E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τραγωδία στο Ίλιον: Ελεύθεροι οι γονείς του αγοριού ‑ Τι είπαν στην αστυνομία

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία

Τραγωδία στο Ίλιον: Ελεύθεροι οι γονείς του αγοριού ‑ Τι είπαν στην αστυνομία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 2/12/2019 | 20:15

Ελεύθεροι με προφορική εντολή του δικαστικού λειτουργού παρέμειναν οι γονείς του μικρού αγοριού που βρήκε τραγικό θάνατο στο Ίλιον όταν εγκλωβίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κατάσταση σοκ οι δύο γονείς περιέγραψαν στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι τους το βράδυ της Κυριακής και πώς βρήκαν το 2,5 ετών αγοράκι νεκρό μέσα στο μπαούλο του κρεβατιού. Υποστήριξαν ότι αφού έκαναν γενική καθαριότητα στο σπίτι, νωρίς το βράδυ κάθισαν στον καναπέ μαζί με το μικρό αγόρι και εκεί αποκοιμήθηκαν.

Όταν ξύπνησε η μητέρα γύρω στις 5 τα ξημερώματα διαπίστωσε ότι το αγοράκι δεν ήταν δίπλα τους και άρχισε να το ψάχνει μέσα στο σπίτι. Όταν πήγε στο υπνοδωμάτιο και είδε ότι ο αποθηκευτικός χώρος του κρεβατιού ήταν κλειστός ενώ τον είχε αφήσει ανοικτό έσπευσε να το ελέγξει.

Εκεί εντόπισε τον γιο της χωρίς τις αισθήσεις του και φώναξε τον σύντροφό της και αμέσως έσπευσαν στην κλινική. Και οι δύο επεσήμαναν ότι έκαναν τα πάντα να το επαναφέρουν στην ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χτύπημα στο κεφάλι

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν το παιδάκι το παρέλαβαν οι γιατροί της κλινικής και διαπίστωσαν τον θάνατό του εντόπισαν και ένα χτύπημα στο κεφάλι. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός ειδοποίησαν άμεσα στην αστυνομία.

Από όσα ισχυρίζονται οι γονείς εικάζεται ότι το τραύμα στο κεφάλι του παιδιού πιθανότατα να προήλθε από χτύπημα που δέχθηκε όταν έκλεισε ο μηχανισμός του αποθηκευτικού χώρου του κρεβατιού. Μάλιστα ίσως αυτό το χτύπημα να να άφησε αναίσθητο το μωρό και έτσι να μην αντέδρασε με το κλάμα του ώστε να κινητοποιηθούν οι γονείς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και να έχει τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία νεκροτομή.

Η καταγγελία

Όσον αφορά την καταγγελία που είχε γίνει στο Χαμόγελο του Παιδιού για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών στο συγκεκριμένο σπίτι, ο πατέρας αναφέρει ότι πρόκειται για κακοήθειες, επιβεβαιώνοντας ωστόσο ότι είχε γίνει έλεγχος από την Πρόνοια χωρίς να εντοπίσει κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταγγελία είχε γίνει από κάποια γειτόνισσα χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθούν τα όσα είχε καταγγείλει μετά από έλεγχο που είχε γίνει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας.

Αμεσα -όπως αναφέρει- ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. «Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιες για κάθε περιστατικό παραμέλησης/ κακοποίησης ενός παιδιού είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του» προσθέτει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντρας είδε σε βίντεο την πρώην γυναίκα του να του κάνει βουντού

Σήμερα

Η ιστορία ενός διαζυγίου που... «κρίθηκε» από τη μαγεία και το βουντού

Τραγωδία στην Αχαΐα: Πέθανε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα

Σήμερα

Την ώρα του δυστυχήματος ήταν με τον θείο του

Νίκος Πλακιάς: «Υπαίτιος ο Καραμανλής για τη δολοφονία 57 ψυχών» δήλωσε έξω από τον Αρειο Πάγο

Σήμερα

Οι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών δήλωσαν παράσταση υποστήριξης κατηγορίας εναντίον του Καραμανλή - Ζητούν αναβάθμιση σε κακούργημα - «Είναι δύσκολο με το άρθρο 86, πρέπει να καταργηθεί» λέει ο Πλακιάς

Λέσβος: Εικόνες καταστροφής από τη σφοδρή κακοκαιρία ‑ Δείτε φωτογραφίες

Σήμερα

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε υπερχείλιση των ποταμών της περιοχής - Δεκάδες σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν - Στην περιοχή επιχειρούν 15 οχήματα της Πυροσβεστικής

Αθήνα: Αγριος καβγάς υπό καταρρακτώδη βροχή στη μέση του δρόμου – Οδηγός ΙΧ χτύπησε ταξιτζή

Σήμερα

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια άλλων διερχόμενων οδηγών και πεζών

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο «δίκασε» τον Κριστιάνο: Είναι στους δέκα καλύτερους όλων των εποχών, αλλά όχι δα κι ο κορυφαίος

Σήμερα

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου αναγνώρισε τη σπουδαία καριέρα του Πορτογάλου επιθετικού, ωστόσο τόνισε πως δεν τον θεωρεί τον κορυφαίο όλων των εποχών

Μεταναστευτικό: Μόλις ένας στους 10 που δήλωνε «ανήλικος» αποδείχθηκε τελικά ανήλικος

Σήμερα

Τα πρώτα στοιχεία από το νέο πλαίσιο εξετάσεων, που εφαρμόζεται από τα τέλη Αυγούστου, δείχνουν εκτεταμένες ψευδείς δηλώσεις ηλικίας από παράνομους μετανάστες. Από τους 104, 59 άτομα ήταν ενήλικες,10 ήταν πράγματι ανήλικοι,35 φάκελοι παραμένουν σε εξέλιξη και το αποτέλεσμά τους αναμένεται.

Πρόβλεψη – «εφιάλτης» από ΟΟΣΑ: Το ΑΕΠ θα μειωθεί κατά 14% έως το 2060

Σήμερα

Τρεις άξονες πολιτικής προτείνει ο οργανισμός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.