θα πάθεις».

Πρόεδρος: Η μητέρα σας δεν θα ήθελε να είστε έτσι.

Κουτουμάνου: Όχι δεν θα ήθελε. Εγώ πάντως θέλω να πουληθεί το σπίτι. Κάποια στιγμή ένας μεσίτης που είχε έρθει το είπε στην τηλεόραση ότι ξεπουλάμε τα πράγματα της μητέρας μας. Εγώ δεν το ήθελα αυτό. Σταμάτησε για λίγο να κάτσει ο θόρυβος.

Πρόεδρος: Από το φθινόπωρο του 2017 που σας έστειλε το μήνυμα που λέτε δεν έχετε μιλήσει, ούτε ήρθε στο Πόρτο Ράφτη.

Κουτουμάνου: Όχι, ποτέ. Και άλλαξα κλειδαριές γιατί μας έκλεψαν.

Πρόεδρος: Με τα κλειδιά τι γίνεται;

Κουτουμάνου: Δεν άλλαξα όλες τις κλειδαριές γιατί δεν είχα την οικονομική δυνατότητα. Μόνο της εξωτερικής πόρτας και της κουζίνας. Είχα δώσει κλειδιά από τις αποθήκες και πήγε και πήρε όλα τα πράγματα. Ρούχα, έπιπλα, κουστούμια! Δεν είχα εμπιστοσύνη πια.

Όταν ερωτήθηκε επιστάμενα από την Πρόεδρο γιατί υπάρχει η κόντρα, η Μάρθα Κουτουμάνου απάντησε: «Εγώ θέλω να πουληθεί πρώτη απ’ όλους, αλλά δεν υπάρχει συνεννόηση. Είναι 500 τμ και έχω όλα τα βάρη μόνη μου. Κανείς δεν βοηθάει. Εγώ θέλω να πουληθεί και μακάρι να βρεθεί, αλλά είναι δύσκολο, είναι μεγάλο σπίτι».

Η δίκη τελείωσε με έκκληση της Προέδρου για συνεννόηση μεταξύ δυο πλευρών: «Δεν μπορείτε να τα βρείτε πια;».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Σήμερα

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Σήμερα

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Σήμερα

Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

Σήμερα

Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Σήμερα

Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

Σήμερα

Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

Σήμερα

«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

Σήμερα

Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της: «Το ζήσαμε κι αυτό»

Σήμερα

Η γνωστή δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία με τον καινούριο της σύντροφο

Οι stars που έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

Σήμερα

Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.