E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το μπλουζάκι της Aσημίνας που δίχασε: Σπάει τη σιωπή της στο Instagram

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου»

Το μπλουζάκι της Aσημίνας που δίχασε: Σπάει τη σιωπή της στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 5/12/2019 | 12:16

Αίσθηση έχει προκαλέσει πως η Ασημίνα Χαρίτου μετά την αποχώρησή της από το GNTM δεν εμφανίστηκε την Τρίτη στο τελευταίο μέρος της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, η οποία μάλιστα τελείωσε πρόωρα.

Η 27χρονη πρώην παίκτρια του reality μόδας, βρισκόταν κανονικά στο πλατό, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αέρα της εκπομπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Μεσημέρι #yes η δημοσιογράφος, Μαρία Βλάχου, ο λόγος που δεν είδαμε ποτέ στους δέκτες μας την Ασημίνα ήταν το σύνθημα στο μπλουζάκι που φορούσε και το οποίο έγραφε «Κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες».

Η ίδια το απόγευμα της Τετάρτης έσπασε τη σιωπή της και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που εξηγεί το λόγο που δεν βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

«Καλησπέρα σε όλους. Ξεκινάω σήμερα το πρώτο μου βίντεο μετά την αποχώρησή μου από το GNTM με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με αγαπάνε και όλους εσάς που με στηρίξατε. Θέλω να σας υποσχεθώ πως θα απαντήσω σε όλα τα θετικά μηνύματα που μου έχετε στείλει, στον καθένα ξεχωριστά. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι Star και στην μεγάλη παραγωγή του GNTM, στους τέσσερις μοναδικούς κριτές, την κ.Χριστοπούλου, στην Ζεν. Όπως γνωρίζετε ήταν προγραμματισμένο χθες να εμφανιστώ στην εκπομπή των Κου-Κου. Είναι η καθιερωμένη εκπομπή που εμφανίζονται όλα τα κορίτσια που βγαίνουν από το σπίτι. Παρόλα αυτά είχα μιλήσει την προηγούμενη ημέρα με την συγκεκριμένη εκπομπή και τους είχα πει πως θέλω να μιλήσω πολύ λίγο για το GNTM και να αναφερθώ σε θέματα που με αφορούν. Εκμεταλλευόμενη την συγκεκριμένη πλατφόρμα ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, που έπρεπε να μας αφορούν όλους και κάποια πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το GNTM, τις FF, την Ασημίνα και όλο αυτό. Παρόλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατεξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή με αθλητές . Ήθελαν να μιλήσω για διάφορα stories, posts διαφόρων Influencers που κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται καινούργιο έρωτα για να βρίσκονται στην επικαιρότητα. Πήγα παρόλα αυτά και φόρεσα το συγκεκριμένο μπλουζάκι. Δεν ήθελα να κάνω κάποια πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι Μπογδάνος, ούτε Γεωργούλης. Ξέρω ότι δεν θέλετε να μιλήσω σε αυτά τα θέματα, θέλετε να αναφερθώ σε κάτι πιο hot, σε ψευδή δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την εξωτερική μου εμφάνιση, στην προσωπική μου ζωή. Δημοσιεύματα που έγιναν από διάφορους γυμνοσάλιαγκες και από δημοσιογράφους, οι οποίες ήταν ο τηλεοπτικός έρωτας από τον Αγαμέμνονα από το Fame Story 3. Έχουν μιλήσει τόσο άσχημα για μένα, σε μια περίοδο που ήξεραν ότι ήμουν δεσμευμένη από ένα συμβόλαιο που δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε να απαντήσω. Παρόλα αυτά με έχουν υποτιμήσει διότι εκείνοι δουλεύουν δικό μου τηλεοπτικό υλικό τεσσάρων μηνών από ένα reality, ενώ εγώ από ένα τηλεοπτικό υλικό 30 ετών. Δεν ξέρω πραγματικά σε ποιο κανάλι θα βγω να μιλήσω και αν θα βγω να μιλήσω και αν θα τα πω όλα μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Παρόλα αυτά, οχυρωθείτε. Έρχεται καταιγίδα», είπε η Ασημίνα Χαρίτου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asimina Haritou (@asiminaa) στις

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Σήμερα

Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Σήμερα

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Σήμερα

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Σήμερα

Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Σήμερα

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Σαρλίζ Θερόν: Χωρίς μπλούζα στην Εβδομάδα Μόδας

Χτες

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Χτες

Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.